Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

nokia c6 ili e 75 ? utisci :)

117 pregleda · 5 odgovora · otvorena 12.05.2011. u 15:00

Kontam da kupim novi mobitel, ali se dvoumim između NOKIA c6 i NOKIA e75.

Eh sada, ako je neko imao ranijih iskustava i sa jednim da to podijeli sa mnom
Prvo tema ti jednu rijec , tako da ne znam sta ce biti s tobom

2. Osobno imam c6 dao sam nekih 320 km za nju ali nisam pozalio , mobitel odlican ima sve moguce funkcije , samo sto je mozda mal tezak i glomazan , ali brzo otvara neke datoteke ne kao Lg , a Nokia je po meni najbolja marka mobitela , neiskvarljiva .
pregledao sam sve to .. oba mobitela imaju dobre karakteristike osim što je u c6 kamera malo bolja.

Zanima me touch kod c6, da li je dobar ili moram kopati po njemu da očita moj pritisak ?

i full qwerty kod oba mobitela ? da li je teško, tj. da li su sve tipke dostupne ?
hepekcina4fun je napisao/la:
pregledao sam sve to .. oba mobitela imaju dobre karakteristike osim što je u c6 kamera malo bolja.

Zanima me touch kod c6, da li je dobar ili moram kopati po njemu da očita moj pritisak ?

i full qwerty kod oba mobitela ? da li je teško, tj. da li su sve tipke dostupne ?
Touch na C6 radi mnogo dobro, brat ga koristi, uzmio sam ga nekoliko puta i mogu ti reci da je stvarno dobar telefon. I da, kucanje na qwerty tastatura kod C6 je mnogo lako.
KRY1337 je napisao/la:
Touch na C6 radi mnogo dobro, brat ga koristi, uzmio sam ga nekoliko puta i mogu ti reci da je stvarno dobar telefon. I da, kucanje na qwerty tastatura kod C6 je mnogo lako.
a najviši red na tastaturi ? da li je preblizu ekrana, ima li dovoljno mjesta ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.