Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

LANKLAN Cheats!

1.538 pregleda · 62 odgovora · otvorena 20.06.2011. u 05:04

wopmajztah je napisao/la:
nije zar da se hvališ što si navrtao ?

btw i nije bitno , vidjet će te kako moci igraju lana i gotova priča.
pa bolan te stvari koje ljudi misle nas 6 od mogucih 10 igraca u jednoj mecu bude na ts i govorimo jedni drugome gdje je k'o zato bgt stfu vidimo se na adeptu i cao

@BUY44K4 to isto sto si ti vidio u stasnetu dokazali smo danas nekima u ekiju jer je 10 x bolje primanje toliko
Hahaha bravo majstore svaka ti cast za ovo , vidimo se na adeptu bye bye
ReaveNz je napisao/la:
Haha, može se znati tvoj pravi nick?

Takođe ovaj gather sistem za banovanje im je totalno retardiran. 

LANKLAN je pokazao svoje na lanu  Da koriste WH nebi ih niko mogao dobiti online?

Ćao Poz
Gather sistem automatskog banovanja zbog cheatovanje je PERFEKTAN jer ocita sve procese i nema sanse da sakrijes cheat.

Post dobio aplauz od miire

VEYRON je napisao/la:
HAHAHHAHAHAHHAHAHAH dobar decko dobar 
a i znam k'o je digao ovu temu,vidimo se na adeptu 

pa bolan ja na gatheru "navrtao" i blockao ljude eh sine moj dragi  vidimo se na adeptu da vidimo ko je citer 
see ya :$
Nisam ja dignuo temu, neka ti cannabis potvrdi 
Oladi brate šta dižeš toliko frku...
eNta je napisao/la:
I Delpan je bio jedan od većih cheater-a, pa šta ? Sad je jedan od najboljih igrača na svijetu. :)
ovo je veeeeeeeeeeeeeelikaaaaaaaaaaaaaaa razlika xD
~on topic
znam momke i svasta jesu(dbli,glupi,itd),al niko od njih nije citer sem denisaaaaaa :D luv ju al
tankeNz je napisao/la:
~on topic
znam momke i svasta jesu(dbli,glupi,itd),al niko od njih nije citer sem denisaaaaaa   luv ju al
ma brate zar je to toliko sve bitno nek pricaju sta hoce uvijek ima lan vjeruj mi 
nas svi znaju po zajebanciji i svemu,a to da smo citeri ili ne dokazemo na lanu...
mislim da danas neki momci kao sto su dyemsonii,igor,joker a i nambell znaju da nismo citeri mislim danas smo igrali vs njih lana i uzeli smo ih 2 mape  16:8 i 16:12 eto toliko 
- Oke , pa šta ?

- To smo mi ulazili kao zajebanciju da prcamo srbe ( nek se ne uvrijedi niko ) zato sto nam je dosadno bilo pa se igrali sa whom nismo se ni trudili da sakrijemo to , brate imaš lan imaš ljude koje nas znaju kako i šta igramo

- A ti BUYAKA što si nas uzeo jednom ne laprdaj bezveze godinu dana oko toga , mi se vidimo na adeptu i sve ce se pokazat :*
VEYRON je napisao/la:
ma brate zar je to toliko sve bitno nek pricaju sta hoce uvijek ima lan vjeruj mi :)
nas svi znaju po zajebanciji i svemu,a to da smo citeri ili ne dokazemo na lanu...
mislim da danas neki momci kao sto su dyemsonii,igor,joker a i nambell znaju da nismo citeri mislim danas smo igrali vs njih lana i uzeli smo ih 2 mape :) 16:8 i 16:12 eto toliko ;)
Ne znam jesi li citer ili ne al vidim da si veoma glup :)
tankeNz je napisao/la:
~on topic
znam momke i svasta jesu(dbli,glupi,itd),al niko od njih nije citer sem denisaaaaaa luv ju al
Admin sam na gatheru i ja ću lično tražiti da mi lider da ss-ove njihovih čiteva i dobit ću ih i zato nemaš šta govoriti da samo ikspali ima čit
Igrao jednom prilikom lana vs njih, samo se denis aka ikspali pokazao.
murga je napisao/la:
kako nema moj nijedan link !!??
hahahahaa

mora da ne igraš gatera
smbz je napisao/la:
Admin sam na gatheru i ja ću lično tražiti da mi lider da ss-ove njihovih čiteva i dobit ću ih i zato nemaš šta govoriti da samo ikspali ima čit
Imali smo svi cit nema tu sta krit , malo zezanice ovo ono , a za ovog sto je digo mislis da me boli ku**c? imaš lan dodjes i vidis imamol citeve :*
nemaju nista momci znam aska od davno znam izu s progaminga nemaju nista -.-'
hujkke je napisao/la:
nemaju nista momci znam aska od davno znam izu s progaminga nemaju nista -.-'
Nema čit Zbog čeg li je onda banovan sa g.ba Da nije možda zbog korištenja čita na g.ba mixu Može biti
wopmajztah je napisao/la:
čuj sabijaju lana a online deru s wh , daj ba kakav je to oksimoron bio
Šta ti pričaš moronu napačeni oš na adepto dolazit da ti pokazemo kako se igra kanter posto smo citeri online ? =)
murga je napisao/la:
kako nema moj nijedan link !!??
Jesi ti cuo za masinu za pranje vesa? Opra na ruke bolan

HAHAHAHAHAHAH

@ TOPIC: Ne vjerujem da je istina, al sve ce se vidjeti.
IFC je napisao/la:
Jesi ti cuo za masinu za pranje vesa? Opra na ruke bolan

HAHAHAHAHAHAH

@ TOPIC: Ne vjerujem da je istina, al sve ce se vidjeti.
Sta mislis da su ih namerno banovali sa gathera eto tako bezveze, zajebao se program i pronasao cheat u procesima i lupio ban slucajno likovima kkoji igraju u istom klanu?

I banovi nisu dodeljeni isti dan ima par meseci razlike tako da nemojte pricati da ste palili da bi nervirali druge ljude jer to nije istina.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.