Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

G.ba - Jeli vLex kriv ?

792 pregleda · 22 odgovora · otvorena 19.06.2011. u 23:25

Ovih dana je doslo do svadje izmedju admina i global modova, a danas se pravo zakuhtalo, svi su skrivili na vLexa , sta vi mislite o tome.
LoL.Sta djaba se morite stim.Cuj Vlado kriv nesto.

LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL BRE

Post dobio šamar od 100kaa

Bolje da se napravi Anketa vlex ili nera ?

Vlex nije kriv .

to ce vrijeme pokazati mi mozemo samo sjediti za compom i cekati ://

Sta si zino za tog cw administratora, nece ti skinuti na ts. don't worry
Ja mislim da to nije na nama smrtnicima da odlucujemo  To ovi admini neka rasprave izmedju sebe ♥

e ti se nasao pametan anketu pravit jel on kriv il nije sta mislis ti da si bgt ?
:-X

HAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

Prvo nauči osnove maternjeg jezika. Piše se Je li, a ne Jeli.

Post dobio aplauz od 100kaa

Kad vidite ovakvu temu ne trebate se pitati što sve ode u ku**c.
A vLex je kriv što je dobar ko hljeb i što visi na ts3. Kada se prihvatio ove funkcije trebao je sve to razjebati jer ni Obama nakon što je postao predsjednik više nije hodao sa jaranima po kafama nego se čovjek distancirao.
Ponosno nosim devojacko prezime 

Medeni je napisao/la:
Prvo nauči osnove maternjeg jezika. Piše se Je li, a ne Jeli.
Sta vi mislite o tome i tocka na kraju.

90% clanova gamersa ne zna gramatiku.

Aj sad reci kako cemo mi znati je li on kriv ili ne? Bilo ko od nas! Mozes samo reci svoje misljenje o tome a i to je morbidno! Zasto osudivati nekog kad ne znas je li kriv?

e svasta 

btw. Ovo vam je Administrator sa GAMERS.Ba mixeva, eto sto propadaju.
Adin izbor 

Kolko vam samara i banova treba da skontate da se ne javljate na ovu temu, i adminstracija kriva ?
Svako ko se javi poslije mene ovdje ima ban na 7 dana, cisto onako da vidim kolko vam treba da skontate sta je spam, gdje se ne treba javljati. =)
To samo dragi Allah zna ko je kriv za ovo i šta se sve izdešavalo i znaju ovi što su u to umiješani..
Po meni ja mislim da je Vlado pametan momak i toliko se trudio i da sad sve to sjebe nema smisla nebi to on uradio sigurno jedino ako mu koji od jarana nije šta posla ili sjebo ga na neki način.
Ja bi prvo onog denisa riddle iskero uživo jer je frajer otišo sa ove stranice, a to su i čekali ovi koji su to uradili ne znam ko je u pitanju, ali nema veze uglavnom samo se vi zajebajite sa Adnanom-bU je**n je to igrač djeco draga )
Ne znam šta će biti sa ove stranice valjda neće proći kao chat bochat.org koji je totalno zatvoren i propao.
I ja sam primjetio ovaj ima ovoliko bodova ovaj ima onoliko ovaj ima deset opomena ovaj ima šest opomena i tako svako je svakom štimao šta je htio. Isto tako gledam statuse gdje piše npr Admin kao što je riddle imao "Samo vas gledam" eh tako sad ima dosta ljudi statuse a kako je krenulo imat će svako ko god poželi..
Srdačan pozdrav Amir

EDIT: 100kaa ja sam prije tebe počeo pisati post druže, al' g.ba mi opasno štopa pa je kasno izbacilo komentar.
I da se nadovežem još nešto što ne banujete ove debile što komentarišu gluposti i pišu neke stihove pjesama?

ja mislim da si ti kriv sto nisi dovoljno pazio na bosanskom, hrvatskom i srpskom jeziku i knjizevnosti :)

Ako dokažete da je kriv, hoćete li ga objesiti, ili spaliti na lomači?

Daj meni aplauz pele, molim te. Ja sam napaćen i znam pravopis. 

Post dobio aplauz od 100kaa

A ko je vlex??

Da li se to jede?

Koji qrac se vise vi bavite ovime, je*o vas vlex vise!
:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.