Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[CS] my first edit

217 pregleda · 16 odgovora · otvorena 10.06.2011. u 01:04

Mračno ti sve. Trebao si ukloniti fps da se vidi, rezultat etc pomoću Loganns remove sprites programa. Keep workin'
2/5
Dodaj malo vise svijetlosti,ukloni ovo "fraps",net_graph 0.
Jedino et da kazem sound je koliko toliko dobar...
Pošto ti je prvi rad, neka ocjena 2/5. Uglavnom, boje su tako-tako, muzika isto može proći, fragovi nisu nešto, ukloni fps etc... Uglavnom, dobro za prvi edit. Samo se nastavi trudit

Nisan ti se vidi na AWP?

Muzika low...

Fragovi tu i tamo...

Edit onako

2ica jedvaaaaaaaaaa

Neću puno da ti serem jer ipak ti je prvi edit al eto samo da ti kazem da je ovo loše .

Prvo nemoj nikad snimat u Fraps-u jer se gubi kvaliteta i brzina,nego uzmi HLAE i preko njega .

Dalje,ukloni pare,metke,Hltv bordere .

Sljedeći put probaj bolju rezoluciju

Gledaj da uklopiš muziku i in-game scene .
Kao prvo sto trebas uraditi je ukloniti ovo ostalo a to je text, hp, radar itd. To ces uraditi tako sto ces skinuti waNex movie gui sa hq-movies.org. Sve tutove i download mozes naci na hq-movies.org. E sad ne trebas snimati sa frapsom, jeste da je jednostavno, pa svi krenu tim "putem", ali je taj "put" pogresan. Skini HLAE[takoder na hq-movies.org, znaci sve sto ti sada objasnjavam svi download linkovi ti se nalaze tamo. Sa HLAE-om ti je mnogo, mnogo bolja kvaliteta edita. Oko boja ima par tut-ova, ovdje na g.ba, ima par dobrih tutova, samo ih prati i pravi boje po svome. Ovi sto govore previse mracno, ukoliko ti volis taj neki "dark style", furaj ga. Nemoras ti ko svi da bude standardno. Muzika je dobra, sync kod prva dva killa ne postoji, dok kad se penju na lader, vec ga malo ima. Kad sve ovo procitas i pokusas da uradis, ukucaj u google "Campaths tut", ali kad sve ovo sto sam ti prije napisao uradis ne prije. Samo se nastavi baviti sa ovime !

Poz =D
blejz je napisao/la:

Nisan ti se vidi na AWP?

Muzika low...

Fragovi tu i tamo...

Edit onako

2ica jedvaaaaaaaaaa
Vidi se nisan na awpu na skoro svim clipovima od csa.. jednostavnot o je od demoa bug ^^
@ontopic

Neka nategnuta dvojka i to za trud

Fraps :O:O Skini hlae i radi clipove sa 200 fps + ima nekih efekata kao sto su HD Skyes,HUSH style itd.
Muzika loww,synca niđe,gledaj za to tutove na y2b

Kad si editovao,sigurno si dodao neki plugin video fx,mada mislim da je color collector ili color balance ta vidis da se ovo jedva vidi mislim to je ofirno iz prvog oka..

Mici HUD,nemoj koristit hud_draw 0 jer to brise i fragove i nisan i sve .... Vidio sam ja negdje Ultimate Removal Tutorial ja mislim na style productions dobices link na gb,ali kasnije ..
hud_saytext 0 obavezno,si vidio na kraju videa da neko pise "IMA AIM" xD

Dodaj malo drugih colora,skini magic bullet looks to imas na aries-films.net

E sad ovo sve jos jednom procitaj da ti upane u glavu!
GL ^^ KIU

Još vježbaj, nije ovo nešto
Pa ako si pocetnik moze se reci solidno uradjeno .Eto za trud ova ocjena :

MaRiJo4EvEr je napisao/la:
Vidi se nisan na awpu na skoro svim clipovima od csa.. jednostavnot o je od demoa bug ^^
@ontopic

Neka nategnuta dvojka i to za trud

Fraps :O:O Skini hlae i radi clipove sa 200 fps + ima nekih efekata kao sto su HD Skyes,HUSH style itd.
Muzika loww,synca niđe,gledaj za to tutove na y2b

Kad si editovao,sigurno si dodao neki plugin video fx,mada mislim da je color collector ili color balance ta vidis da se ovo jedva vidi mislim to je ofirno iz prvog oka..

Mici HUD,nemoj koristit hud_draw 0 jer to brise i fragove i nisan i sve .... Vidio sam ja negdje Ultimate Removal Tutorial ja mislim na style productions dobices link na gb,ali kasnije ..
hud_saytext 0 obavezno,si vidio na kraju videa da neko pise "IMA AIM" xD

Dodaj malo drugih colora,skini magic bullet looks to imas na aries-films.net

E sad ovo sve jos jednom procitaj da ti upane u glavu!
GL ^^ KIU
Sto failujete i ti i KONiG, kakav demo bug kakva sranja, pa HLTV DEMO je, naravno da se vidi nisan o.O

Lose, uglavnom, treba mnoooogo vise truda.
1/5

Zasto? Pa eto bash zato jer je efekat neki weoma low! B&W! Nidje veze! Dalje, ovo fraps brate... ako nemas full verziju obrati se meni na PP ja cu ti poslat link za FuLL!

Frag sam po sebi je odlican, ali moze se uraditi 100x bolje! Ima milja efekata, pa moze se i HD napraviti! Nisam zadovoljan!
blejz je napisao/la:

Nisan ti se vidi na AWP?

Muzika low...

Fragovi tu i tamo...

Edit onako :)

2ica jedvaaaaaaaaaa :o
Hltv demo :]
Sjedi 2, iskreno :)

Pretamno,muzika nije losa,odabir scena bezveze...
skini hlae,virtualdub, hud_saytaxt,hideradar net_graph 0

Pogledaj tutorial kako sa hlae krenut radit

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.