Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gamers.ba Točak [ rezime ]

2.416 pregleda · 64 odgovora · otvorena 29.05.2011. u 17:44

Jacky, molim te kad dođeš kući, javi se, zabrinuo sam se.

Dođoh i ja kući živ i zdrav, mada je bilo prilika da ne bude tako..

Na dogovoreno mjesto došao u 9.15, halalite što sam kasnio, kad tamo samo 5 momaka, 100ka, nera, jacky, f1remaN, i još jedan, koji nije sa foruma ( al ima kondicije drama )..

Krenuli vilsom prema Vracama, prvo da naspemo vode, kad 100ka ne zna da mora pritisnut da krene voda, al haj, i još natopi sendviče, ali eto, nema veze..

Penjemo se uz Vrace, jedva, kontam u sebi, nije to sad nešto je***o.. I usput, smijem se idolu 100ki..

Prošli vrace, krenuli da se penjemo uz Trebević, kad meni lanac puče ( imam osjećaj da je 100ka nešto uradio, jer je tražio pauzu ).. Haj prošlo i to, smijeh, zajebancija, svi osim nere i tog momka koji nije sa gamers.ba više gurali bicikla, nego što smo vozili, je***o ako nemaš kondicije.. Vozimo mi dalje, kad meni opet puče lanac, nera se iznervirao samo tako, ali nije htio da pokazuje svoje emocije. Nismo mogli da popravimo, tako da sam dobar dio puta morao gurati biciklo, sve do mjesta za " veliki " odmor..

Sve to prošlo, sjeli da jedemo, zapalimo cigaru, nera mi napravio biciklo, hvala mu još jednom, i glavno, f1remaN, hoće da se spušta niz nako brdo, i Bog.

Spusti se jednom, al kočio je zbog govneta, zavidne veličine, kad govori mu nera : " Haj još jednom, al nemoj kočit ". Kad momak fakat pope se gore, i krenu on, i taman pri kraju, pade ! Svi oplakali.. Taj video imamo, i bit će objavljen.

Sve je to bilo dok smo išli prema gore, eh sad je red za spust prema dole.. Prvo što sam imao više prilika da poginem, ali eto, živ sam i zdrav.. Pele zamalo završio u žbunju ..

Jedva smo peleta odgovorili da ne idemo bob stazom, ipak, klizavo je, bilo bi svega.. Naravno, čim smo krenuli, meni guma pukla, nera opet iznerviran, ali opet krije emocije, dok je 100ka popizdio ..

Eh sve je to bilo na cesti, onda ide dio makadama, i to je****g makadama, rupe, kamenje veliko, šljunak, pi**e materine. Svi su tu fino prošli, osim mene naravno, polomio sam se samo tako..

Eh i dio livade, nera prvi, nas par bicikla pod ruku i lagano, i još samo pele i još jedan momak su se spustili tuda..

Krenuli dalje, kad jacky-u pukoše obje gume, a pošto je on imao žensko biciklo, a jednu rezervnu, tako da je morao nastaviti dalje gurajuči biciklo..

I tu sam jednom pao, ali niko nije vidio ..

I na kraju, sišli smo u grad i niz one ulice, to mi je najbolji dio !

Sve u svemu, savršeno, žao mi je samo jer sam očekivao više raje, ali eto, je**š ga, valjda će biti slijedeći put.

Mora se ovo ponovit !

Edit : Bit će slika, klipova, i ako može u zanimljive.

Evo par slikica :

http://img860.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=62888335.jpg

Edit :

Famozni video !

http://www.youtube.com/watch?v=XeByJ6h8O6Q

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Kako citam bas vam dobro bilo jos da je bilo lijepo vrijeme bilo bi vise raje.Samo da vam nisu pucale gume i spadali lanci bilio bi dobro ali trbebevic je to,bitno je da ste se vi dobro proveli 
Hahahahahahahahahahahaa, ne mogu da vjerujem da si toliki peh. XD

Ismijao sam se samo tako, pogotovo na ovim dijelovima o padovima. A tek ovo "i tu sam jednom pao, ali nije niko vidio" hahahahahahahahaah XD

Drama brate. Vrijeme vas je zajebalo :/, ali eto opet fino što ste otišli malo. A koliko se sjećam bilo ih je više na listi sigurnih i u slučaju lošeg vremena.
AHAHAHHAHAHAHHAHA
moramo nekad napraviti neke sportske manifestacije 

+ ocemo slikeeeeee
Sta seres nije zensko nego penzionersko :$ Trebalo mi 1h da se spustim dole , jos da mi je nera zavrno tocak bilo bi lakse 

Post dobio aplauz od 100kaa

hahahahahaha da sam imao popravljeno biciklo dosao bi al cuj frajer potopio sendvice dok nije znao vodu da odvrne hahahahaha !!! sljedecu subotu organizovati Gamers.ba [okupljanje] !!! fudbal,kosarka,odbojka.... !! 
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH
Jedva cekam dokazni materijal. 

"i tu sam jednom pao ali nitko nije vidio" 
jacky je napisao/la:
Sta seres nije zensko nego penzionersko :$ Trebalo mi 1h da se spustim dole , jos da mi je nera zavrno tocak bilo bi lakse 
hahahahaha mozda ti je frajer zaboravio zavrnuti tocak!!! Uglavnom vama je bilo dobro :D
Jacky, moraš objasnit 100ki i meni, ono kad si rekao :

Zamisli da onaj ventil ima i sa vanjske strane, pa da sve ono, znaš..

Ako ti nije mrsko.. 

Post dobio aplauz od StealtH

Kako pričaš, bilo je dobro.
Samo gdje ta toliko raja što su obećavali...
AJHAHAHAHAHAHAH jacky brat najaci cuj penzionersko biciklo HAHAHAHAHAHAHHAHAHAH umro sam od smjeah4 ♥ Ja sam trebao doci al prespavo :S Sinoc sa yordom i sa njima na tiny i ona sranja :$
Kad se aplauzi djele svi vi idete! Ma bilo jako samo tako, jos da sam vise sendvica imao! :O

Hvala Bogu pa nema video dana! HAHAHAH

Post dobio aplauz od StealtH

njanja je napisao/la:
Jacky, moraš objasnit 100ki i meni, ono kad si rekao :

Zamisli da onaj ventil ima i sa vanjske strane, pa da sve ono, znaš..

Ako ti nije mrsko.. 
HAHAHAHAHAHAHA, ma suti ne znam ni ja sta sam rekao haha

Jbg, ljepota vama, svi iz rajvoSa.... Morat cu ja jednom iz Mostara doc...
firee je napisao/la:
Kad se aplauzi djele svi vi idete! Ma bilo jako samo tako, jos da sam vise sendvica imao! :O

Hvala Bogu pa nema video dana! HAHAHAH
100ka i plutajuci senvdici trebao je naslov teme 

Stay cool stoka 
HH 

Izgleda da vam je dobro bilo i ako vrijeme nije tako ! 
Vidim prejako bilo, steta sto nisam bio da se smijem njanji 

- Htio sam doci ali imao sam utakmicu na Kosevu :/ Sljedeci put idem :]
Ma kakvi plutajuci sendvici, pa jeste vi normalni, pricate da ja nisam dovoljno zastitio svoju hranu, DA JA NISAM ZASTITIO HRANU ? ? ?
Proguto brat 4 sendvica, 2 banane, i 3-4 sake cokoladnih bananica. Prejaka stvar, jest da sam setao vise, uz trebevic ali bitno je da sam se pojavio, dopedalao do vilsa i nastavio dalje, ne kao neki =) .
Ekip predobra, samo mi je zao za dzekija  ..
Spust mi se svidio, volio bi da je bilo malo brze, asfalt, makadamchina i travuljina, po njoj se spustio poprecno ili kako se vec kaze :S
Bob staza izgleda preje?eno za spustit se. Bit ce prilika ...
Uglavnom ja sam preumoran, raja za 10tke, provod super.

edit: firetu i dzekiju aplazutzii sto su dosli na onim "spravama" i sto nisu momci isplalili, podmladak gba ♥
Ma kakvi plutajuci sendvici, pa jeste vi normalni, pricate da ja nisam dovoljno zastitio svoju hranu, DA JA NISAM ZASTITIO HRANU ? ? ?
Proguto brat 4 sendvica, 2 banane, i 3-4 sake cokoladnih bananica. Prejaka stvar, jest da sam setao vise, uz trebevic ali bitno je da sam se pojavio, dopedalao do vilsa i nastavio dalje, ne kao neki =) .
Ekip predobra, samo mi je zao za dzekija :( ..
Spust mi se svidio, volio bi da je bilo malo brze, asfalt, makadamchina i travuljina, po njoj se spustio poprecno ili kako se vec kaze :S

edit: firetu i dzekiju aplazutzii sto su dosli na onim "spravama" i sto nisu momci isplalili, podmladak gba ♥
mofo je napisao/la:
Ekip predobra, samo mi je zao za dzekija :( ..
Spust mi se svidio, volio bi da je bilo malo brze, asfalt, makadamchina i travuljina, po njoj se spustio poprecno ili kako se vec kaze :S

Pojeo frajer sve gore navedeno i kaze poslije " Oj jesam gladan!" HAHAHAHAHAH!

De te slike upload video nemoj! HAHAHAHA: )

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.