Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[Help] MM cfgs

118 pregleda · 2 odgovora · otvorena 09.06.2011. u 10:25

Pozdrav..Eto imam problem sa svakim mogucim mm cfgom..Eto u cemu je problem..U svim tim cfgovima skoro istima su bindovane sve one komande za startmovie,stop,spec_pos itd..I sad ja idem exec cfg i otvorim demo..I ako stisnem f9 koji mi je za starmovie nece samo otvori console..I tako za svaku komandu.Onda moram bindovat u csu..Al najgore od toga je sto mi nece spec_pos i nakon sta bindujem u csu -.-..npr. bind "1" "spec_mode 2" ..
To mi neradi kad snimam sa HLAEom..Molim vas pomozite..Najvise mi je bitno kako da napravim te spec pozicije da mogu bolje snimat jer ovako je 0.

Hvala
Ides u Events->Add->Izaberes stufftext na vrijeme gde hoces da komanda startuje, i kucas "start" (bez "" u prazno polje->Onda Events->Add->Stufftext->1 frame kasnije ides, i u prazno polje ukucas komandu koju hoces, npr spec_mode 4, i onda idi unazad 1-2 sekundi i pusti demo, i kad dodje do to odredjeno vrijeme gde si stavio Stufftext, komanda ce poceti raditi, npr ako si stavio spec_mode 4 prebacice ti u First person, ako si stavio mirv_recordmovie_start, pocet ce sa snimanjem. Isto tako mozes dodati vise komanda na 1 stufftext:

Npr: spec_mode 4; spec_autodirector 1; mirv_recordmovie_start.

Post dobio aplauz od Wertu

KRY1337 je napisao/la:
Ides u Events->Add->Izaberes stufftext na vrijeme gde hoces da komanda startuje, i kucas "start" (bez "";) u prazno polje->Onda Events->Add->Stufftext->1 frame kasnije ides, i u prazno polje ukucas komandu koju hoces, npr spec_mode 4, i onda idi unazad 1-2 sekundi i pusti demo, i kad dodje do to odredjeno vrijeme gde si stavio Stufftext, komanda ce poceti raditi, npr ako si stavio spec_mode 4 prebacice ti u First person, ako si stavio mirv_recordmovie_start, pocet ce sa snimanjem. Isto tako mozes dodati vise komanda na 1 stufftext:

Npr: spec_mode 4; spec_autodirector 1; mirv_recordmovie_start.
Rjeseno..

Plz LOCK TEMA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.