Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Cabal Online

150 pregleda · 11 odgovora · otvorena 14.05.2011. u 20:03

Vece gameri/ce.
Da predem na stvar sta mi je potrebno.
Potrebno mi je da download Cabal Online da pocnem da igram.
Potreban mi je link za download Cabal Online.

Pitanja:
Da li Cabal ima vise expanzija?
Da li Cabal ima patchove?

Pokusavo sam sa officijalne stranice al ne radi, bar meni.
Ako moze torrent link, Ili Cabal Online bez patchova pa cu ja skinitu patchove ili Cabal Online full ako ima. Hvala unaprijed.

Igrica prejaka jaca od WoWa )))

Caaamaaan neko help pls

Vidim da imaju serveri za cabal, mozel mi neko dati dobar server
rason je napisao/la:
Nema patcheva , jedino za servere ako hoces da biras koji ces igrat ,evo ti link za cabal online eu , taj svi igraju i ja i vlex itd .
a samo ukucas na google download cabal online i odmah ti izadje :S ali ipak evo
samo klikni na download jetz starten , veliki button ima ne brini se

http://www.gamona.de/downloads/cabal-online,full-client-oktober-2010:download,1836749.html
Jel mogu da skinem sa http://www.cabal.com/DownLoad/Client?
Jer sam poceo sa te da skidam, e sad kad skinem kako server da ubacim i to?
eX_SnoW je napisao/la:
Jel mogu da skinem sa http://www.cabal.com/DownLoad/Client?
Jer sam poceo sa te da skidam, e sad kad skinem kako server da ubacim i to?
EU je najbolji server na kojem svi igraju ,imas razne servere ukucaj na google cabal online servers ,npr helix ili neki fun server, skines patch max 40 - 60 mb instaliras (normalan nacin instaliranja) i igras ,dok EU ne moras instalirat on je ugradjen u taj kabal sto skidas . episode najnoviji i sve ima updateovana verzija
Zamolio bi admina da lock temu i aplauz momku koji mi je pomogao pls.
eX_SnoW je napisao/la:
Zamolio bi admina da lock temu i aplauz momku koji mi je pomogao pls.
Da ti dam tip, kad budes igrao hvataj se Mars servera i to Chanelli 6, 7, 9 (tu igra najvise ex-Yu likova) i, po mogucnosti, trazi nekog iskusnog igraca da ti pomogne na pocetku jer neces imat blage kako se igra, trust me.
Cloud je napisao/la:
Da ti dam tip, kad budes igrao hvataj se Mars servera i to Chanelli 6, 7, 9 (tu igra najvise ex-Yu likova) i, po mogucnosti, trazi nekog iskusnog igraca da ti pomogne na pocetku jer neces imat blage kako se igra, trust me.
Da zaboravio sam to spomenuti ,i ja sam igrao na marsu , bio u guildu Ex-Yu Forces na marsu je najvise nasih ,i megamix jel znas za taj guild postoji li jos jer ne igram vise cabala?
rason je napisao/la:
Da zaboravio sam to spomenuti ,i ja sam igrao na marsu , bio u guildu Ex-Yu Forces na marsu je najvise nasih ,i megamix jel znas za taj guild postoji li jos jer ne igram vise cabala?
Igrao sam ja prije 3-4 mjeseca i nisam nesto vidjao taj guild. Ima BalkanGuild, ovako nesto, uglavnom nasi ljudi.. al opet cu ja prije izabrati neki manji english-speaking guild nego nase seljake (uz duzno postovanje, al to je istina )
Cloud je napisao/la:
Igrao sam ja prije 3-4 mjeseca i nisam nesto vidjao taj guild. Ima BalkanGuild, ovako nesto, uglavnom nasi ljudi.. al opet cu ja prije izabrati neki manji english-speaking guild nego nase seljake (uz duzno postovanje, al to je istina )
Pa da upravu si ima istine tu ,ali dobri su i nasi
rason je napisao/la:
Pa da upravu si ima istine tu ,ali dobri su i nasi
Prije su bili.. Bio sam ja u SerbianForces jedno pola godine, sve bili likovi od 18 godina, normalni tipovi, dok nije dosla ova nasa generacija. Poceli psovat sve moguce (NE iskljucujem vjerske motive), neke retardirane sale govorit..ma ni'dje veze. Ima dobar guild "Gargoyles". 30 likova, otprilike su svi aktivni, a SVI znaju engleski i psihicki su na nivou dvadesetogodisnjaka.

Zakljucak sam izvuci
Cloud je napisao/la:
Prije su bili.. Bio sam ja u SerbianForces jedno pola godine, sve bili likovi od 18 godina, normalni tipovi, dok nije dosla ova nasa generacija. Poceli psovat sve moguce (NE iskljucujem vjerske motive), neke retardirane sale govorit..ma ni'dje veze. Ima dobar guild "Gargoyles". 30 likova, otprilike su svi aktivni, a SVI znaju engleski i psihicki su na nivou dvadesetogodisnjaka.

Zakljucak sam izvuci
Serbian forces bio medju top 10 guildova ja mislim ,jesam li u pravu ?
rason je napisao/la:
Serbian forces bio medju top 10 guildova ja mislim ,jesam li u pravu ?
Koliko ja znam, da. Ali tada su bili normalni clanovi, a ne ovo danas

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.