Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Balkan CS League S1

733 pregleda · 29 odgovora · otvorena 02.06.2011. u 16:09

www.balkan-league.com

Nakon mjeseci otezanja, pokušaja i truda, možemo ponosno reći da je sve spremno za prvu sezonu Balkan Counter Strike Lige.

Nakon famozne Balkan DotA Lige, administracija sa Balkan-league.com je odlučila da se širimo i na CS.
Pozvali smo najbolje balkanske timove, i par ne-balkanskih (samo u prvoj sezoni).

Sistem igre će biti sličan kao na BDL, u zavisnosti od broja ekipa.

Prijave za ligu koštaju 60KM, a možete uplatiti na jedan od tri načina:

Paypal: [email uklonjen]
Western Union: Ribić Emir, Sarajevo
Bankovni Račun (najbolje za BiH timove): http://img201.imageshack.us/img201/3630/uplatnica.gif

Tri igrača iz tima, odnosnu u svakoj igri moraju biti sa prostora dozvoljenih država (na vrhu sajta možete vidjeti zastave dozvoljenih država). Liga počinje uskoro, tj. čim bude dovoljno prijavljenih. Servere obezbjeđuju KGB Hosting i Balkan-Wars hostinzi.

Nagradni fond će se sastojati od uplata (100%) i Hardware-a od Raptor-Gaming.com (naknadno će biti objavljeno šta tačno).

Pozvani timovi:

TBH.ASUS
H4U
ENTiTY
eu4ia
oldies
GIANTSo51
TtK
kakogod
L A N K L A N
TFIVE
UNiTY
LWC
INFiNITY
dps
IDZUO
Onliners
IMT
PLAGUE
BGDonLINE
APP
SIXBANERS
headshotBG
volgare
neXt!
nbk.ro
es.netzone

Većina ovih timova se odazvala, i uplatit će u skorije vrijeme.

Šta čekas, pridruži se i ti!
EdwardSON je napisao/la:
Znaci jos uvijek se moze prijaviti ekipa, i poslati uplata, nema odredjen broj ekipa koje su pozvane.. (invite sistem?). Ako je tako, vjerovatno cu i ja prijavit jednu ekipu
Da.
Moguce da cemo i mi igrat,javim ti sve

IQ
dyemsonii je napisao/la:
Moguce da cemo i mi igrat,javim ti sve

IQ
eno sad dyemo da igra a joj xD <3

ja sam gotivio e7e i podrzavao dok su bili u crnoj gori zato sto mi je najbolji jaran igrao za e7e a to je cava i extra jaran frame zato sam ih podrzavao i branio od nekih "napadaca" toliko ...
a ismeta niko ne gotivi logika ..
- Prije svega molio bih vas da ne spamate po temi. Ako imate neke nesuglasice imate PM.

Hvala Ismetu što je otvorio temu/blog na HLTV.org. Veći spisak ekipa možete vidjeti na sledećem linku: klik
od kad do kad ovo traje ?
quell je napisao/la:
od kad do kad ovo traje ?
- www.balkan-league.com/cs

Počinje 11 Juna, a završava se kad se završi. Zavisi koliko će ekipa biti. Igrat' će se 1 meč po sedmici, najvjerovatnije.
xpallyftw je napisao/la:
Ja gotivim e7e al ne gotivim leadera :)
brat <3
reaveNz je napisao/la:
- www.balkan-league.com/cs

Počinje 11 Juna, a završava se kad se završi. Zavisi koliko će ekipa biti. Igrat' će se 1 meč po sedmici, najvjerovatnije.
1 mec po sedmici lol to je glupo, kad' ce se onda zavrsit 2012?
browNe je napisao/la:
1 mec po sedmici lol to je glupo, kad' ce se onda zavrsit 2012?
Pa treba da traje oko 2-2.5 mjeseca. Ko i svaka liga, nece za sedmicu da zavrsi, nije kup.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.