Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Elektrotehnicka škola Sarajevo

312 pregleda · 23 odgovora · otvorena 13.06.2011. u 21:38

Eh ovako , Molio bih ove što su prošle godine upisali navedenu školu , da mi samo ukratko napišu koliko njih se prijavi , kakav je prijemni , kakva je škola opcenito , pomognul šta na prijemnom i slično . Hvala unaprijed.
armany je napisao/la:
ma kakva elektrotehnicka, nemojte biti smjesni. zavrsio sam je prije 4-5g. Vecina vas upisuje tu skolu sa pogresnom slikom o skoli opcenito (i sam sam bio takav). U cetvrtom razredu i mozes nesto nauciti korisno za zivot, a vecina ostalih predmeta kroz sve 4 godine se bazira na je****j historiji. Dobro je znati kad je sta prvo napravljeno i sta se sve koristili davno, ali ako izaberete smjer informatika i racunarstvo, onda ili cete se razocarati kao i ja, ili ces reci: j**o mater jest dobra skola uci me ovim stvarima (a kada skotnas te stvari ti apsolutno u zivotu nece trebati). Mreze i mrezni sistemi ODLICAN predmet, DRM historija racunara (ako zelis da znas sta se je sve radilo u historiji racunara, i tako to, uglavnom not big deal osim sto je dosadan predmet i kod Imsira ( najzajebaniji profa)). Uglavnom imas par dobrih predmeta kao sto su "Mreze" i "Programiranje (cetvrti razred, cuo sam da sada predaje pravo dobar profa sa znanjem)", a ostalo brate iskreno mozes u wc solju posrat.

Ovo je sve vezano sa smjer Informatika i Racunarstvo.
Uglavnom izgubis zivce, osjedis, radi predmeta kao sto su Elektricna kola, i Matematika. Pravo peglaju i te stvari.

Ako zelis znanje sto se tice informatike, brate, warez, skini kilu tutorijala, pdfova, i ako zaista to zelis, sjedi i uci. Topla preporuka: Idi tamo gdje ce ti zabavnije biti i gdje ces mnogo vise uzivati u tim danima, kao sto ti neko predlozi vec: neku gimnaziju ili ekonomsku. Zajebaji se, uzivaj, djecaci, djevojcice, iovako se fax gleda samo ( ako se uopste gleda).
+1
nisam jos stigao do cervrtog razreda, al sve sto smo dosad ucili je neka historija.. pa ti vidi
FeniiiiX je napisao/la:
Predao danas dokumente =D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.