Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Adepto UPLATE Info

1.183 pregleda · 20 odgovora · otvorena 17.06.2011. u 01:10

Samo da obavjestim sve ekipe što su se nakanile da igraju da je danas zadnji dan regularni za uplate na žiro-račun.
Što se tiče daljih uplata, moguće su u subotu direktno u prostorijama Adepta na Ilidži, ili u ponedjeljak ako su 100% ekipe pouzdane. Ko je zainteresovan da uplati u pon. nek se javi momku kojem je nick Unreal na gamersu. On je zadužen za to.
Znam da smo obavjestili da 19og traju uplate, ali banke ne rade nedjeljom, tako da je danas zadnji dan uplata na žiro-račun.
Ne želim da vidim postove tipa da smo rekli do 19og, te ovo, te ono. Ko je želio igrat', uplatio je, ili će uplatiti u ova 2 dana. Niko ne čeka 5 do 12.

Još jedna veoma važna informacija :
Ekipe koje su uplatile će biti oslobođene PLAĆANJA WCG-a koji se održava početkom Septembra.

Informacije za uplatu :
Uplatio je: Ime i prezime (Naziv klana)
Svrha doznake: Kotizacija za ADEPTO BH OPEN
Primalac: ADEPTO d.o.o.
Račun Br.: 1374706003360497
Iznos: 200.00 KM
Ocekujte uplatu moje ekipe,hvala na obavjestenju
Hvala Sime,i mi sutra uplacujemo
hoster je napisao/la:
pametnije vam je da te pare pošaljete u http://www.unicef.org/bih/ , bar znate da ste nešto uradili.

A ne samo ladno prokockat.
Ako je pametnije, ti svoje milione i u unicef lagano. A sa ove teme možeš samo odjebat'.
goldstar_ je napisao/la:
Mi u subotu uplacujemo , vidimo se dole
Potpisujem
sNiiz je napisao/la:
Ocekujte uplatu moje ekipe,hvala na obavjestenju
takoE
Subota ili ponedjeljak cemo mi platiti (oldies), danas mnogi imaju obaveza a bolje je da kolektivno svi odemo i damo keš.

Eto toliko.
besh4 je napisao/la:
Subota ili ponedjeljak cemo mi platiti (oldies), danas mnogi imaju obaveza a bolje je da kolektivno svi odemo i damo keš.

Eto toliko.
jesi ti cuo za ves masinu..nemoj na ruke prati
Ipak ponedjeljak plaćamo.
oldies
asime, ekipa iz hrasnice u mixu sa arifom i todorom u ponedeljak donosimo .. na koji nacin mozemo dati pare tad ?
PRELAja je napisao/la:
asime, ekipa iz hrasnice u mixu sa arifom i todorom u ponedeljak donosimo .. na koji nacin mozemo dati pare tad ?
U kešu donesete pare u adepto do 12 najkasnije u ponedjeljak. Sad pošaljite imena, prezimena i nikove, te brojeve lične karte, da bi mogli akreditacije praviti. To pošaljite meni ovdje na PM danas, da bi mogli predat' spisak.
TERON je napisao/la:
giantso51 uplatili ~
cu
MARINAAAAAAAAAAC ALKOHOLA TONA POMALO HORMONA SOBA KO BOMBONAAAAAAA

Vidimo se na turniru nadam se da ce dobro zezanje biti
milan je napisao/la:
MARINAAAAAAAAAAC ALKOHOLA TONA POMALO HORMONA SOBA KO BOMBONAAAAAAA

Vidimo se na turniru nadam se da ce dobro zezanje biti
uvjek :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.