Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

LF global m. vol.1

2.745 pregleda · 99 odgovora · otvorena 22.06.2011. u 19:12

Narod bira!

U ovoj temi mozete predloziti vaseg "kandidata" za zadnju slobodnu poziciju global moderatora.
Iskljucivo se od ovog moderatora trazi da obrati paznju na cjelokupnu stranicu i da doprinose istoj.
Ovaj global moderator ne smije imati vise od 1 opomene te da je poznat na gamersu kao "crna ovca" :p

Ova tema ce ostati aktivna do nedelje,poslije toga ide pod lock gdje cemo mi pregledati ko je od clanova najvise spomenut da se nadje na funkciji global moderatora.
Izvuci cemo 3 clana cije cemo nickove staviti na anketu odnosno temu "vol.2" onaj ko bude imao najvise glasova dobija poziciju global moderatora.
Obrazlozite svoj prijedlog zasto zelite bas tog usera za g.moda.
Codex - Ne moram ništa govoriti ; Piše pametne postove ; Diže konteste
skiLe - Svaki put oko hardware/software mi je pomogao. Zaslužio je Global Moderatora, iako je tek dobio moderatora.

I imam sebe za predložit, jer sam crna ovca.

Hoću moderatora, dosađivat ću vam dok ga ne dobijem. :$ Zaslužio sam u turniri i clanwars.
e ovako:
CODEX - Lik je zasluzio globa,e sad je on meni rekao da tu poziciju ne zeli....tj vi ste mi je nudili al nije prihvatio, tako da on otpada....

SKILE - I on je takođe zaslzuje zna sve oko hadvera i pomaze cesto...

Lima - ovdje je relativno dugo,pise pametne postove ,pomogne cesto..dobar prijedlog

Bok1 - dosta je ovdje,poznaje rad gamersa ,ne spama,nema opomena i nije crna ovca...(njemu bi mogao ici i admin,a nekom od ovih gore g.mod)

Meni dajte admina i da rijesimo stvari ..... salim se

Toliko nadam se da ce te uvaziti zadnju recenicu
Codex - Decko ima realne i pametne postove. Vidi se da nije nekakvo dijete koje je ovdje doslo zbog cistog hira. Mislim da bi on bio ok.
I da slozio bi se sa postom ispod, bolje da date vise modova zato sto global mod ne moze stici sve provjeriti i zato su neki pod forumi napusteni. Ovako svaki bi se mod posvetio svom forumu i ozivio bi se site.

A nemoj da bi dali rejvenzu moda, da vam kazem u povjerenju on pusi drogu =D
miire - pise pametne postove,vrijedan je i skoro je uvijek online na sajtu :D
Mislim da vise ne treba global moderatora.
Ja bi prije postavio jos moderatora, iako mislim da i njih ima dovoljno.

Misli globalno djeluj lokalno
skile- trudi se momak , pomaze svima , ozbiljan je.Pise tutorijale pametne postove...Ne glupira se , ne spama...

mire
To ste vi iz administracije trebali izabrati.Svako ce za nekog svog glasati

Kako sam cuo codex nece poziciju ,tako da ja preporucujem KillaOR-a.
Momak vec moderator ,ozbiljan ,pomaze ...
Miire - momak se trudi oko moviemakinga, pomaže svima koliko može, veoma je lijep i brani za želju, sve najboljeee
miire odgovoran, poznat na gba,aktivan stalno je tu do sada je prejako vodio 2 podforuma tako da je vrijeme da mu date "vece ovlasti" ja ne sumnjam da ce to biti dobar izbor

http://www.youtube.com/watch?v=q6kQclzDwbw
Miire - vrijedan momak , pomaze svakome , aktivan je na forumu , ima pametne postove , moderator je u 2 podforuma , tako da bi on bio najbolji za GModa.

Aha , sto je i najvaznije , lupa sudije po glavama
dakac je napisao/la:
To ste vi iz administracije trebali izabrati.Svako ce za nekog svog glasati

Kako sam cuo codex nece poziciju ,tako da ja preporucujem KillaOR-a.
Momak vec moderator ,ozbiljan ,pomaze ...
Ma necemo da bude da sve mi biramo,ovako svi imaju priliku da predloze nekog clana za koga smatraju da moze ispuniti tu poziciju.Sto se tice codex.a pricao sam sa momkom nece da dodje na tu funkciju sto mi je bas "srce slomilo" ali sta je tu je...
Naravno i oni koji trenutno imaju status moderatora moze ici na poziciju global m. ali kao sto smo rekli sve zavisi od vasih "glasova".
@Ace
Trudimo se da ispunimo sve pozicije max. kako bi se vodilo racuna o stranici,sto bi se reklo "u svakim uglovima".
A isto tako trudimo se ko god da je na poziciji moderatora da ispunjava nasa a i vasa ocekivanja
Codex - Momak skroman stalno odbija gmoda , ali se nadam da ce sada dobiti. Dize conteste , razumije se u dosta toga i aktivan je.
KillaOR - Aktivan lik , pametan i sto je najvaznije normalan.

U ostalom bolje je da on dobije nego neki reavenzi sto se uvlace u bulju adminima i mole da im se dodijeli neka funkcija.

I trebas uvesti da se zabrane stavljanje tema sa obicnim hltv mecevima. Jedno je staviti SK - fnatic pa da se komentarise. Al sad poceli otvarat teme o "obicnim" mecevima na koje bude ukupno 5-6 odgovora sa dvije rijeci.
wickY
Schulz
KillaOR
KilluminAti

mislim da ne treba posebno objasnjenje
ADzI

Reason:

Vec sam imao iskustva sa par sajtova mislim da bih postao druga osoba tj.postao bih ozbiljan.I onako sam online non-stop,a ovu šansu nebih prokockao Nikada!

9-)
Pošto nisam znao za kojeg da se odlučim, stavit' ću ih obojicu :

Skile i
Codex

Momci se stvarno trude, al' evo odvojit' ću malo vremene da ukratko nešto napišem o svakome pojedinačno :

Skile je zajedno sa Codex-om momak koji se stvarno puno puno trudi, i počeo je poput običnog membera, te se "penjao" stepenicu, po stepenicu i tako došao do moderatora, pa možda i global moderatora ukoliko mu se ukaže prilika ...

Za Codexa kao i za Skile-ta imam samo riječi hvale ... Trudio se, dizao conteste, sve u dobrobit gamers.ba portala ...

Želio bi samo da znam ko je moderator u podforumu "Ostale igre" jer mi djeluje neaktivno, prazno, a postoji par ljudi koji bi se željeli, a i imaju znanja da se bave na tom forumu ...

I ja bih glasao za miire-ta al' premlad mi je nekako,ubice ga neko radi gupog bana..Fakat se momak trudi i zeli svima pomoci i online je dosta vremena al' ...
Koliko znam codex nece da se prihvati pozicije a on je savrsen kandidat.

Nek' bude KillaOR
Mislim da nam fakat ne treba još moderatora. Kad uđeš u online ima više modova nego običnih membera. Ali ako već biram nek' to bude codex, jer je momak stvarno sposoban i pametan, što se vidi po njegovim postovima.
Pozdrav

EDIT: Vidim sad da codex neće.

Onda bi bilo najbolje da se Dino vrati na poziciju, jer je jedan od najiskusnijih članova ovdje, a i previo mi je ranu Volim te brate
bezveze trosite svoj glas na codex-a jer momak nece da se prihvati te funkcije.

moj prijedlog je KillaOR momak koji je zreliji od svih za te pozicije,dugo je moderator i mislim da bi ga trebali "prekomandovati" u vecu funkciju (brzinu) tj. global moderatora.
Covjek je zrel i ozbiljan i sto je najbitnije kompletna osoba.
Dosta je tu "na dan" i mislim da bi mu trebali ukazati povjerenje.
Ja predlažem g0rana

Momak je pametan, zreo, voljan, uporan, srdačan, no lajfer ... jesam rekao da je uporan ?
Bez zajebancije, on i skille možda, ostalo slabo ko. (vidim codex neće, pa zato)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.