Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

eu4ia-xpnc

600 pregleda · 22 odgovora · otvorena 16.12.2006. u 20:09

kada igraju malo pojasni nis te ja ne kontam
vrijeme sad ili
RuLf0rg je napisao/la:
vrijeme sad ili

poceli su.
RuLf0rg je napisao/la:
vrijeme sad ili

mame mi komicar zesci
8:7
8:4
Jasa je bio najbolji pogino je najvise puta.Mec je bio losh.Nema kod nas nijedna ekipa da lici na nesto,bolje svi da prestanemo igrat
Shogun je napisao/la:
Jasa je bio najbolji pogino je najvise puta.Mec je bio losh.Nema kod nas nijedna ekipa da lici na nesto,bolje svi da prestanemo igrat

heaton . . .is that u?
Shogun je napisao/la:

HeatoN has returned
zalosno da ko c izgube nije mi jasno nikako majke mi...moja poruka yassi i njima pocnite pit zabavljat se kao sva druga omladina jer za cs nemate sanse...
Jasa glup si ruzan i neznas igrat!!!!!!!Nemoj slucajno da pomislis vise da igras protiv eu4ie papak jedan pojma ti nemas.Mozda naucis ako presadis heatonove ruke i mozak i jos po nesto!!!!!!!!!!!!!Mrs jasa seljak jedan!!!!!!!!!!!!!!!!!mrsmrsmrsmrsmrsmrs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Post dobio šamar od snjezana

Shogun je napisao/la:
Jasa glup si ruzan i neznas igrat!!!!!!!Nemoj slucajno da pomislis vise da igras protiv eu4ie papak jedan pojma ti nemas.Mozda naucis ako presadis heatonove ruke i mozak i jos po nesto!!!!!!!!!!!!!Mrs jasa seljak jedan!!!!!!!!!!!!!!!!!mrsmrsmrsmrsmrsmrs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

****m ti mrtve, nemoj mi yassu dirat...

Kontam da ce mi ban dati admini ovdje, ali posto mi yassu diras, moram ti psovati jadnice mrtvi...

On mi je s amokom najbolji sarajlija kojeg znam preko neta & nabijem te i tvoju porodicu!

Kontam da ce mi ban dati admini ovdje, ali posto mi yassu diras, moram ti psovati jadnice mrtvi...

On mi je s amokom najbolji sarajlija kojeg znam preko neta & nabijem te i tvoju porodicu!
o2 je napisao/la:

i ja takodje yassa ima ambicije makar
Shogun je napisao/la:

sta imas ti protiv yass-e majke ti c c cc c ti mu govoris nesto maj*** :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.