Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Podijelite svoj Xfire

181 pregled · 12 odgovora · otvorena 09.06.2011. u 13:17

Pozdrav svima koji ovo citaju

Kao sto naslov otkriva rijec je o Xfirea prijedlogu.

Primijetio sam da mnogi od vas igraju CoD4 igru i mnoge druge koji su takodzer popularni na Xfireu.. i sada nije mi neki fazon da pitam svakog od vas pojedinacno i da mu spamam na zid da li ima ili ne , pa sam mislio da svako tko ima xifre na gamers.ba da ga stavi ovde radi lakse komunikacije i radi lakseg rijesavanja raznih problema.

Eto znaci dao sam prijedlog sad tko zeli nek stavi svoj Xfire profile u komentar i btw nemojte govoriti i spamati da je ovo kao losa ideja jer ja samo dajem prijedlog znaci nikog ne prisiljavam (tko ne zeli, ne mora kratko i jasno)

Zamolio bih jos samo admina ovog podforuma da stavi ovu temu u zanimljive jer mi je cilj bio da barem polovina g.ba ovu temu procita i da ostavi svoj komentar (xfire) ako ga ima naravno.

To je to cheers 8-)

P.S stavio sam kao vrstu diskusija, jer mi nesto buga mozzila i nemrem promijenit :|
Username: xjagodax

Playing: Call of Duty 2 active, Call of Duty 4 inactive and more more and more ^^

Nadam se da će ova zamisao uspjeti !

Username: rimla

Ne igram CoD više tako da sam skroz slabo aktivan na Xfire.
My xfire: pokerjebac

CoD2 <3 :D

http://www.xfire.com/profile/pokerjebac/
Username: joooope
http://www.xfire.com/profile/joooope
Nisam aktivan od kako sam dobio steam sa CSS i ostalim

EDIT:Ako netko slučajno igra CSS Zombie Escape nek mi se javi da igramo zajedno
Username:dusan1229
Slabo igram preko xfire,ko hoce nek me add
Dabl post, sry. delete.
Evo da i svoj dam

Xfire: cruel196

www.xfire.com/profile/cruel196
sniiz1
www.xfire.com/profile/sniiz1

nisam odavno bio aktivan na xf-u ali raspust dolazi tako da cu vjerovatno biti aktivniji
cu
Mozeli ijedan komentar bez "nisam nesto aktivan" .... jbte nije valjda da sam ja jedini debil sa balkana koji ima xfire od ostalih 12 miliona korisnika.....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.