Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nemam šta radit :)

653 pregleda · 33 odgovora · otvorena 28.05.2011. u 00:16

Noć je,meni dosadno,gledam neke igrice,ali nemogu baš pronaći koje mi odgovaraju,tražim nešto zanimljivo da mi đabe ne prolazi vrijeme....

Možel prijedlog nešto zanimljivo,neke igrice,bilo šta,da ubijem dosadu,ipak petak na subotu je,nema se šta raditi,čekam subotnju noć.. ;) ...

Bilo kakav prijedlog,mogu i neke igre.....

Koje imaju dobre igrice bilo koje,ali da mogu podržati 1 Gb RAM-a i 512 Graffu...?

Igraju mi se neke kao Prototype.....Imate li kakav prijedlog?

Tema je u Coffe Shop,pa molio bih administraciju da poštuje prava :P....Pozz ;)
AlienzZ je napisao/la:
Svaka cast, ja gledao 3put i namjeravam cijeloj familiji da pokazem, mama vec vidjela.

A govorim ovom momku, nek pogleda, nek se informise.
I da cijeli svijet pogleda ništa se ne bi promijenilo.
StealtH je napisao/la:
I da cijeli svijet pogleda ništa se ne bi promijenilo.
Razmisli jos jednom.
AlienzZ je napisao/la:
Svaka cast, ja gledao 3put i namjeravam cijeloj familiji da pokazem, mama vec vidjela.

A govorim ovom momku, nek pogleda, nek se informise.
Momak je gledao isto The Arrivals, Satanisam in The Hip Hop Culture, Secret Message in "Yes We Can", pročtao većinu Teorija Zavjera, pročitao o sektama, ritualima i još dosta, dosta, dosta toga...
AlienzZ je napisao/la:
Razmisli jos jednom.
Nema se tu šta razmišljati, pogledao si ti, pogledao je on, pogledao sam ja. Šta se promijenilo? Šta si ti promijenio u svom životu kad si pogledao sve to?
StealtH je napisao/la:
Nema se tu šta razmišljati, pogledao si ti, pogledao je on, pogledao sam ja. Šta se promijenilo? Šta si ti promijenio u svom životu kad si pogledao sve to?
Promijenio sam razmisljanje i pogled na svijet.

Naravno jos sam gledao par dokumentaraca, i pricao sa veoma pametnim osobama(tj osobama slobodnog uma) i shvatio sam neke stvari. Priroda mi je pomogla u tome, mnogo.
StealtH je napisao/la:
I da cijeli svijet pogleda ništa se ne bi promijenilo. ;)
Misliš? :) Ovako, da ti objasnim na najshvatljiviji mogući način. Vidiš, na svijetu ima dosta svjesnih osoba, jedini je problem što te osobe nisu iz nekog so called 'visokog društva' te nemaju baš utjecaj na neke njima nepoznate ljude.
Da su svi ljudi na svijetu pametni,tj. da imalo razmišljaju glavom štošta bi se promijenilo, a ovako kad imamo glupe Amerikance pored sebe teško. Eto, uzmimo za primjer da svaki čovjek koji je iole pametan zna za sranja koja radi USA, misliš da ne bi nastala pobuna? Nah. Mrsko mi pisat više
StealtH je napisao/la:
Tvoj drugi dio posta je upravo razlog zbog kojeg sam ja napisao to gore.

Denka i ja hoćemo u masone al' ne daju nam
e ne znate vi jos sta je svijet, kad to shvatite onda se raspravljajte..
http://www.extracafe.rs
Imaš svega filmva(domaći,strani,online+prevod),igrica(sve vrste)programa(sve vrste)serija(strane,domaće,online+prevod)
Sam pogledaj
GL
AlienzZ je napisao/la:
Promijenio sam razmisljanje i pogled na svijet.

Naravno jos sam gledao par dokumentaraca, i pricao sa veoma pametnim osobama(tj osobama slobodnog uma) i shvatio sam neke stvari. Priroda mi je pomogla u tome, mnogo.
Znam i ja mnogo o sotonizmu,ali ne treba se tome prevelika pažnja davati,dobro je znati o tome,jer nijedan čovjek koji živi na ovoj planeti nezna šta se tačno događa u svijetu,svi govore drugačije....
Bolje se okrenuti stvarima za koje si rođen,tj dobro je biti pravi vjernik,to je jedini način da se boriš protiv sotonizma......
StealtH je napisao/la:
Tvoj drugi dio posta je upravo razlog zbog kojeg sam ja napisao to gore.

Denka i ja hoćemo u masone al' ne daju nam :(
Denka je vec mason, ali suti o tome!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.