Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gamers.ba Public Server [ Važno ]

873 pregleda · 51 odgovor · otvorena 28.05.2011. u 18:11

Pozdrav

Prvo bih Vas zamolio da pročitate temu pa onda označite opciju "a" ili opciju "Ne" .

Pošto server iz sata u sat je uvijek pun kada je igra dust2, a kada se promijeni na neku drugu mapu skoro pa se isprazni. yordan i ja došli smo na ideju da, naravno ukoliko se Vi složite prebacimo server na dust2 only. Ukoliko bi se to desilo, najjaktivnijim igračima bi bili podijeljeni slotovi, a nekima čak i admini. Sad Vas molim da glasate i da obrazložite zašto Da ili zašto Ne .
NE
Nakon 2 puta bi dd2 dosadio ... :/
Nebi valjalo... onda bi se samo smjenjivali igraci nakon sat vremena

Mislim da je najbolje za svaki server

dd2 , inf , nuke , train , aztec , clan mil i to ye to.

Ponekad pokusat sa tuscanom i kraj price

Cesto igram publica na BE , KGB , Spin ... takav je raspored .. serveri puni 24 sata

+ Ne davati admine ljudima koji su dobri s headljudima , wec samo redovnim koji se kontaju u cs. Pisaj to kad neko prosipa svoje frustracije nad igracima itd .

Hvala tjao
Ako dd2 bude 24/7 bice pun server ali raje u prolazu tj. po jedan 2 restarta i cao ide on malo inferno pucati dosadio dd2 ...
Ne , mislim da bi g.ba server trebao imati vise mapa sad do raje je sta ce igrati ...znam i sam kad se stavi dd2 da bude puno kad se stavi train odu svi ...bolje da se nastima nekako ako ima odredjeni broj igraca da samo vrati na dd2 ili tako nesto
Moj, iskreni odgovor jeste NE !

Zašto?, evo zašto većina igrača voli raznovrnije mape, samo neki debili bi igrali DD2 po čitav dan.Svaka čast Administraciji na održavanju servera i slično za to nemam riječi.Ali fkt ovo mi je iskreno glupo da se samo DD2 igra, raznovrsnije mape normala tu su raznovrsniji igrači.Što se mene lično tiče prijedlog je glup.

UVIJEK NEŠTO SERE** SERVER PRAZAN BLA BLA.UOSTALOM ADO JE OBJASNIO
Ja iskreno nebi volio da se to uradi, al pošto ovi na serveru "botovi" samo smaraju daj "dd2" stavite. Ja bi volio da se napuni server a koja će mapa da bude neznima me iskreno.

GL ;)
DA

Zašto?

Dust2 mapa je defaultna mapa koju manje više svi poznaju, uživaju u igri oni koji pričaju smorilo ovo smorilo ono lažu ne može smoriti ono što je dobro, to su samo priče da su nabili post i da su glasali a vjerujem da pola njih nije ni ušlo na g.ba pub server, znam iz iskustva napunio sam server svoj preko te mape znači igramo dust2, 2x2 dust2_b 31/31 prebacimo na inferno nuke 20/31 i onda sam došao na ideju da stavim dust2 i de_inferno jer su te dvije mape favorit većem broju kanteraša!

Moj prijedlog je da se koriste dust2 i de_inferno, jer vjerujte evo i ako neko ne voli dust2 voli de_inferno koja je isto drama mapa i veoma je popularna, primjer ubaci se mp_maxrounds na "30" i svako 30 rundi se smjenjuju te dvije mape...

Nadam se da ćete razmisliti o ovom prijedlogu!

DA Bilo bi dobro za razvijanje servera sto bolja mapa bolji server ce biti,to nebi pogrijesili ako je server pun kad se igra dd2 onda treba prebaciti na de_dust2 Only !!!
U potpunosti ne,zasto da se igra po citav dan dd2 server se jos puni dot ce normalne raje kojima je dd2 preko glave i onda ce izlaziti bolje nek se mijenjaju i treba ostavljati te mape kad se server isprazni.Treba dovodit' igrace koji ce igrat bilo koja mapa da se igra a ne igrace koji hoce dd2,igraci koji zele dd2 mogu napraviti i igrati protiv botova .:S
NE!

Dosadan je vise dd2 al ozbiljno mapa vise prelazi u fuj !

Ostavite kako je i sada!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.