Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

riddle's g'bye!

6.785 pregleda · 142 odgovora · otvorena 19.06.2011. u 19:15

Definitivno doslo vrijeme da se i ja oprostim od ovoga. Da se ja nagadjam sa balavcima koje sam u biti ja postavio na to mjesto na kojemu su, ne pada mi na pamet. Da isti ti balavci daju lozinke od baze podataka svojim drugarima koji su u proslosti kupovali pozicije na gamersu, a da onda kukaju Adi na nacin da me preduhitre sa informacijom, tipa "Ej, riddle dav'o nekome pw pa sam promijenio pw baze". Smijesno, zalosno cime se sluzis dragi moj Vlado .Liz'o si mi supak samo ti je pertla iz njega visila, plakao si da ti se da admin, plakao si kad sam ti ga skinuo, moljakao svaki dan da ti ga vratim, ja otisao u vojsku i u po frke tamo dobivam pozive od malog Ade i gazzela "planiras li vlexu vratit admina, bas mu je potreban" i takve stvari, a ja opet popustim, ili da se bolje izrazim, dam ti svoje povjerenje.

Da se nagadjam sa nekim ko je usao u bazu i da se ruzno izrazim, pojebao je definitivno. Da se nagadjam sa osobama koje su se znale rugat Adnanu RAZARACU (Neki ga se i sjecaju), a postali su gori od njega. Sto bi rekli u nasem domacem zargonu, nisam travu pas'o, volim sacuvat ovo malo dlaka na glavi sto imam nego se peglat' sa vama. Sad sam, po ne znam koji put, vidio dokle je ljudski mozak spreman ici da bi dosao do svog (ovakvog ili onakvog) cilja. Nije bezveze ona stara, " Daj covjeku vlast da vidis kakav je".

Eto, prepustam vam gamers, pardon, prepustam vam "zivot". Uzivajte u virtuelnom sexu, drogi i rock'n'roll-u!
I reLo out.
Password od baze nisam nikome dao, password od baze sam saznao preko g0rana da neko ima i upratio sam kako im bodovi magicno rastu, promenio sam pw od baze i rekao bU-u koji je opet promenio i dao neki random pw, juce sam te lepo pitao hoces li da ti dam pw ti nisi odgovarao.

A to da sam ja rekao bU da si ti dao pw od baze pa da sam ja "PROMENIO" da bi ja ispao uber super 1337 kul nije istina.
A stvarno brate, pun ku**c djece je na ovom FB.
90% su maloljetnici..
napustam i ja ovo sranje, i ono sto ima ozbiljnih momaka napustaju..
E j**o ga riddle, nije g.ba bez tebe g.ba. Al fakat im nije korektno da daju pw od baze, koje si im ti dao u nadi da će korektno obavljati posao. I tako ode gamers.ba u helać
vLexinho je napisao/la:
Password od baze nisam nikome dao, password od baze sam saznao preko g0rana da neko ima i upratio sam kako im bodovi magicno rastu, promenio sam pw od baze i rekao bU-u koji je opet promenio i dao neki random pw, juce sam te lepo pitao hoces li da ti dam pw ti nisi odgovarao.

A to da sam ja rekao bU da si ti dao pw od baze pa da sam ja "PROMENIO" da bi ja ispao uber super 1337 kul nije istina.
Kako te nije stid lagat? Gdje ti je obraz, znas li sta je to uopste? Postenje? Znas sta cu ti samo reci, mali moj prijatelju? Ja sam sebe ne mogu pogledati u oci. Znas zasto? Zato sto sam stvorio i napravio takav proizvod na gamersu kakav si ti.
Vlado ne lazi. Znao si da imajuu pw i nisi nista uradio po tom pitanju.

Ja sam rek`o prije 7 dana da mi se skine mod ali niko nije htio i jos uvijek mi niko nije skinuo.

Evo dokaz da je Vlado znao da Ado ima bazu i sutio je o tome.

http://imageshack.us/photo/my-images/51/avatarzte.jpg/

Btw. moj odlazak nema veze sa Denisovim, ja odlazim zbog drugih razloka koje sam rekao u administraciji.

PS : Ostajem na gamersu ali ne kao moderator (necu da zbog pojedinaca napustim nesto sto mi je tako drago)

DENISE SAM SI KRIV ZA VLADU  Ja kad sam govorio skini ga ti nista  Nek` te sad u`ebo 
g'bye riddle
neznam sta da ti kazem nemam rijeci :/
Gamers iz dana u dan sve gori i gori,a no lajferima sve teže i teže. Ko zadnji napusti gamers nek ugasi monitor! :)
Žao mi je što odlazite ti i reLo. Vijesti će opet propasti, primati će se copy/paste etc.

Trebali ste nekako da sredite te nesuglasice. 
Dobar favico 
e moj riddle brate moj znas i sam kako danas stvari funkcionisu..
daj ba kako ćeš ti vodit kad si u zadnji godinu dana 2 sata online bio 

momak je tu od 0-24 , kad mu se god obratiš za pomoć sigurno će ti je pružit.

;)
Ja mislim da ovom temom gamers.ba stvarno propada.
Zao mi je,al je realno.Kad nera_f i riddle napuste gba onda nemam rijeci
Ne budi idiot, zar jednostavno nisi to mogao izbjeci ? Ne da vrijedjas  Omg koja ste vi djeca na ovom gamersu ja ne shvatam ? Jel' ti shvatas sta pricas malumnice ? Sta ti znas sta je cetnik i to, pola vas se rodilo poslije rata i nesto pricate. Pa bolan, ja kad bih takav kao Vi bio ja bih sebi puc'o u glavu od stida. Cuj ti nekog nazivas "cetnikom" i treba da umre ? SRAMOTA !

- Pa jel' vas stid pola membera ? Je**m ti drzavu ovakvu retadiranu i ljude ovakve sa 0.01% mozga? GAMERS.BA NIKAD nece biti kao sto je prije bio, razlog ? pa stvorila se retadirana veza koja ne prilici nekom sajtu, nije kao prije, prije se pomagalo, druzilo, danas jedan drugom je*e majku i sl. !

Kad citam ove komentare, meeni se place sta citam. Cuj ovog ne da mu unban jer je Musliman ? ALOOO ? COVJECE ? NORMALAN ? Stvarno je 90% gamersa malumno ili retadirano. Cast pojedincima koji se trude da odrze ovaj gamers.

:-(
tako je kako je... :) ali dobit ces ban zbog toga. Ja sam dobio ban zbog neceg drugog,ali ne mogu da dobijem unban od vlexa jer sam MUSLIMAN ;) znaci svim svojima je dao unban,dok meni nece da dadne... i to kad sam mu rekao onda pocne pricu kao "zahvali se sto nisi vise dobio" i onda me delete sa msn/steam... ;) pravi admin,nema sta.

sad ce g.ba otici u helac :( riddle legenda.
A vidim ja iz dana u dan neki profili koji ''bahnu'' odnekle i imaju po 500 boba i plus ID im neki je****i, fkt ovaj se gamers pretvorio u vešeraj, žalost živa
samo cu rec da se ovaj gamers pretvorio u mlitavu sisu koja se vec otegla do poda , tuzno stvarno sta bi od onakvog sajta 
TARDUNG3 je napisao/la:
daj ba kako ćeš ti vodit kad si u zadnji godinu dana 2 sata online bio

momak je tu od 0-24 , kad mu se god obratiš za pomoć sigurno će ti je pružit.

Momče i ti si dobio preko ku**a taj profil ne jedi govna.

Post dobio aplauz od nera_f

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.