Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

SmartLaunch

616 pregleda · 5 odgovora · otvorena 06.02.2007. u 02:18

E ovako, kao sto vidite u naslovu, treba mi crack / serial number za ovaj program. Pretrazio sam sve, ali nisam uspio naci.

SmartLaunch 4.1 je verzija, a moze i neka druga na kojoj radi registracijski kod. Znaci link za download neke od full verzija ili serial numbera slati na private. Hvala!

Otvara se novi klub pa mi je potreban ovaj internet caffe admin, takodjer postajte neki prijedlog za internet caffe admina ...
probaj hyndai internet caffe extra je ...

onda net time ... mada je ovo vise porgam koji ide na povjerenje tj nema logova itd ...

pa imas antamedijin caffe

linkove sutra ujutro dobijes ako nadjem CD gdje sam ih snimio ... sa crackovima i serialima ... mada ne nadaj se puno posto mi je pravi nered oko kompa
Evo jedan od glavnih ljudi u najpoznatijoj warez stranici ... sta je rekao !

I'm sure you never find the crack for this Software.
This Software Programmed by Programmed by Visual Basic .Net and There are to many hidden checks STOP a Cracker to make a Good Release
I did try but I couldn't icon_sad.gif

Cracking this software is Wasting Time

tesko da ces naci

... a ima dva bolja ...

Antamedia Internet Caffe 5.1

http://rapidshare.de/files/2699814/antamedia_internet_caffe_server_v5.0.12.rar.html

CafeSuite 3.3

http://rapidshare.de/files/3117211/CafeSuite.3.3.-Alliance1911.CRACK.rar.html

sa crackom
ev, al ovo je full program cini mi se, samo krekovan

(pravila foruma, nema creckova hehe... PM cu ti )

nasao sam na nekoj arapskoj stranici heh, pa nisam bio u stanju da procitam o cemu se u stvari radi, al trazio sam kao crack ...

valjda je to to ... gl

EDITED:
ma google web translator rulezz ... prevede s arapskod na engleski haha... eo sta pise:

"Here you go. I crack this program a long time ago. And now i decided to release it. Guarantee working perfectly.
کد:کd :

SG"

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.