Pitanje
Zaključana Poništeno pitanje
60 bodova
Dekodiranje telefona
124 pregleda · 7 odgovora · otvorena 09.06.2011. u 09:39
Odeš na skenderiju, ako si iz Sarajeva, platiš 10-20 km zavisno od modela i dekodiraš.
Sad vidim da nisi iz Sarajeva, onda ćeš i u svom gradu naći neku radnju koja to može odraditi. Nema drugog načina za te stvari.
Sad vidim da nisi iz Sarajeva, onda ćeš i u svom gradu naći neku radnju koja to može odraditi. Nema drugog načina za te stvari.
Kao što momak iznad reče, nema načina da ti ručno to obaviš. Program kojim oni to rade se kupuje, a ne znam odakle. 
Tako da, odeš u prodavnicu koja to radi, najčešće su to neki servisi ili tako šta, dadneš mobitel, i zavisno od gužve on ti to uradi.

Tako da, odeš u prodavnicu koja to radi, najčešće su to neki servisi ili tako šta, dadneš mobitel, i zavisno od gužve on ti to uradi.
Ja imam Nokiu C5-03 i tebam je iz Tele2 dekodirat....sad me zanima jel postoji neki program da to uradim preko racunala?
Inace sam dekodirao ovde u Hercegovini u shopu ,a taj salje mob za Sarajevo i naplati 30ak KM
Inace sam dekodirao ovde u Hercegovini u shopu ,a taj salje mob za Sarajevo i naplati 30ak KM
Brate i ako postoji taj program to mora da je tesko koristiti dok malo ne prucis
Najbolje ti je ako si iz Sarajeva odes na skenderiju platis 20 km dekodirati telefon
Ako nisi iz sarajeva nađes negdje gdje se dokodiraju i odes tu i isto platis
I imate dekodiran telefon
A vi bi sve dzabe kod kuce sebi pravili morate nekad i platiti !

Najbolje ti je ako si iz Sarajeva odes na skenderiju platis 20 km dekodirati telefon
Ako nisi iz sarajeva nađes negdje gdje se dokodiraju i odes tu i isto platis
I imate dekodiran telefon

A vi bi sve dzabe kod kuce sebi pravili morate nekad i platiti !

Odeš na ilidžu brate, imaš između raiffeisen banke i rimosa otvorena nova radnja za mobitele daš 15 km i dekodiraju ti 
:*

:*
Na svoju ruku nemoj ništa raditi, preporučujem ti.
15-30KM daš i ljudi ti sve urade
15-30KM daš i ljudi ti sve urade
ako nisi spreman da daješ pare pogledaj nešto ovako http://www.mylgcookie.com taj software što ima za cookie radice i za tvoju seriju, ja sam sve i svašta sa svojim cookiom radio i probavao
uglavnom ako nisi siguran da mozes to i tako jer ako pogrijesis mobitel mozes baciti - onda nemoj. Ja sam 3 noci proveo samo citajuci o tome
uglavnom ako nisi siguran da mozes to i tako jer ako pogrijesis mobitel mozes baciti - onda nemoj. Ja sam 3 noci proveo samo citajuci o tome
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.