Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

zNiik demoe :)

297 pregleda · 22 odgovora · otvorena 02.06.2011. u 16:20

Zamolio bih igraca zNiik da okaci demoe sa dva danasnja mix-a na g.ba serverima koje je odigrao :)

sa de_nuke,igracu je demo trazio RA1LER
i
sa de_inferno,igracu je demo trazio kordA

znaci,rekao je da ce upload,pa neka upload u ovoj temi :)
i jos nesto.Kako ovakvi igraci uopste mogu igrati g.ba mixeve ??

http://www.youtube.com/watch?v=Db_w2ISUvRA zonikk busted ;)

btw. znaci nisam ja jedini koji je trazio demo od njega :) gotovo pa svi moji suigraci su trazili njegov demo ;) gotovo pa istih situacija kao sa ovog busted-a bilo je na danasnjim mix-evima ;)
taj lik uvijek igra mixeve i uvijek mu neko kaze da upload demo ,a on kaze da hoce a to nikad ne uradi
I ja sam Takodjer od jutros na ovom Gamers.ba portalu i igrao sam 4 mixa do sad na kojima je bio zoniik tj nuke i inferno ;) lik je ofiran bio i trazili smo mu demo da upload ;)
njemu vjeruj mi nije potrebno traziti demo xD citer mali uvijek bio :)
Hahah, al najači je buši frajera na rampi kroz 3 zida
Pogledajte mu msn, sve ce vam biti jasno.
damiiRR je napisao/la:
I ja sam Takodjer od jutros na ovom Gamers.ba portalu i igrao sam 4 mixa do sad na kojima je bio zoniik tj nuke i inferno lik je ofiran bio i trazili smo mu demo da upload
19 postova?
eNta je napisao/la:
Hahah, al najači je buši frajera na rampi kroz 3 zida
Djaba ti sve jaka pjesma

Nezna ni sa WH , garant nije pokusao kombinaciju
WH + AIM .

njap
A sto jest jest ljudi mu traze demo on nikad ne uploaduje uvijek mu se kaze zonik demo kaze on dobro i kad zavrsi mix ispali se sa tsa
MaxYz je napisao/la:
19 postova?
ma brate vidi moj acc je DamirOOZa al neki mi je dbl hackovo msn promjenio sve ;) posto mi je stariji msn takodjer nisam mogao da vratim dok je momak uzeo acc sto je najgore nezz kome da se obratim da vratim taj acc

Jer znaju me momci koji su bili u sarajevu u Gamewoodu za vrijeme turnira da sam ja DamirOOZa sa gamersa.ba protala ; ) al sta da radim nezz kome da se obratim a msn sam izgubio posto nezz sq ;) Al MOlio bi vlexa da mi se obrati na PM i proba vratiti gba moj stari acc ;)

takodjer X-Pally moze potvrditi da je moj acc DamirOOZa
MaxYz je napisao/la:
19 postova?
Zašto spamaš tak'o glupim off topic komentarima?
dYi je napisao/la:
A sto jest jest ljudi mu traze demo on nikad ne uploaduje uvijek mu se kaze zonik demo kaze on dobro i kad zavrsi mix ispali se sa tsa :D
upravo to.
i jos nesto sam zaboravio... danas je napravio jos jedan prekrsaj,u pola mixa je izasao i mix se zbog njega morao stop,cak nije ni rekao da izlazi,mi mu trazili demo on samo napustio mix bez ikakvog opravdanja ;)
monacroNftw je napisao/la:
upravo to.
i jos nesto sam zaboravio... danas je napravio jos jedan prekrsaj,u pola mixa je izasao i mix se zbog njega morao stop,cak nije ni rekao da izlazi,mi mu trazili demo on samo napustio mix bez ikakvog opravdanja
ugasio mu se wh
A zašto dižeš temu haj mi objasni ? Ti misliš da ću ja zbog nekog klipa na youtube njemu zabraniti da igra Gamers.ba mixeve ?

Isto je Vama pisat' il ne pisati pravila i ostale teme.

Btw zniik imaš roka sutra do 17:00 da uploadaš oba demoa i staviš ih na temu za demoe ili ti ide ban na 30 dana.

cya
Znamo pravila,ne morate odmah panicariti...
Ako ne uploada demo u roku od 24h ide mu ban i zabrana igranja g.ba mixeva..
Tu su yordo i ado i oni ce sve srediti.

enjoy
monacroNftw je napisao/la:
upravo to.
i jos nesto sam zaboravio... danas je napravio jos jedan prekrsaj,u pola mixa je izasao i mix se zbog njega morao stop,cak nije ni rekao da izlazi,mi mu trazili demo on samo napustio mix bez ikakvog opravdanja ;)
Upravo ovako je bilo na mixu...
Trazili mu demo kaze OK upload ce.Ali normala nije.
U drugom halfu na infernu uradio teamkill i poceo psovati drugim igracima pa zatim izasao sa mixa pa se radi toga mix i raspao.

Usput.Zamolio bi admine ili ko je vec zaduzen za ove mixeve da povedu racuna kako se ponasa na TS-u.Ja prvenstveno igram ove g.ba mixeve radi zezancije i druzenja a ne da mi neki klinci poput lenona i kompanije urlaju na mic pa da se ja moram nervirati.Sve u svemu ko misli da igra mix i da pri tome provocira,psuje,urla i radi kojekakve mangupske stvari,molim neka ne ulazi zato jer kvari sam "cejf" igranja ovih mixeva.
Ado je napisao/la:
A zašto dižeš temu haj mi objasni ? Ti misliš da ću ja zbog nekog klipa na youtube njemu zabraniti da igra Gamers.ba mixeve ?

Isto je Vama pisat' il ne pisati pravila i ostale teme.

Btw zniik imaš roka sutra do 17:00 da uploadaš oba demoa i staviš ih na temu za demoe ili ti ide ban na 30 dana.

cya
Pa ko će ako nečemo mi ?

Da nečeš ti koji si tek naučio kanter upalit ?

Ja kad sam prozivao njega govorili ste nema , neka sada

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.