Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba-Basket

369 pregleda · 20 odgovora · otvorena 05.06.2011. u 21:57

Pozz.... 

Došla mi ideja da organizujem (sa još jednim likom sa g.ba( g.ba basket u Ilijašu.Sada me zanima koliko bi raje došlo...Da li bi iko dolazio iz Sa. ili drugih gradova.Imamo jedan teren vanjski a takodjer bi mogli da iznajmimo termin u dvorani...Bio bi i neki (mozda) fond sve zavisi koliko ljudi itd..Igralo bi se 3v3 opet sve zavisi od odaziva ljudi...Iz Ilijaša ima najmanje 5 što bi išlo 80%,a ima ih još koje nisam pitao...To bi se org. za raspust...Bio bi termin negdje oko 18-19h..

Znaci zanima me da li bi neko došao dog. bi se sve za ostale stvari koje vas interesuju.

Hvala

Sve pohvale i kritike su dobro došle!

Za sve iz Sa. biila bi placena karta (samo za dolazak)...
Dobra ideja ,

Ideja je dobra ali samo je glupo sto je dakelko ..Ilijas bolje vam je negdje u gradu..
sto da ne? iz vogosce sam et me tamo za 20 min :D
samo send na pm datum :D
Daleko to bro, de šta bliže, onda bi sigurno više raje došlo 
Al' eto, možda, pošto kaeš da će biti za raspust, i ja se nakanim pa dođem, vidjet ćemo 
Mozda bih mogao doc' nista ne garantujem i sam sam ti rekao raspust mi je striktno
Ustat, jest', izac vani s rajom, vratit se, odspavat 2 sata i idemo novi dan
Ako bude odaziva javi da i ja pokusam doc' 
Znamo da Aza neće doć 100%

Reason: Too fat and hairy, & nerfed too

Skontaće on ako pročita
dYi je napisao/la:
Dobra ideja ,

Ideja je dobra ali samo je glupo sto je dakelko ..Ilijas bolje vam je negdje u gradu..
U Ilijasu brate malo reci prejaka sala....pa ti sad vidi.
I karta je 5 maraka ako ne i povoljnija.

A sumnjam da ces moci vani to organizovati, bude raje bruku.

I razlika je u godinama, glupo sad ja sa svojih 15 godina(sad ce mi 16. abd) igram sa nekim krkanom od 22. da me dotakne lik da me unisti.....

Ipak, nije ovo voznja bajkom pa da razlika u godina nema veliki znacaj....
Seksanna je napisao/la:
Znamo da Aza neće doć 100%

Reason: Too fat and hairy, & nerfed too

Skontaće on ako pročita
Hahahahahaha e moj Gorane kad sam ja treniro košarku ti si nolajfo.

Btw kad bi to organizovali, fino dođete u Sarajevo iznajmite dvoranu i fisu, i fino organizujete nešto.
Ideja - EPIC FAIL !
8. si razred i organizujes g.ba-basket ? Ja mislim da nemozes ni mrezicu da dohvatis kamoli sta vise,al eto i da znas da igras,ako dodje neki krkan (kao sto kaze ovaj iznad) onda tek nemas sanse tako da
g.ba basket ----> FAIL.
Hvala,tjao!

Post dobio šamar od StealtH

NexT_T1 je napisao/la:
U Ilijasu brate malo reci prejaka sala....pa ti sad vidi.
I karta je 5 maraka ako ne i povoljnija.

A sumnjam da ces moci vani to organizovati, bude raje bruku.

I razlika je u godinama, glupo sad ja sa svojih 15 godina(sad ce mi 16. abd) igram sa nekim krkanom od 22. da me dotakne lik da me unisti.....

Ipak, nije ovo voznja bajkom pa da razlika u godina nema veliki znacaj....
sto bi te unistio nije sve u masi i visini vidi iversona prco a kako igra lik vidi profesora nizak al momak igra,pa hot sauce.
@dexx_

Cuj nemoze dohvaiti ja sam trenirao nekoliko godina kosarku.I malo mi je falilo da dofati obruc sve se moze kad se hoce.Skaces treniras i odraz sve veci.Lik oce da se zabavi.
Demonijak je napisao/la:
Ideja - EPIC FAIL !
8. si razred i organizujes g.ba-basket ? Ja mislim da nemozes ni mrezicu da dohvatis kamoli sta vise,al eto i da znas da igras,ako dodje neki krkan (kao sto kaze ovaj iznad) onda tek nemas sanse tako da
g.ba basket ----> FAIL.
Hvala,tjao!
A ja ne znam koji si ti razred al si na nivou djeteta od 5 godina. Kakve veze ima sto je on osmi , pa i sto nemoze dohvatit mrezicu kad je cilj ovoga zajebancija i druzenje. E sad sto ti gledas kako ces nekog izhejtat to je tvoja stvar.

I fuj si lik.
dexx_ je napisao/la:
Ideja - EPIC FAIL !
g.ba basket ----> FAIL.
Hvala,tjao!
Lol, glup si k'o da ne kažem šta.

G.ba basket je već jednom bio organizovan, i protekao je savršeno. Bilo je i starijih i mlađih, ali igralo se ... nije niko napaćen da skače na druge, već čisto iz zajebancije, da se malo opustimo. Ne igramo za je****h 1000000$ već 4fun.
M1X1 je napisao/la:
sto bi te unistio nije sve u masi i visini vidi iversona prco a kako igra lik vidi profesora nizak al momak igra,pa hot sauce.
@dexx_

Cuj nemoze dohvaiti ja sam trenirao nekoliko godina kosarku.I malo mi je falilo da dofati obruc sve se moze kad se hoce.Skaces treniras i odraz sve veci.Lik oce da se zabavi.
Jarane, ja sam visok oko 178 mogu dofatiti tablu ako nesto znaci xD, i imam oko 68 kila....i sad mi dodje macola od 195 i 120 kila i ajd igraj sa njim....pa igrao sam s rodjakom koji je malo visi od mene, ali "nabildaniji" i stariji 2 godine, slomio nokat skroz(bolilo u PM) i napuko mi prst...i to bas na tom vanjsom terenu gdje je bilo planirano da se igra g.ba basket 
c1le je napisao/la:
A ja ne znam koji si ti razred al si na nivou djeteta od 5 godina. Kakve veze ima sto je on osmi , pa i sto nemoze dohvatit mrezicu kad je cilj ovoga zajebancija i druzenje. E sad sto ti gledas kako ces nekog izhejtat to je tvoja stvar.

I fuj si lik.
'Alo brate samo realnost.
Sta ce on samnom igrat basketa ja 1.96 a on 1.5x ?
Jos da dodje krkan veci od mene,pa ja mu nemogu nista a kamoli on -.-' i kakvo crno druzenje u Ilijasu ? Ilijas selo da ga veceg nema!Svaki dan je*em od-do zato sto zivim u tom istom Ilijasu.
A to sto sam ja tebi fuj bmk,svako ima svoje misljenje 
Demonijak je napisao/la:
Ideja - EPIC FAIL !
g.ba basket ----> FAIL.
Hvala,tjao!
1v1 kad oces..hvala cao!

za tvoju inf. visok sam 1.89 a ne 1.5....Smaras
Organizuj sta normalnije, i 4 fun naravno  došao bih da vas gledam 
Sve je to fino, al' ako vam Aza dođe, prolomit će parket, napravit tornado kad zavrti kosom, probit uši od razine decibela koju će stvoriti kad drekne jer ga boli zub, još ako ponese one rakije što njom ko fol ublažava zubobolju, bolje je da vas nema 

Pure reality 
Meni je licno nidje veze da neko ko ima 18+ god da se druzi sa djecom od 15-16 god :S Prvo mentalitet sesnaestogodisnjaka i nekog ko ima 18+ ne moze da se poredi.. I ti g.ba dogadjaji isto tako, kafe da ne pricam... Da idem sa grupom djece na kafu i pricam o G.ba 2h -.-" Uglavnom, sretno sa okupljanjem ! :D
4REAL je napisao/la:
Meni je licno nidje veze da neko ko ima 18+ god da se druzi sa djecom od 15-16 god :S Prvo mentalitet sesnaestogodisnjaka i nekog ko ima 18+ ne moze da se poredi.. I ti g.ba dogadjaji isto tako, kafe da ne pricam... Da idem sa grupom djece na kafu i pricam o G.ba 2h -.-" Uglavnom, sretno sa okupljanjem ! 
Brate, ti si mnogo bistar djecak ovako. Sreca ti nikad nisi ni im'o ni 15 ni 16. Ljubi te majka ti imas od kada si se rodio toliko godina.
Brate, ne znas ni sta je mentalitet, a baratas pojmovima. Mnogo si mi kul.
Ti ako hoces da ides idi, ako neces ne javljas se majke ti samo sebe ukopavas tim izjavama.

Tebi nije niko normalan k'o ide sa mladjim da vrsi neku rekreaciju ?
Kako si samo bistar ♥.

Zamisli situaciju, dodje ti neka familija (strina, ujna, tetka il' sta vec) i imaju malu bebu.
I tetka ti kaze, "hajde pricuvaj je, igraj se sa njom moram ja do prodavnice" sta ces joj reci ti " Necu, ja sam normalan, nisam lud da se igram sa bebama"

Tvoj je koeficijent inteligencije jedan broju pravila sto se nalazi lijevo od rubrike gdje se pisu postovi . Siguran sam da tvoj stepen inteligencije ne moze da desifruje to . Zao mi je.
iNTIMA je napisao/la:
Brate, ti si mnogo bistar djecak ovako. Sreca ti nikad nisi ni im'o ni 15 ni 16. Ljubi te majka ti imas od kada si se rodio toliko godina.
Brate, ne znas ni sta je mentalitet, a baratas pojmovima. Mnogo si mi kul.
Ti ako hoces da ides idi, ako neces ne javljas se majke ti samo sebe ukopavas tim izjavama.

Tebi nije niko normalan k'o ide sa mladjim da vrsi neku rekreaciju ?
Kako si samo bistar ♥.

Zamisli situaciju, dodje ti neka familija (strina, ujna, tetka il' sta vec) i imaju malu bebu.
I tetka ti kaze, "hajde pricuvaj je, igraj se sa njom moram ja do prodavnice" sta ces joj reci ti " Necu, ja sam normalan, nisam lud da se igram sa bebama"

Tvoj je koeficijent inteligencije jedan broju pravila sto se nalazi lijevo od rubrike gdje se pisu postovi :). Siguran sam da tvoj stepen inteligencije ne moze da desifruje to :(. Zao mi je.
Nebi da se raspravljam ciji je koeficijent inteligencije veci, jer niti spadam na taj nivo niti mi se da raspravljat... Ali samo mogu reci da si ti svoj dokazo sa sljedecom recenicom:

Kakve veze ovaj primjer ima sa zivotom ? Ja da sam na tvom mjestu izlogovo bi se sa G.ba i nebi vise nikad doso od srama >.<

I btw jel ti sta studiras ? Ili si jedan od onih sto su se rodili pametni pa konobarisu citav zivot... ?
Zao je meni tebe brate, i opcenito ovih generacija.. Na sta ce to sve liciti sa 25-30 godina ?
I da dodam jos nesto, ako ti mislis da je sasvim ok druziti se sa djecom onda to dodaje jos jedan plus na sve ovo...

Ako se hoces nastaviti raspravljati molim te neka to bude preko PM ili GB, kako za njega tako i za ostale..
Baš ideja na mjestu, šteta što sam predaleko, godio bi taj basket i druženje, sretno sa realizacijom, da vas bude što više.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.