Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

mTw vs SK Gaming

690 pregleda · 44 odgovora · otvorena 20.06.2011. u 18:51

HLTV IP : Sakriven do 20:50
Vrijeme : 21:00 - Večeras
Događaj : DreamHack Summer 2011

Maps:
1 - TBA
2 - TBA
3 - TBA ( ako bude potrebno )

Lineup: mTw

minet
ave
ArcadioN
trace
zonic

Lineup: SK Gaming

GeT RiGhT
f0rest
Delpan
face
RobbaN

Dakle, večeras u 9 se igra match između SK Gaminga i mortalTeamworka. SK Gaming ima izuzetno jaku ekipu što su dokazali na Inferno Online turniru i DreamHack-u ( do sad ). Moje mišljenje je da će SK pobijediti mada je sve moguće, inače navijam za mTw.

Vaši komentari/mišljenja ?

hltv ip : hltv1.verygames.net:27050
unreal je napisao/la:
Ma ne znam bas me to kopka ovih dana mozda pita nije bio toliko los ali gux i manne ne daju sve od sebe slazes li se ??
u potpunosti se slazem sa tobom, mozda gux i manne nisu bili pravi izbor za njih? mozda su trebali dovesti samo moddii-a? sta mislis?

Post dobio šamar od 1kajjaN

browNe je napisao/la:
u potpunosti se slazem sa tobom, mozda gux i manne nisu bili pravi izbor za njih? mozda su trebali dovesti samo moddii-a? sta mislis?
pa da mozda je to bilo pravo rijesenje ali eto nikad se ne zna mozda se ipak probude pa osvoje adeptobhopen nije li tako ??

unreal je napisao/la:
pa da mozda je to bilo pravo rijesenje ali eto nikad se ne zna mozda se ipak probude pa osvoje adeptobhopen nije li tako ??
pa ne znam bas, imaju konkurenciju tacnije na`vi koji ih je savladao sad na DH-u, ali ostaje da se vidi na adeptobhopen sta ce biti i kako ce igrati... sta mislis hoce li uvoditi jos neke promjene ako ih ne zadovolje ova 2? mozda se pita vrati?

Jebiga SK dobio samo tako jakog awp igraca (Delpana) i trenutno dominiraju pa sada dokle to cemo vidjeti 
browNe je napisao/la:
pa ne znam bas, imaju konkurenciju tacnije na`vi koji ih je savladao sad na DH-u, ali ostaje da se vidi na adeptobhopen sta ce biti i kako ce igrati... sta mislis hoce li uvoditi jos neke promjene ako ih ne zadovolje ova 2? mozda se pita vrati?
Pa ja mislim da bi trebali uvesti neke promjene i malo se ozbiljiti, a mozda se i pita vraati a da li dijelis isto misljenje u vezi toga da su dosad skroz low odigrali

unreal je napisao/la:
Pa ja mislim da bi trebali uvesti neke promjene i malo se ozbiljiti, a mozda se i pita vraati a da li dijelis isto misljenje u vezi toga da su dosad skroz low odigrali
ma da low su odigrali iako sam mislio da ce biti u finalu sa onim lineup-om
f0rest proradio , znaci kraj igrice 

SK definitivno 
To sto je SK dobio jednom Na'Vi ne znaci da ce biti top1 ove sezone.

Tek ce Na'Vi da pokaze ko je tata ove godine 
behko, nemoj to da radiš

Što se tiče finala, bit' će gusto fkt.. SK je sada u psihološkoj prednosti jer su dobili navi u veoma teškom matchu, isto kao i mtw što je uradio protiv esc gaming.

Ajde da vidimo, f0rest je cijeli turnir odigrao perfektno isto kao i face.

SK <3
ako neko mogne nek posalje stream link na pm ili tu mrsko mi trazit 
SK se fura sad ko REAL

Imaju para pa misle da su Bogovi .

Nisu mi dragi mrzim ih onaj f0rest isti Ronaldo majkemi

Delpan je razvaljivao SK-a i onda ga doveli . Tako i REAL Benzema ih j**o oni ga doveli i još većina Realovih igrača .
SRCEMOJE je napisao/la:
spam tema ocam

SK ftw
Slazem se.
SK pwn
je napisao/la:
Slazem se.
SK pwn
normala da se slažeš
Ma mTw osvaja .
Arkadion on decko j**e, ima da ih bije sve u glavu 
Uostalom dobar mec ce da bude.
16:12 za SK de_inferno
Ev prvu mapu (inferno) su dobili, gusto al Djidji je Djidji :D
sad na train-u mislim da ce SK dominirati al ako se ode do de_mirage mislim da je tu kraj za SK al u svakom slucaju SK ftw !!
SK gubio 12-6, i dobio 16-12, prejaki na ct strani 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.