Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Torrent instalacija

73 pregleda · 5 odgovora · otvorena 13.06.2011. u 13:30

Pozz :D

Samo me zanima kako da instaliram igricu kada je skinem sa torrenta, posto ona bude u WinRARU ( poznatije kao "knjige"), koji se program koristi za to i slicno ?!

Hvala vam unaprijed ;)
Skines neki program koji podrzaje image fileove npr deamon tools,alcohol itd,,,
Nakon što si skinuo igru postoji niz postupaka ...

Uglavnom, extract sve partove koji se nađu u tom folderu koji si skinuo ...

To ćeš uraditi na sljedeći način :

Desni klik > extract here i pustiš da odradi sve svoj posao

Zatim, kada je sve završilo, skineš jednostavan program deamon tools koji ja koristim, al' postoji još par njih koji bi ti isto jednostavno pomogli u ovome problemu ...

Nakon što instaliraš deamon tools, stvoriš 1. imaginarni disk preko kojeg mountuješ instalaciju koju dobiješ prijašnjim extractovanjem ...

Instalacija je jednostavna nakon što ovo uradiš, pa bi trebao je sam znati dovršiti ...

:)

Post dobio aplauz od skile

skines deamon tools dodas novi uredjaj imas kad otpakujes igricu iz winrara imas ovako neki folder na njemu cd i pise npr 2k11.iso onda to preko deamona ucitas i pokrenuce se instalacija 
Dovahkiin je napisao/la:
Nakon što si skinuo igru postoji niz postupaka ...

Uglavnom, extract sve partove koji se nađu u tom folderu koji si skinuo ...

To ćeš uraditi na sljedeći način :

Desni klik > extract here i pustiš da odradi sve svoj posao

Zatim, kada je sve završilo, skineš jednostavan program deamon tools koji ja koristim, al' postoji još par njih koji bi ti isto jednostavno pomogli u ovome problemu ...

Nakon što instaliraš deamon tools, stvoriš 1. imaginarni disk preko kojeg mountuješ instalaciju koju dobiješ prijašnjim extractovanjem ...

Instalacija je jednostavna nakon što ovo uradiš, pa bi trebao je sam znati dovršiti ...

:)
Hvala vam mnogo ste mi pomogli obadvojica !

Samo mi jos recite koji deamon tools da skinem, posto ima na ovoj stranici http://www.daemon-tools.cc/eng/downloads vise tih deamon programa, pa mi recite koji od ovih ili mi vi dajte link !

Ty ♥

FriXioN je napisao/la:
Hvala vam mnogo ste mi pomogli obadvojica !

Samo mi jos recite koji deamon tools da skinem, posto ima na ovoj stranici http://www.daemon-tools.cc/eng/downloads vise tih deamon programa, pa mi recite koji od ovih ili mi vi dajte link !

Ty ♥

Skini ovaj Deamon Tools Lite .

Efikasan, i lagan za upotrebu. Ja ga lično koristim, i nisam ima nikakvih problema . 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.