Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[RezimE]G.ba Točak Mostar

1.396 pregleda · 33 odgovora · otvorena 11.06.2011. u 13:04

evo vrijeme je za rezime :P

Sastanak je bio Španski trg
Početak ture počeo je u 9:10 jer sam ja kasnio xD

Ugl kada sam dosao vidio sam dvojicu na bajkovima i kada sam prisao upoznali smo se.
A to su bili:
rulF
i
Mephistopheles

Što se tiće g0rana ili sadasnjeg epic fail-a tj organizatora nije ga bilo.
Pošto niko nije bio ko zna put mislim ja sam znao ali mutno malo tata mi je govorio neke prečice i to pa sam pokusao ici sa njima pa samo se malo vozali po Đikovini xD
Ugl pitali smo jednog automehaničara i on nam je rekao gdje se nalazi Brkanovo brdo.
Uputili smo se, vozili smo se jedno sat vremena. Što se tiće kako smo vozili pa recimo da je bilo 70% guranje rukama a 30 % voznja bajkom, jer nisu nam bajkovi nešto a i kondicija je nedostajala. Došli smo na Brkanovo brdo vidjeli smo njemački bunker :P . Došli smo do Brkanovog sela i osjetili smo neugodni miris prirode ali šta ćeš bolje i to nego smog grada.

I sada nam je slijedio najdrazi dio spustanje, bez pedalanja.
Ja i Mepf smo se spustali niz stranu sa punim kocnicama tj kocili smo ali posto nam kocnice nisu u izvrsnom stanju morali smo malo i nogom kociti.

Trebalo nam je tacno 20 minuta da se spustimo s brda do Balnovca, a nama je to proletilo kao da je bilo 5 min -.-'

Kada smo dosli do Balnovca morali smo sacekati Mepf-a tako da sam ja kocio i napravio policajku po 180stepeni i naravno tu je bio smijeh jer sta da kazem umalo nisam pao xD

Vozali smo se malo po rondou i otišli na kaficu/sokic u Basket kafić

Evo vam nekih slika

poredani

UZI ---------------- Mepf ------------------- rulF

http://imageshack.us/g/545/dsc00441v.jpg/

Ova zadnja slika pokazuje 20 min tj stoperica upalili smo je od vrha brda pa do balnovca
ajd makar vam je suncano bilo a ne ko u Sarajevu kad je tour bio 

g0ran najjaci lik organizuje a nigdje ga 

Post dobio šamar od nera_f

hahahahahahahahah g0ran organizator a nije došao, kako je jak majke mi !

Šta ste odma navalili na gorana?

Mozda je lik imao nekih problema pa nije mogao doći

Uglavnom,koliko vas je to bilo 3 ?

Al hajd bitno je da ste se dobro proveli

Darda je napisao/la:
Šta ste odma navalili na gorana?

Mozda je lik imao nekih problema pa nije mogao doći

Uglavnom,koliko vas je to bilo 3 ?

Al hajd bitno je da ste se dobro proveli
Pa on jeste ispanirao kako sta i gdje, al opet da se ne pojavi sramota.. bio je i sinoc online na portalu mogao je makar temu dici da nece doci a ostala ekipa sto je bila tu neka ide sama ako hoce..
A ne ovako ljudi dodju i cekaju njega a nigdje ga..

A treb'o si mene pustit da napisem.. al* taću mrsko mi.

Sto se tice ovih organiziranja necega na gamersu,
Svaki put od prijavljenih osoba pojavi se mozda 5%..

Al dobro, s obzirom na trenutno stanje sajta, nista cudno. 

Mogu samo reci da je ovaj 20minutni spust proletio zacas, vrijedilo je svega apsolutno 

:*

Post dobio aplauz od 100kaa

Ma mjesam vam nickove XD

Btw ici cemo za koji dan tamo vamo na mostarsko blato okupat se malo rostiljada bit ce te obavjesteni XD

btw bilo mi lakse Rulf nego Mephistopheles XD

Meni denka rekao da ja odradim XD
Ma nema veze :P

Btw jedva cekam vamo da odemo na blato bit ce ludje

Post dobio aplauz od 100kaa

Svaka čast za ovo, vidim fino vam bilo

Ja se javljam u g0ranovo ime, momak se prepušio i nije mogao doći :D:D:D

Evo da se pohvalim , "napravio" sam stalak za mob da se mozemo uslikat hahahahaha

Nije nam uopce ni bilo lose, sasvim dobar nacin za potrositi par sati 

A ovi sto se nisu pojavili, pa nebojte se ljudi nece vas nitko pojest, malo se druzit i cao..

(on se naso javit :/)
Kad sam us`o vidio sam da niko nije pregledao slike a svi ste se nasli tu nesto da pricate ?

Vi znate kako vam je bilo, to sto vas je bilo samo 3ca najmanje je bitno.

Sledeci vikend cu vjerovatno i ja organizovati u Sa da idemo negdje.

Moguce... Do mene... Svejedno su rtd komentari.
nera_f je napisao/la:
Kad sam us`o vidio sam da niko nije pregledao slike a svi ste se nasli tu nesto da pricate ?

Nera, namjera je uredu, ali imageshack ne registrira odmah viewse.. i sada stoji 0 
Cisto da ti ukazemm na to prije nego li ovi gore pocnu jaukat..
nera_f je napisao/la:

Gledala raja male thumbove XD
nera_f je napisao/la:

A što su rtd komentari ?
Šta ja to trebam reći ? heeeej jeste lijepi na slikama brate lijepo ste se proveli svaka čast ? I otkud ti znaš da nisam pregledao slike ?
Nigdje ti veze ovo, al haj ti znaš najbolje

Post dobio aplauz od nera_f

nera_f je napisao/la:

Cuj do njega.. ahahhaaha ^^ Imas neke ozbiljne namjere!! haha al se ismijah kad sam ovo vidio! Sad more samar, u najgorem slucaju ban! ahahaha

A smijesni ste mi... sta postizete samaranjem! Svi kod nere 

elt je napisao/la:
A što su rtd komentari ?
Šta ja to trebam reći ? heeeej jeste lijepi na slikama brate lijepo ste se proveli svaka čast ? I otkud ti znaš da nisam pregledao slike ?
+1

Nije mi stalo do bodova al me iznervira

elt je napisao/la:
A što su rtd komentari ?
Pa naravno da je retardirano da spominjete nekog imbecila koji organizuje i uz obrazlozenje da je bio (prenapusen ne dodje).

Naravno da je retardirano sve kad su svi navikli da na svaku temu odgovaraju.

Naravno da je sve retardirano kad smo otisli u ku**c. Sad bas sa gazzelom pricam na ovom forumu vise nemosh dobiti ni logo za klan a ne da ti neko nesto pomogne.

Ukratko, 95 posto indexa su retardirane teme sa 99 posto retardiranih odgovora.

eto vam aplauzi jer ne treba samarati a vi skontajte sta ste odgovorili mega hajg memberi !
nera_f je napisao/la:
Pa naravno da je retardirano da spominjete nekog imbecila koji organizuje i uz obrazlozenje da je bio (prenapusen ne dodje).

Naravno da je sve retardirano kad smo otisli u ku**c. Sad bas sa gazzelom pricam na ovom forumu vise nemosh dobiti ni logo za klan a ne da ti neko nesto pomogne.

eto vam aplauzi jer ne treba samarati a vi skontajte sta ste odgovorili mega hajg memberi !
Ja nisam rekao da je bio prenapušen da dođe. Bilo mi je smiješno što je frajer 10 dana organizovao tour, digo 7 tema i nije se pojavio. Ako to zaslužuje šamar onda normala, neću više ništa ni komentarisat. Nije mi do bodova, kad vidiš koliko sam vijesti napisao i pomnožiš s 20 bodova skontaćeš koliko sam ih mogao imat da se nisam "rasipao" njima. Samo mi krivo što sam ošamaren a mislim da nisam zaslužio. Kako god, kažem opet, ti si global ti bi trebalo da znaš najbolje.
nera_f je napisao/la:

Moze meni aplauz? 

Ja pomazem drugima. 

@ topic

Nek ste se vi zabavili, a ovi sto su rekli da ce ici, pa nisu, njihov gubitak. 

evo ban posto puno smapas.

elite je napisao/la:
Ja nisam rekao da je bio prenapušen da dođe. Bilo mi je smiješno što je frajer 10 dana organizovao tour, digo 7 tema i nije se pojavio. Ako to zaslužuje šamar onda normala, neću više ništa ni komentarisat. Nije mi do bodova, kad vidiš koliko sam vijesti napisao i pomnožiš s 20 bodova skontaćeš koliko sam ih mogao imat da se nisam "rasipao" njima. Samo mi krivo što sam ošamaren a mislim da nisam zaslužio. Kako god, kažem opet, ti si global ti bi trebalo da znaš najbolje.
Ocigledno sam i ja prenaglio i na vama se sve prelomilo ali ti opet pogledaj vase odgovore i skontaj... Da li je neko pit`o jel uredu proslo sve ? Npr. Svi ste se svezali za tog nekog g0rana kako li vec koji je nuss faktor u ovom svemu.

Pa onda refresuj index i pogledaj kakve teme imamo na indexu...

VI OSAMARENI STE pokvarili temu svojim kratim nepromisljenim postovima. Tako biva sa svakom temomo koja se digne ovde.

Ne zelim dalje da se raspravljam posto smo vec pokvarili ovu temu (kao i svaku drugu). Momci izvinite (mislim na momke sa ture).

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.