Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem oko Konekcije

274 pregleda · 9 odgovora · otvorena 15.12.2006. u 15:55

Imam jedan problem oko konekcije stalno mi pada konekcija neznam do cega je , to mi se prije nije nikad desevalo evo vec 3 dana mi je tako budem 5-10 min na netu i odma padne konekcija ...
Dali je neko imao slicnih problema ?

btw : imam epn konekciju i ovo se desava samo meni posto sam pitao jarana kako je njemu a on ima istu konekcuiju kaze da je njemu sve uredu.
Ludd MaNhUnT! ? EPN uvijek im pada konekcija zato quiT nazovi i pitaj kakav VIRUS ba pada konekcija to je do njih nije VIRUS !

Btw Ija imam 1000virusa u racunaru idem SEX stranice evo beton je josh nista ti nebrini to ti je do EPN ...
Ludd MaNhUnT! ? EPN uvijek im pada konekcija zato quiT nazovi i pitaj kakav VIRUS ba pada konekcija to je do njih nije VIRUS !

Btw Ija imam 1000virusa u racunaru idem SEX stranice evo beton je josh nista ti nebrini to ti je do EPN ...
               Denzel je napisao/la:

i meni je to bilo jedno vrijeme oni iz kablovske debili nesto dirali botovi glupi i zvao one iz portala i kazu doci ce ovi za 7 dana poludio sam
jel vama koji koristite bihnet adsl spora veza ... meni prespora u zadnje vrijeme
               shenlong je napisao/la:
u kojem djelu grada živiš....

Hrasno.
Ja imam wireless i proslih dana se desavalo da mi puca stalno veza, ali to nije do tebe vec do "njih" ko ti salje net..
Tako da se ne brines valjda ce oni to napraviti!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.