Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Vaš Nick xD

936 pregleda · 61 odgovor · otvorena 28.05.2011. u 13:57

Zdravo ljudi, imal vrućine?

Nego, zanima me odakle ste vi dobili/izmislili vaše nickove

Naime, moj nick je iz igrice Marc Ecko's Gettin' up..
Također, to mi i je i prvi nick i nikad ga nisam promjenio. (i neću)

A šta je s Vama?
Stid me napisat, ali je*aji ga. Prvi nick što sam koristio (isključivo u CS) je bio (tantaraaaa, bubnjevi) yu-g- oh. Valjda zato što sam gledao često taj crtani. Ubrzo nakon tog sam počeo ovaj "spy" koristiti. Igrao igru Conflict Zone i vidio tamo u vojsci špijune i ajd počnem ga koristit. I et dan danas ga koristim. xD
Sjećam se da sam radio prezentaciju iz Informatike u osnovnoj o mobitelima, i Entel izbacilo , ja tek poceo igrat kantera i svidilo mi se i to je to
prvi nick mi je bio neox tamo 2005, onda sam gledao jednom mtv i vidim pjeva neki po imenu "Chris Brown" i kontam ja da uzmem brown ofirno da mu bude nick smedji i ja dodam 'e' na kraju, tako da nick nema nikakav prevod
Prvi nick mi je bio; Insomnia i Cr33p3r = niđe veze.

ovaj BR1cK ostaje 4 ever, naziv je dobio po filmu;
http://www.imdb.com/title/tt0393109/
Prije dok sam se ložio na graffite tag mi je bio vnd (nastalo od Vandal) pa et i tako nick na g.ba. Mada me raja uvijek zovu Ebu Emel pa et od sad će biti ebu_ što znači na arapskom otac.
Zovu me Maky odavno neznam ni otkud ni ko je prvi poceo ali vec od 4-5 godine imam taj nadimak :D
puno hodanja i izlazaka navece ostajanja do sitnih sati dali mi jarani ovaj nick.

A sad mi ga kradu :D
vittaN^ [često su mi govorili da ružno pišem i eto mjesto bittan napisao vittan svidjelo mi se i ostavio.. :)]
Prvo mi je bio nick Code, pa sam onda na poljskoj VIVI vidio neku poljsku rap grupu Kodex ( ytube ) i dodao x na kraju i tako nastade ovaj nick. Takodjer ima i znacenje na latinskom i koristi se u pravu.
baYaZZ ---- baja su me zvali oduvjek ali vidio sam u jednog momka na xf nastavak zz i et sad sam baYaZZ
Prvo mi je nick bio Fera, po mom prezimenu, a posle stavio nick svoje ime :p
Posto mi je ime Dorijan i svi me oduvijek zvali dodoo prije cca 10tak mjeseci poceli su nickovi u kojima je bilo dodoo..Sad sam dodooNN ili ddNN i to ne namjeravam mjenjat..Imo sam nickove Yahoo_007 i Goliathus..
StealtH je napisao/la:
Čitao kako su Srbi srušili Stealth, i reko hajd' da vidim kako ćete mene srušiti

<3 Srbe, osim 100ke jer je on vlah.
Uhvatiše ti heroja Mladića
NexT_T1 je napisao/la:
Moji prvi nickovi su bili toliko botovski da sam se svim silama trudio da ih zaboravim xD
I djelimicno sam uspio u tome....

A ovaj nick Next (nidje veze ali je**t' ga) mi je dao Kemo, vama poznatiji kao Br1ck, ja tada bio bez nicka i ka'e meni stavi nick next i tako i bi...mozda sam ness pobrkao ali msm da mi je on dao.

Prvo sam mislio staviti samo NexT1(kao nextone,debilno, znam) ali to je msm bilo zauzeto te sam stavio ono jos jedno T i dodao _ i tako bi NexT_T1 :-[
A i kasnije sam skonto da ovo T_T dodje k'o nekakav smiley pa mi nije toliko smetalo sto imam glup nick....ustvari, bmk.

Sta mislite bil' bilo bolje da stavim nick recimo NexT1337 ili tako nesto??Ne, ali dosadio mi ovaj pa rek'o da spiskam bodove ;D
Ma Nick ti se savrseno slaze sa Avatarom :D

Kad bi te sreo rekao bi Next a ne tvoje ime ( iako ga ne znam ) :D
Nick bioniC je nastao od Bionic Commando, a sadasnji nick tj krypton, well... -NiP-krypton .

A kry sam dobio kad sam vidio da su moji drugovi poceli tako da koriste skraceni nick pa sam i ja poceo, onda sam dodao 1337 kad sam vidio bujutzu1337 i dobio kry1337.
Ovako prije 3 god odem u merkator kupim jelku kad na jelki pise nesto neron i ja samo izbacim par slova stavim svoje i to je to
miire - nadimak mi miire tako da sam i nick stavio miire
Sa rodnog lista, pasosa, iskaznice, licne karte, clanske knjizice svugde pise Admira pa sam stavila tako

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.