Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ljubav i sve što ide uz to ..

423 pregleda · 27 odgovora · otvorena 08.06.2011. u 15:06

Pozdrav ljudi ...evo da pređemo malo na ove vedrije teme, diskusije ...

Ovdje cemo malo pričati o ljubavi, vaša prva ljubav, prvi poljubac, sva neka dobra i loša iskustva o ljubavi ?

Sto se mene licno tiče moja prva nazovimo ljubav se desila u 5 razredu osnovne, prvi poljubac nekad u 6-7 razredu, ah to su bila vremena, kako sam volio tu curu ...:) Nego ,hajmo napraviti finu diskusiju, bez nekih retardiranih ispada, da čujemo vaše iskustvo ? NO LIFERI ,zaobiđite u sirokom luku ...;)

:)
Nema vise "ljubavi" sad je sve interes ali uvijek se desi jednom u zivotu ona "platonska ljubav"
Samo je nemojte traziti doci ce sama

I kao sto Anel kaze ta "platonska ljubav" jednom dodje bolje je cuvajte
Standardno nedjeljom sa djevojkom na Vils :D
, ne sjecam se prvog poljubca, sigurno tamo negdje u 6,7 razredu. Jedina mana nas gejmera jest to sto ne mozemo vise vremena izdvojiti za djevojku. Bas to mi je rekla nedavno u lice :/ al jbga, unisti nas ovaj Wow, CS i Dota.
Ili gejmer ili je***h.
ne moze oboje :D ahhahaha
Hmmm...

Prva ljubav mi se desila u 5 razredu u djevojcicu koja je samnom i zavrsila osnovnu skolu. I danas dan kad je vidim uvijek mi je smijesak na licu jer mi je simaticna drama

Prvi poljubac, pfff, sta ja znam 6/7 razred. Sjecam se da sam sa tom djevojkom bio na igralistu, bio je nogometni turnir za mladje kategorije ( ofc da sam igrao ) i tako malo iz zezance, ovo ono i desi si

Nemam puno sta ja pricat tek mi je 15, zivot je tek dolazi.

A da, sto se tice nolajfanja, slabo kada, jedino kada nemam sta raditi, a uvijek mi je prece izaci sa drustvom nego sjedit za racunarom i igrati CS.

Ćao
Prva ljubav mi se sad desava ostale su mi bile sisa guz svidjas mi se, to je to.Prvi poljubac pfff ne sjecam se uglv j**o pare kad sa njima mozes imati plavusu ku**u koja znas da je sa tobom zbog para, bolje biti ovako normala imat curu koja te voli sve ostalo je ne bitno.
Nema sada neke bas ljubavi....Imas para oce ona sve...Dala bi svaku noc...Nedas joj para da ode potrosit ode odma....Tako da malo je prave ljubavi....Samo je bankovni racun u pitanju...
Prva ljubav mi se sad desava :-[:-[ ostale su mi bile sisa guz svidjas mi se, to je to.Prvi poljubac pfff ne sjecam se :( uglv j**o pare kad sa njima mozes imati plavusu ku**u koja znas da je sa tobom zbog para, bolje biti ovako normala imat curu koja te voli sve ostalo je ne bitno.
unreal je napisao/la:
Prva ljubav mi se sad desava :-[:-[ ostale su mi bile sisa guz svidjas mi se, to je to.Prvi poljubac pfff ne sjecam se :( uglv j**o pare kad sa njima mozes imati plavusu ku**u koja znas da je sa tobom zbog para, bolje biti ovako normala imat curu koja te voli sve ostalo je ne bitno.
Behko je**č
_CraCk_ je napisao/la:
Nema sada neke bas ljubavi....Imas para oce ona sve...Dala bi svaku noc...Nedas joj para da ode potrosit ode odma....Tako da malo je prave ljubavi....Samo je bankovni racun u pitanju...
Tako sam i ja misio do nedavno, dok nisam upoznao djevojku koja mi nije dala da joj platim bilo sta. Kad kazem bilo sta, mislim na neke sad fanci stvari vecere, za te stvari smo oboje davali pare, insistirala je na tome.... Vjeruj bilo mi je jako cudno :)

Prvi poljubac, ne sjecam se kad. Ali kako sam zamisaljo da je poljubac kao u filmu "ovo malo duse" sjecam se da je djevojka poslije toga morala da brise lice citavo :P
qround je napisao/la:
Hmmm...

Prva ljubav mi se desila u 5 razredu u djevojcicu koja je samnom i zavrsila osnovnu skolu. I danas dan kad je vidim uvijek mi je smijesak na licu jer mi je simaticna drama

Prvi poljubac, pfff, sta ja znam 6/7 razred. Sjecam se da sam sa tom djevojkom bio na igralistu, bio je nogometni turnir za mladje kategorije ( ofc da sam igrao ) i tako malo iz zezance, ovo ono i desi si

Nemam puno sta ja pricat tek mi je 15, zivot je tek dolazi.

A da, sto se tice nolajfanja, slabo kada, jedino kada nemam sta raditi, a uvijek mi je prece izaci sa drustvom nego sjedit za racunarom i igrati CS.

Ćao
Nesto najpametnije sto sam procitao

Jedan moj savjet nemoj se nikad zaljubiti u pogresnu

iii ako volis ti nju i ona tebe nemoj joj dopustiti da ode jer ce ti kasnije biti zao ali jbg zivot ide dalje
Joj čim vidim ovo prva ljubav odmah se naježim

~ Prva ljubav ono k'o dijete, ali nikad zaboravna, 3 razred osnovne, sjećam se kako je to bilo prelijeepo vrijeme, do 4 osnovne godinu lijepih dana, i moralo je završiti, jer sam ja morao odseliti i preći u drugu školu

A sada teško naći pravu ljubav, sve ono po mjesec dana max i caos
Prije smo mogli pričati na ovu temu , sad i kad misliš da si je našao vazda te steže onaj loši predosjećaj u grudima, jer teško je danas ne samo curi nego ikome vjerovati...
A štaćeš došla loša vremena šuti i trpi... :(
ne znam sta je sa ovim likovima koji ne vjeruju u ljubav al et nije im se desilo valjda pa tak
u mene je vala sve super.sa curom sam 2 i po godine i volim je neopisivo,zivot bez nje bi bio dosadan,neznam cemu bi se radovao kad se probudim da nemam nju.mala,slatka,pametna,slusa me,voli me da bi zivot dala za mene,nikad se nismo posvadjali pravo,ono max 30 minuta nismo pricali i odma se pomirimo itd
a prvi poljubac je bio davno u sedmom razredu ali to je ono nidje veze,nit sam ju volio a nije ni ona mene sigurno kud sam se zabio u zube tako da je bilo ono..
i BTW idem sad curi u 12h i bit cu sa njom do 19h i vjerujte da mogu jos bi duze ostao sa njom
Upravu si uvijek ide kafa uz ljubav, mislim kad saberemo godiste koje boravi na sajtu teska je ovo tema jer svako diskutuje u njoj
Gdje bismo bili da ljubavi nema. :)
Ja sam se zaljubio dva puta u životu, što sam bolji prema curi ona je gora i to je tako uvijek. Čim malo hladan postanem prema njoj, ona se trudi.
Nikad dužu vezu od mjesec dana nisam imao..
A znao sam volit drama dugo, i napit se i sve se vrati..
Uglavnom barem meni je to razlog zašto živim, jer da nema ljubavi, zašto živjeti? :r
Lijepo je probudit se i znat da imaš nekoga ko misli na tebe, tj. da imaš nekoga na koga ćeš mislit.
I nema boljeg prijatelja od djevojke :)
Prva ljubav 4 razred ekskurzija .

Prvi poljubac prošlog ljeta .

I ovog mjeseca stalno se dopisivo sa trebom tamo vamo , viđali se u školi i sad ona sa drugim u vezi tamam kad sam ja htio je pitat . Ovako mi se uvjek desi .

Konto sam i nije ljubav sise i guza ima ih tona u mene u razredu i u školi takvih al koji će ti ona kad znaš da kad napuni 17 tucat će je ko god stigne .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.