Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 21 bod

Sove Music

492 pregleda · 7 odgovora · otvorena 21.01.2007. u 13:30

Treba mi od Sove ova pjesma Sove - MC-e Gutam
Ko nadje ima 21bod nadam se da netrazim mnogo..Pozdrav
odo ja samo do kuce da uzmem dvd cd i odmah cu ti upload
imam ja tu pjesmu

http://rapidshare.com/files/12685899/14-Sove_-_MC-e_Gutam.mp3.html

ja otisao malo na kafu i zaboravio
Vidim da niko ne odgovara na temu pa evo da dadnem pacangi jer je on jedini odgovorio.cus
Vidim da niko ne odgovara na temu pa evo da dadnem pacangi jer je on jedini odgovorio.cus
               Aquila je napisao/la:

e jbga ja taman upload nema veze
Sove aha ma moram ja ...

To je par momaka iz Mostara : DJ-Mayer , Maca ili CMA , i proofa.Sastali su se jos ja mislim 2000. godine i pomocu televizije mostar snimili prvi spot.Tad su jos bili MUK ako se navaram(Ministarstvo Urbane Kulture) Znaci udruzenje momaka koji su imali ikakve veze sa hip-hopom u Hercegovini.

Sove zatim snimaju prvi album koji je ono stara skola Bosanskog Hop-a...Nakon godinu dana nisu mogli naci izdavaca pa su full alb. postavili na FMJAM (audio).Nije bilo napredka pa u se raspali Majer sada radi solo u inostranstvu ,CMA sa bratom pravi beatove u Mostaru vise @ www.studiorupa.com...profa neam pojma svegam

Eh sad na tvoj problem :

Ako ti album treba jvi mi se poslat cu ti rar. preko msn-a

pejs
               wow.adiss je napisao/la:
Sove aha ma moram ja ...

To je par momaka iz Mostara : DJ-Mayer , Maca ili CMA , i proofa.Sastali su se jos ja mislim 2000. godine i pomocu televizije mostar snimili prvi spot.Tad su jos bili MUK ako se navaram(Ministarstvo Urbane Kulture) Znaci udruzenje momaka koji su imali ikakve veze sa hip-hopom u Hercegovini.

Sove zatim snimaju prvi album koji je ono stara skola Bosanskog Hop-a...Nakon godinu dana nisu mogli naci izdavaca pa su full alb. postavili na FMJAM (audio).Nije bilo napredka pa u se raspali Majer sada radi solo u inostranstvu ,CMA sa bratom pravi beatove u Mostaru vise @ www.studiorupa.com...profa neam pojma svegam

Eh sad na tvoj problem :

Ako ti album treba jvi mi se poslat cu ti rar. preko msn-a

pejs

Da samo nadovezem za profu ..
On je trenutno u Svedskoj i izgleda da se okanio hopa (navodno) ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.