Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

wmp11 - add to library

227 pregleda · 7 odgovora · otvorena 17.12.2006. u 13:04

prebacio sam sa staroga compa gdje sam imao wmp10 sa oko 500 pjesama gdje su mi sve mogle na novi comp! sad sam instalirao windows media player 11 i ono kad udjes u njega sve ti se pjesme automatski prebace u my library!?
jelde?

e sad pola tih pjesama mi se nije prebacilo, sta da radim pokusao sam ono add to library i opet nece dosta pjesama da se prebaci!

u cemu je problem prije su mogle sve te pjesme
Jarane neko je stavio temu prije ne sjecam se...
Pogledaj fino jesu li te pjesme na HDD i jesi li fino namjestio settings WMP-a...
               .PrOfA. je napisao/la:
Jarane neko je stavio temu prije ne sjecam se...
Pogledaj fino jesu li te pjesme na HDD i jesi li fino namjestio settings WMP-a...

nema sta sve su pod my documents/my music

i to je mjesto izabrano ono da se prebace odatle pjesme kad idem add to my library!

ali nista samo mi neke pjesme prebaci ostale nece!
npr. imam 6 pjesama od gwen stefani samo su mi se dvije dodale ali kad one ostale 4 pokrenem rucno mogu samo neznam kako da ih dodam u my library

EDIT: uredu je sve su tu. Bile su pod unknown

sad ovako mi je sva zbrka mogul ikako da iskljucim one slike cdova pa da vidim listu svih pjesama zajedno
imaš negdje search mislim tools-search i pretražit će ti dsik na sve audio zapise i dodat će ti ih u library.....ako je to što pitaš....
tako je u wmp 10 a u 11 nemaaaaa, hajde neka mi neko vec jednom pomogne (hvala na pokusaju)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.