Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Konzumacija cigareta

1.006 pregleda · 75 odgovora · otvorena 21.06.2011. u 09:59

Eh posto sad ja imam neku vlast ovdje, i posto sam vec 'ufurani' moderator i mogu da cinim sta mi je volja, jer tako to i biva u nasoj drzavi tako cu da morim sa ovim temama. NOT.

Naime otvorio sam ovu anketu da cisto informativno vidim koliko posto ovog sajta pusi cigare. Tema je offtopic naravno nema veze sa igrama, ali eto da vidimo. I znam da ovdje ima i mladje raje, ali dosta njih pusi vjerovatno tamo iza skole, po wc/ovima, i tako to sa rajom ono .. Svi smo nekad bili mladi. Pitanje vec gore imate, ako vam se da mozete ostavit i neki komentar, al nemojte one po 3 rijeci, nego ako pusite zasto pusite i koliko pusite, da li ste planirali ostaviti cigare, i ako ne pusite zasto ne pusite i tako to .. Ima i treca opcija, za one furache sto zapale nekad u kaficu i to da ih raja vide sa cigarom.

Sto se mene tiche nikad nesto nisam volio cigare pa tako ni pusio, al u zadnja 3-4 dana znam zapalit pokoju jednostavno iz dosade neke. Takodje kad sam pogledao neke dokumentarce vidio sam sta su ustvari cigare i da su mnogo stetne za nas organizam, cak i one lazi sto su mi plasirali na tvu da je trava stetna, a kao cigare nisu, a znamo sta je legalno a sta ne.. Al nvm, haj sad ozezi.
Glasao za Ponekad zapalim , onako mrzim cigare glupe su znam ja to sve al eto kad sam među prijateljima zapalim nekad al slabo to možda jednom u 3 / 4 mjeseca  .

Evo da kažem za ove što kažu ne mogu prestat .

Imao sam pradjeda ( djed od mog oca ) čovjek je pušio od svoje 7 godine sve do 73 i kada je u 73 obolio i morao je da vadi glasne žice i imao je operaciju u grlu ( zbog cigareta ) čovjek je prestao , mogao je on nastavit pušit ali je rekao NE i prestao je .
2 kutije na dan, kad se radi ili cuga, bude i vise...
Pušim, nažalost. :/
Počeo negdje u osmom razredu, čisto iz dosade na vikendici nisam mogao spavati :)
Izlasci, kafe, opijanja i tako mi je prešlo u naviku.
Dnevno najmanje kutiju ispušim i smršao sam drama :D
Teško ih je bacit majq im :r
Al' kad te ujutro prva opali ko joint nema ništa bolje :$ 9-)
asteroID je napisao/la:
Konzumiram od mature (prije sedmicu),a i prije sam pusio ali ne ovako "redovno".
Marlboro Flavour Plus ♥
Naj ruznije cigare. WalterWolf FTW ! :D
nepusim :)

nemam razloga da pusim , pa i ne pusim :D
Trenutno ne konzumiram cigarete, ali ne mogu ni reci da necu nikada, jer nikada se ne zna.

Svakodnevno sam u drustvu gdje ima mozda 2, eventualno 3 pusaca, medjutim i da ih je vise, vjerovatno ne bih postao ovisan, jer me cigare ni malo ne privlace, a i nemam povoda da pusim.
Nisam od onih koji "puse"(fuckaju!!) kako bi ispali face u drustvu, psuju svakojake stvari pred nekim curama, jer kod normalnih ljudi to nikada ne pali.

Da se ne moze prestati je cista laz. Cim dodje neka bolest, uhvate vas godine, odbacicete to iz zivota samo tako.
kutija minimalno dnevno, nekad 3-4 XD
Pusim kad sam nervozan, kada idem u provode, uz pice, i uz kafu. Ali to je rijetko, dakle znam popusit nekad citavu kutiju za dan, a nekad u mjesecu jednu.
Odgovor DA !

Pusim sto mi je cejf zapalit' uz kafu. Bez cigare mi propadne kafica. Al' eto svako ima pravo na svoj izbor, ko voli nek' izvoli. A oni koji puse samo radi furke... Usput fina ideja za anketu ;)

pozdrav.
Ne pusim , ali proklinjem dan kada sam zapalio travu.

Treniram kosarku vec 5 godina , i uvijek sam govorio da necu zapaliti , popiti i da se necu drogirati. Ja sam ipak ucinio dvije stvari popio i drogirao se ( ako cemo travu racunati kao drogu , a ako ne onda sam samo popio). Kada sam shvatio gdje to sve vodi , i vidio da samo sebi unistavam zivot , odlucio sam reci NE. Jer ako zelite ugroziti socijalni status odlucit cete se na ovo , i prikljuciti debilima kojima je stalo da ih drugi vide kako puse , a njima puca ku**c sto ce radi toga jednog dana "otegnuti papke".Radite kako vi mislite da je najispravnije , ali ja cu se ipak drzati zlatnog pravila.

Pozdrav
Glasao za ne , zasto ?

Mrzim cigarete + stete svemu i svacemu i mislim na svoje roditelje i na sebe stete slusaj sad ovo :

-plucima (najvise)
-mozgu
-kostima tj. zubima
-zlijezdama
-hormonima rasta
-krvi
-noktima
-boji koze ...

a ionako treniram .

Dodatak : bolje potrosit pare i najest se kako treba nego kupit cigare i unistit se .

Hvala , cao !
Pušim jašta kume ima već 3 do 4 godine..
Sve je to krenulo u srednjoj školi de jednu zapali radi furke ovo ono i sad sam se navuko, a kutija mi može biti dnevno ako ne pijem. 
Svima koji ne puše preporučio bi im da ostane na tom nek ne pale ni radi furke ni radi dosade.
Pušim Auru Light, al' kad se nema para može i nešto drugo.
Btw svaka cigara šteti bila ona 2.20km ili 4.20km u pitanju je samo bolji ukus i kvalitet duhana naravno 
fobia je napisao/la:
Ne pusim, prvi razlog zdravlje normalno ;D
Što lažeš raju? Trebao si staviti ponekad zapalim, viđaj čojka..

Ne pijem, ne pušim, sa tim se ponosim :)
Probao sam fakat do sad jedno 5 cigara, svih 5 bacio nakon 2 dima, jer fakat, citav dan proganja me taj okus u hrani, okus dima, a ja ga ne podnosim. Kao što je neko rekao gore, ko voli neka izvoli.
R1m1 je napisao/la:
Što lažeš raju? Trebao si staviti ponekad zapalim, viđaj čojka..

Ne pijem, ne pušim, sa tim se ponosim 
Probao sam fakat do sad jedno 5 cigara, svih 5 bacio nakon 2 dima, jer fakat, citav dan proganja me taj okus u hrani, okus dima, a ja ga ne podnosim. Kao što je neko rekao gore, ko voli neka izvoli.
Sto lazes raju? I ti ponekad zapalis.;D Al samo ponekad..

http://www.youtube.com/watch?v=fqeOoe6kRNM

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.