Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

by vlex

3.863 pregleda · 105 odgovora · otvorena 19.06.2011. u 22:01

Ado je dobio bodove preko transakcije ako vas to toliko zanima

Eh sad ovako.

Ja sam za bazu morao da slikam licnu kartu i sam bU mi je rekao da ne delim nikome pristup ako se nesto sjebe ja bi najebao.

Sto bi ja dao Adi pristup od baze? Ko je meni Ado u zivotu da ja zbog njega idem u tvorza?

+

Bodove premiume i IDove su namestali preko skripti koje sam kasnije dobio i sve sam bugove prijavio bU-u i rekao mu da promeni pw od baze sto je i uradio i dao mi novi password, zatrazio sam promenu passworda NE DA BIH riddla skinuo sa pozicije nego da bih skinuo sumnju da neko ima PASSWORD OD BAZE u sta sam i sam posumljao.

Juce sam se javio riddlu i rekao mu sve ovo oko baze da je promenjen pw i pitao ga da li zeli novi password i NIJE MI ODGOVORIO.

Adi nikad nisam poslao mail da se zalim na posao riddla ili takvo nesto sto doticni nera_f prica riddlu, isti taj nera_f mi je psovao familiju u administraciji i nisam mu status skinuo jer mu je status dodao Denis iz POSTOVANJA PREMA DENISU.

Adi nisam rekao da je riddle dao password od baze IKOME, jos jedna laz od strane Nermina koji je i sam priznao u administraciji da pre nego sto on ode TRAZI BILO KAKAV RAZLOG DA MENE OCRNI DENISU I DA ME SKINE SA POZICIJE.

Ovo je sve dobro isplanirano od strane nere a ne mogu da verujem da ste stvarno poverovali u ovo.

+ Znao sam sta se desava, znao sam ko sta radi, znao sam kakve skripte se koriste

- Skripta za namestanje premiuma (autor nebitan) radi i dalje al sam zamolio ljude da to vise ne rade i prijavio adnanu da fixa bug

- Skripta za namestanje bodova (autor nebitan) skriptu nemam, uglavnom znam ko je ima i zamolio sam i te osobe da je ne koriste, znam odprilike na kom principu rade pa sam i to prijavio bU-u

- Skripta za namestanje ID-a (autor nebitan) imao sam je mada je bila ne kompletna, takvu sam je dobio, i te ljude sam zamolio da to ne rade

Evo vam dole jedna slicica 

I nema razloga da mi se javljate po fejsu / msnu ili tako necemu da vredjate ja nista od ovoga nisam uradio sve je ovo isplanirano od strane nere 

Eto moj rezime ovoga u detalje 

Evo jos nesto sto sam dobio od jednog Momka

http://bt4.in/gba/
http://bt4.in/gba/2
I da dodam, Denisu zelim sve najbolje u daljnjem zivotu.
ne mozes ti Vlado protiv njihovog prijateljstva, da imas sve dokaze ..
Najlakse je druge okriviti za nesto ://

Dok se vi dog ko je kriv ode sajt u pi**u materinu i ovako je duboko zagazio. ovo bu treba svima poskidati sve Allahe i opet podijeliti samo nekim ljudima i mirna Bosna :)

Vidjet cemo na sta ce ovo izaci ali na Dobro nece sigurno :(
Brat bratu,rodjak rodjaku,jaran jaranu........http://www.youtube.com/watch?v=LhQ0_XZM6aI&feature=related

Samo to!

Vlex uzivaj,kao i ostali,,,,,9-)

Bolje da ste otvorili temu samo za vas admine i da se tamo prepirete.....Nego da svi vide ovako ove "svadje"....:o
Ja ne znam sta se ovi "obicni" clanovi zale na mjenjanje id-a, broja bodova itd. To nimalo ne utjece na njih, to ako se netko pali na to da ima puno bodova, njegova stvar.

Ja sam svoje bodove posteno "zaradio" i nije mi bitno broj bodova nego samo da sam nekome "pomogao" koliko, toliko.

Ti sto prave skripte, bravo za njih, nek vam oni pomazu u razvoju site-a, nemojte ih ignorirati. Tako ce vam opet doci neki "newbie" napisati skriptu tu istu i opet nastaje problem.
Lol, nera mi se cinio kao fin momak, ali ne znam cemu raditi sve toi jel tako bitam admin na polu-propalom portalu
Nek si stavio nek vide svi sta se radi .Nek BU ukine svima moderatore ,admine etc .Nek da novim ljudima koji su to sigurno vise zasluzili od sadasnjih .
Kao ovaj gore sto kaze " ne mozes ti protiv njihovog prijateljstva "
Tebi Vlex svaka cast , a njih nek bude stid .Radi njih i propada ovaj site .Ufurani su samo tako ...
H4midovic je napisao/la:
Banan ima veliku kospicu :O

Vlado nisi dobro doso
Ne, sa moje strane neces dobiti BAN, to je nista za tebe, ja ti iskreno preporucujem da se obratis nekom psihologu da ti pomogne jer pricas stvari koje nemaju veze sa zivotom, idi vise? nisam ja nigde napisao da idem, barem procitaj temu do kraja ako vec kanis postati nesto.
j**o vas gamers :S fol nesto idete odo ja imate mahanje, slike dokazi daj ba ljudi uozbiljite se nije zivot gamers.ba.Svi hoce ID, medalje sta imate od toga ?? Vi ste glupi sto se zalazete za sajt u pravu je onaj lik kod kojeg sam vidio sliku u galeriji, cijene admina i globala , vodite se tom politikom.PRODAJITE POZICIJE I VODITE LIJEP ZIVOT
Šta vi serete da se prepiru u podforumu vidljivom samo adminima? Realno i mi kao memberi sajta zaslužujemo znati ko je ovo sve zasro i šta se dešava !

Ontopic; Nisam znao da je Nera takav, al sačekat ću da se cijela ova stvar privede kraju pa tek onda mogu reći ko je u pravu..
Nemam ja ništa protiv nikoga, niti hoću da se mješam ...

Nego ovako ako se nastavi, ispaštati će članovi kojima je ovaj portal od nekog značaja, kao naprimjer prvom meni, ne zato da bi visio po njemu po čitave dane, nego da bi kao prvo nešto korisno naučio, pomogao drugima, a uz to da bi mi ta pomoć na kraju bila uzvraćena ...

Samo vam kažem, nemojte "rušiti i bacati sve u vodu" nakon ovoga kol'ko ste dogurali ...
de i meni nabacite koju bobu
gamer_exq je napisao/la:
Nemam ja ništa protiv nikoga, niti hoću da se mješam ...

Nego ovako ako se nastavi, ispaštati će članovi kojima je ovaj portal od nekog značaja, kao naprimjer prvom meni, ne zato da bi visio po njemu po čitave dane, nego da bi kao prvo nešto korisno naučio, pomogao drugima, a uz to da bi mi ta pomoć na kraju bila uzvraćena ...

Samo vam kažem, nemojte "rušiti i bacati sve u vodu" nakon ovoga kol'ko ste dogurali ...
Zbog mene nece niko ispastati a pogotovo ne obicni memberi Jer nisam takva osoba.

Ne brini se, necemo nista bacati u vodu
vLexinho je napisao/la:
Ne, sa moje strane neces dobiti BAN, to je nista za tebe, ja ti iskreno preporucujem da se obratis nekom psihologu da ti pomogne jer pricas stvari koje nemaju veze sa zivotom, idi vise? nisam ja nigde napisao da idem, barem procitaj temu do kraja ako vec kanis postati nesto.
ej vlexinjo bolje bi ti bilo da ides pokazo si sta znas i sta umijes,boli tebe kura* sta cu ja napisati,mogu napisati sta ocu,jer se nalazim u takvoj drzavi di ja mogu raditi sta ocu znaci preporucujem ti idi bolje ti je i pokri se i ti ostali ovi sabani koji odlaze vec danima i opet se vracaju
Al' kuda udara
ta gljiva ludara
mesec sunce otera
spasa nam nema
H4midovic je napisao/la:
ej vlexinjo bolje bi ti bilo da ides pokazo si sta znas i sta umijes,boli tebe kura* sta cu ja napisati,mogu napisati sta ocu,jer se nalazim u takvoj drzavi di ja mogu raditi sta ocu znaci preporucujem ti idi bolje ti je i pokri se i ti ostali ovi sabani koji odlaze vec danima i opet se vracaju
Ne kontam dje Vlado napisao da ide sa sajta?
"Prljavi ves" se ne iznosi javno....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.