Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Nas fudbal, nasa liga :)

1.196 pregleda · 45 odgovora · otvorena 09.06.2011. u 17:17

Dobar dan.

Nakon jucerasnje utakmice u Tuzli izasle su vijesti Kadeti Želje tukli sudiju Antu Živkovića, sto je pola istina, a pola ne.
Ja da sam tukao tog idiota nije istina, jer prvo nemam ja sta udarat' placenog IDIOTA koji je balio za par markica i upropastio fudbal.

Prava vijest je ovo, procitajte i sve ce vam biti jasno : Admir Adžem: Ma kakav fudbal, ovo je bio izrežirani masakr!

Nema veze sto smo mi kadeti > 94 godista, hajd' sto kradu prvi tim, nego sto kradu i djecu.

Malo da kazem o utakmici ...
Dosli na utakmicu, normalno je sve bilo. Dosli malo na teren, dolaze navijaci, neki vrijedjaju, neki normala docekuju nas fino. Eh' dolazi fino jedan debil i meni poce psovat' majku i da me pljuje, ajd fino ga /IGNORE. Pocela utakmica, od petardi, baklji, raketica, do svaceg se bacalo u teren, ali hajd i to nekako presutimo. Nakon nekog vremena, vidjelo se da sudija navija za njih te im svira penal, razlog penala je "PREVISHE UNIO SNAGE U DUEL" zato je penal dosudjen. Poce drugo poluvrijeme, prva minuta, dobi golman nas zuti karton, nakon dvije sekunde dobi crveni. Sudijin komentar je bio "OPSOVAO MI JE MAJKU". Te udjem ja i odmah naravno par bildera seljackih meni pocne je****t' mater, oca, mrtve etc.
Nakon zavrsetka utakmice, napadnu dva moja igraca sudiju, malo ga izudaraju po faci, takodjer prileti i drugi sudija (pomocni) koji UDARA naseg igraca koji nije udaro glavnog sudiju te i taj pomocni sudija dobija malo po glavi.
Nakon toga, uljecu navijaci, sa NOZEVIMA, tj. valjda neki cuvari od sudija i nasrcu na nas, ali srecom svi su pobjegli u svlacionicu.
Nismo mogli izac nekih pola sata iz svlacionice...

Da naglasim, NIJE BILO POLICIJE, HITNE, VATROGASACA ! Delegat je zaduzen da obezbjedi :
' Policiju
' Vatrogasce
' Hitnu,
Bez toga se utakmica ne moze poceti, ali mi smo poceli, jer smo znaci ako ne pocnemo, ovi ce odmah 3 : 0 i kuci.
Da smo mi pobjedili, ovo ne bih 100% pisao, jer bi uletili oni navijaci i ljepo nas izboli ..

Takodjer, prva utakmica je bila na Grbavici, gdje su bili takodjer njihovi navijaci, ali oni normalni ne oni "KUCNI MANGUPI NAVIJACI" koji su nas provocirali, gadjali i prijetili u Tuzli.
Ovo je sramota za ovaj fudbal u BiH. Ovako se nikad nije vidjelo ovdje nit' ce se ikad vise vidjet' sta su te sudije uradile nama.
Takodjer, nemojte mi pisati po gb:pm sta ovo miire radis, a miire nije uradio nista, tako da .. Suspenzije ce biti za klub i za ova 2 ostala igraca zbog ovoga.

Smijesno, nadam se da nece tema u kantu, samo da vidite dokle je dosao ovaj fudbal.

EDIT : govorim o polufinalu Premier Lige.
Vidi buce, udaro šakama
hahah
Jesi to sad ljut na mene što sam ti se javio preko GB ?

ontopic

Ništa se ne čudim, čak i u našoj Premier Ligi ima ubacivanja baklji, petardi, raketa u teren, zna se desiti da se igrači pobiju na terenu, zna se desiti da prebiju sudiju, zna se desiti da uleti navijač s tribine i udari nekoga u glavu ( kao što je prošle sezone naš navijač [manijaci] uletio sa sjeverne tribine i udario protivničkog golmana u glavu / čini mi se da je slavija bila u pitanju ). Takva smo država, tako je sada i tako će još dugo ostati.
rriad je napisao/la:
Vidi buce, udaro šakama
hahah
haha, udario ga je par puta Ali iskreno je to i zasluzio kako je sudio =D

Mene stavili da sam udaro, a udaljen bio 30 metara od tog incidenta.
Ma brate, primitivizam+seljaci+potplaceni sudije...sta se drugo moglo i ocekivati, zaostaju nazalost dosta za normalnim svijetom, i kazu oce BiH u EU..Ma i ne treba nam dati kada smo cobani, cast izuzetcima, jer bas sada citam komentare sa ovog portala sto si dao i citam komenatre ljudi koji su iz tuzle(necu napisati velikim slovom) stvarno fuj.Ljudi koji ne mogu kvalitetom nesto da postignu, mogu novcanim sredstvima,i to nije samo u fudbalu, dokle vise ovako ja stvarno ne znam...
Kakav smo mi narod ja stvarno ne znam.
Umjesto da se ljudski dočekujemo na utakmicama, bodrimo svoje igrače, ne, ne idemo se mi udarati, praviti nerede, ubijati svoje komšije i rodbinu samo zato što su na drugoj tribini.
Žaaalosno, i pitaju se što nam daju ovakve kazne, ma za nas nema kazne najbolje bi bilo i da ukinu naš fudbal, ma sve sportove.
Jer mi smo narod koji se nikad neće opametiti, NIKAD!
Sve se vrti oko pare, nema onog drugarskog duha.
Ja se divim engleskim navijačima, oni su prije bili najgori navijači na svijetu, ali su skontali da takvim načinom ne pomažu ni sebi ni svojoj državi, pogledaj ih sada gospoda.
Zaključaktišli smo u pm!
Živio seljakljuk!
Iskreno receno niste ni zasluzili proci kad ste kući dobili samo 2:1.

A sto se sudija tice to je davno poznata prica da je sve korumpirano do srži.
Sta ces, ima i sudija porodicu da hrani

Cuj udarati sudiju, ta 2 bas neki papci, ja bi im dozivotno zabranio cak i na tribinama da sjede. Sto se nisu pobili sa navijacima koji su ih pljuvali i psovali, nego nasli sudiju (nit ih je udaro, nit psovao, nit pljuvao).
Vjeruj, i ja sam trenirao pet godina kada je u mom vlastitom klubu pocela opca kradja. Davali smo pare za clanarinu, a svaki boravak u sali placali nanovo, davali pare za izgradnju stadione, za knjizice i sve ostalo, a nista dobili nismo. Tada sam i prestao sa aktivnim igranjem fudbala, tj. treniranjem, necu navoditi ime kluba, jer se isti raspao, dovoljna je sramota ocigledna kradja koju su napravili ... vama sretno i svaka vam cast sto mozete trpiti nepravdu.
Fragnatic je napisao/la:
Ma brate, primitivizam+seljaci+potplaceni sudije...sta se drugo moglo i ocekivati, zaostaju nazalost dosta za normalnim svijetom, i kazu oce BiH u EU..Ma i ne treba nam dati kada smo cobani, cast izuzetcima, jer bas sada citam komentare sa ovog portala sto si dao i citam komenatre ljudi koji su iz tuzle(necu napisati velikim slovom) stvarno fuj.Ljudi koji ne mogu kvalitetom nesto da postignu, mogu novcanim sredstvima,i to nije samo u fudbalu, dokle vise ovako ja stvarno ne znam...
Vidi jednu stvar, kad su oni dosli na Grbavicu, niko im nista nije rekao. Navijali su normalno i niko ih nije ni pogledao kako treba. Eh sad dolazimo mi gore, nas navijac rece Zeljo ajmo, svi na njega

SMIJESNO !
Hahaha bio sam na utakmici, ismijao sam se da valja Nisam vidio glupljeg sudiju al iskreno
:S

Nemogu nas mire nigdje....

Išao sam na utakmicu BiH-? (neznam ko je bio) 1 god u Zenici kada navijači Robijaši pjevaju "Markale,markale......pa onda Vedran Puljić...Zamislite kako je bilo ljudima kojim je neko poginuo na markalama i koji tu ništa nisu mogli učiniti osim da to slušaju,zato :@

[color=red]TO SE ZOVE (NE)KULTURA!![/color]

Ali samo uzivaj 8-)
miire je napisao/la:
haha, udario ga je par puta Ali iskreno je to i zasluzio kako je sudio =D

Mene stavili da sam udaro, a udaljen bio 30 metara od tog incidenta.
Buco razbijač

Bilo kuda, kreteni svuda. :/ Ne može se protiv toga, uviijek će nam ovako biiti. : (
eldaar je napisao/la:
Hahaha bio sam na utakmici, ismijao sam se da valja Nisam vidio glupljeg sudiju al iskreno
Et' posto si ti gledao, ajde iskreno reci sada, jeste Vi normalni ? Prvo, dosli su vasi bilderi da nas udaraju ako pobjedimo ili pravimo belaj, drugo uljecete u teren, sakrivate lopte, bacate petarde na teren ?

Mislim, ne ubrajam ja tebe sad u te navijace ali samo te pitam iskreno reci

Smijesna liga, smijesan klub.
miire je napisao/la:
Et' posto si ti gledao, ajde iskreno reci sada, jeste Vi normalni ? Prvo, dosli su vasi bilderi da nas udaraju ako pobjedimo ili pravimo belaj, drugo uljecete u teren, sakrivate lopte, bacate petarde na teren ?

Mislim, ne ubrajam ja tebe sad u te navijace ali samo te pitam iskreno reci

Smijesna liga, smijesan klub.
Ma svima je sad do tuca, huliganstva itd. Vise niko ne gleda na igru, sudije se potplacuju vako nako, smijesno :S A ono je stvarno bilo glupo onaj roditelj neciji sto je bio na tribinama, rece glasno ZELJOO onaj lik sto je stojao pored njega kaze jel zeljo ? kaze ovaj jeste sta je i ustade, i ovi svi krenuli prema gore, al jbg nije sve u tuci
eldaar je napisao/la:
Ma svima je sad do tuca, huliganstva itd. Vise niko ne gleda na igru, sudije se potplacuju vako nako, smijesno :S A ono je stvarno bilo glupo onaj roditelj neciji sto je bio na tribinama, rece glasno ZELJOO onaj lik sto je stojao pored njega kaze jel zeljo ? kaze ovaj jeste sta je i ustade, i ovi svi krenuli prema gore, al jbg nije sve u tuci
Vidi brate, nisi bio u Sarajevu na Grbavici kad se igrala utakmica, znas kakva je atmosfera bila ? Znaci i Beckham i Real Madrid bi pozeli da igra na takvoj atmosferi ...

Tu se samo gledao fudbal, a znas sta se ovdje gledalo ? Ko ce koga ubiti ili sl
Ne pratim domaci fudbal bas radi ovakvih incidenata i "gluposti".
Po meni nije bitno ko je koga tukao,vi njih ili oni vas,niti mi je bitno ko je prvi poceo.I to iz razloga sta su,ne pojedinci,nego sta je masa uradila od fudbala i fudbalske scene u BiH.
Zivim,po nekima od vas, u "vukojebini",ali sam mirniji kada prodjem ulicom i ne moram gledati hoce li me neki pitar ili manijak nahlupati ili zbosti u nekom haustoru jer sam sa grbavice ili koseva.
Ovo sto si ti Mire gore napisao u temi oko sudija je istina mrtva.
Po meni niste uopste trebali pocinjati tekmu bez osnovnih uslova jer se radi o jednoj "premier ligi".
Sve u svemu,talentirani pojedinci ne mogu da napreduju zbog vladajuce situacije na terenu i van terena.Glavni krivci za ovu situaciju jesu navijaci koji su doveli premier ligu do jednog premier rata.
Naša Fudbal = MAFIA II

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.