Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Cabal Online Pitanja

134 pregleda · 7 odgovora · otvorena 15.06.2011. u 20:34

Pozz gameri evo poceo sam danas igrati Cabal,igrica je odlicna ali imam nekoliko pitanja.
1.Slucajno sam stavio 2 ista skilla u quick slot i sad neznam kako da obrisem jedan tj uklonim iz slota probao sam da prevucem ali nemoze.
2.Dali imaju neki balkanski guildovi i da primaju nove igrace da mogu ponekad trazit savjeta i tako.
Hvala unapred!!!

edit:zaboravio sam reci igram na serveru mercury(ako sam dobro napisao :D)
Znam ovo prvo , odes tamo u opcije i odes enable ovako da mozes dropat stvari iz slotova , tako nesto , davno sam igrao pa zaboravio 
to prvo pitanje : imas sa lijeve ili desne strane bara kao neki lanac kliknes na njeg i onda mozes izbaciti skilove 

to drugo neznam jer sam igrao na jupiteru 
Ako si danas počeo igrati, onda izbriši tog lika i počni na Marsu jer tamo ima više Balkanaca nego na bilo kojem drugom serveru.

Ako poslušaš moj savjet, na Marsu imaš dva dobra naša guilda: SerbianForces (iako implicira da je srpski, ovo je opće-poznati balkanski guild) i BalkanGuild (ovako nešto, zaboravio sam..). Ali naletit ćeš na nekog člana od oba guilda 100% !
Igraj na marsu , tamo ima dobar guild (msm bio je dok sam ja igrao ) zove se ex-yu forces kad budes imao level pitaj da te prime  , ja sam bio u tom guildu ,sila ljudi hoce i pomoc i sve 

@megamix , serbian forces bio jedan od najjacih guildova , morat ce se on dosta bossova naubijat da bi s njima igrao , i koji put bit najbolji na waru da ga primijete  , nece ga primit prvu godinu  
Igrica je extra dok imas premium kasnije je truba 
Wertu je napisao/la:
Igrica je extra dok imas premium kasnije je truba 
Sto to? Bas od svih igrica za Cabal ti ne treba premium.
Kliknes na lijevu ikonicu pored skillova ko lanci i onda mozes premjestati skillove.
A za drugo ne znam jer igram na Marsu.

Post dobio aplauz od Wertu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.