Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gamers.ba Public serwer

413 pregleda · 25 odgovora · otvorena 30.05.2011. u 22:10

Posto dugo vremena provodim na Gamersovom Publicu primejtio sam da igraci dolaze kada su mpe de_dust2 i de_inferno

Prijea nekoliko dana yordo i jos neko razgovarali su da bude na Publicu onlone de_dus2 ,međutim ja mislim da treba staviti i de_inferno

Znaci de_inferno i de_dust online

Hvala!!!!!!!!!
♥
Nisi ti ni glup koliko ti je nick.
- ali ozbiljno,zašto ne stavite mape koje se najviše igraju.U ovom slučaju de_dust2 i de_inferno.
Pametno zboriš mladi viteže

<3
Ma pusti ba sad nick.
Nego Bgm igraca najvise bude kad je inferno i dust2 !!!

:D
Trudimo se da što više forsiramo DD2 i INF , a nadam se da će se vremenom i ostale mape više igrati , ugl server dosta napreduje , od 6 do 11-12 konstatno je pun server ..

Post dobio aplauz od miire

Bude igraca puno ali izlaze sa serwera zato sto neki admini stalono mjenjaju mape i to stvarno smeta !!!!!..

:/
KaziC je napisao/la:
Bude igraca puno ali izlaze sa serwera zato sto neki admini stalono mjenjaju mape i to stvarno smeta !!!!!..

:/
Nije do toga , uvjek se daje votemap , jer server je pod posebnom prismotrom od 6 do 11 , fazon je što dosta igrača uđe preko redirekcije , ubiješ ga par puta i izađe ..
Puni se server pravo,upravu je momak sto se tice ovih mapa.Znaci forsirati dd2 i inf. a sa vremenom ce biti pun i na ostalim mapama.Poz
Kad cete shvatiti da se server pise sa obicnim v?

Serwer

Server

De bolan popravi to, vec si jedno editovao, a opet ostalo mali milion gresaka. Mpe, onlone...

@ errz

Uvijek bio pametan.

B4NN3D je napisao/la:
Puni se server pravo,upravu je momak sto se tice ovih mapa.Znaci forsirati dd2 i inf. a sa vremenom ce biti pun i na ostalim mapama.Poz
:D

Post dobio šamar od mirofa

iMZ je napisao/la:
Kad cete shvatiti da se server pise sa obicnim v?

Serwer

Server

De bolan popravi to, vec si jedno editovao, a opet ostalo mali milion gresaka. Mpe, onlone... :D

@ errz

Uvijek bio pametan. :D

iMZ brate počeo si da puno pametuješ i da spamaš na ovom portalu.

~ Sa momkom bi se i ja složio da se stavi, inferno & de_dust2 ONLINE. A ne jedna te ista da se igra, u svakom slučaju imamo momke koji su ponos portala i koji lijepo održavaju servere.
Sretno u daljem radu ;)
Nije serwer nego server.

Prije toga svega poradi malo na pravopisu.

Post dobio šamar od miire

Ti prije nego sto ovakvu temu dignes skontaj malo da si musko i da trebas bas imati jako slab nivo inteligencije da umjesto server namjerno napises serWer
Dalje sto se tice samog servera i mapa treba staviti dd2,inferno,nuke kao i fy,aim,awp mape a ove cs i neke de mape treba izbaciti .

Pozdrav
Server je sad' ured pa non-stop pun. Samo ima igrača koji bezveze prozivaju, ja provjerim igrača, on nema, a oni i dalje smaraju na adminsay, i kad' ih neko ubije par puta oni izlaze. Zna se nekad' desit i da na dust2 svi izadju, pa moram stavit' votemap za neku manju mapu, npr dd2_2x2 (inače, kad' je neka mala mapa, okupi se raje za 5 minuta, pun server, i onda prebacim na dd2).
Dogovorili smo se da forsiramo te dvije mape

npr

de_dust2
de_inferno
de_nuke ( primjer )
de_dust2
de_train
de_inferno
de_dust2

Post dobio aplauz od miire

ostaviti
de_dust2
de_inferno
de_nuke

moj prijedlog ... vodio sam oko 15 servera , i svi su se igraci lijepili kad ove mape nalete
forsirajte de_dust,de_dust2,de_nuke,de_train a de_inferno manje vise puno ljudi nevoli inferno zbog stekanja u kuci i balkonu
B4NN3D je napisao/la:
PA igra se samo DD2 i inferno rjetko kad nuke i train.......

A nebi bilo lose da malo poguras G.ba Pub jedno 2 mjeseca free redirekcijom sa JJJKM ...

Da opravdas taj mod
holyshit je napisao/la:
PA igra se samo DD2 i inferno rjetko kad nuke i train.......

A nebi bilo lose da malo poguras G.ba Pub jedno 2 mjeseca free redirekcijom sa JJJKM ...

Da opravdas taj mod
HAHAH

Netreba nam redirekcija. Imamo sa KGB Bete i sa još nekih servera
Dobar je server moram da pohvalim igram stalno ali nikad nema nekoga da mu slatko ban opalis svi slusaju,a ja bih da se igraju sve mape a i bio je vote ocetel samo dd2.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.