E vako da znate u cemu je stvar.
Ja imam ne tako popularan klan bB koji broji članove od 5 igrača,e sada je nasto problem nakraju su ostala 2 100 % i 1 50% da ce igrati. Sad vako ja tražim 2-3 strasna igraca koja ce brzo reagovati i da sklopim ekipu za turnir koji se odrzava povodom doceka fanatica i ostale ekipe.Znaci zainteresovani igrači ce mi se javiti na PM ili msn [email uklonjen] .
Znaci sta je potrebno :
1.CW igrač (nista pub)
2.40 km za uplatu
3. vremena za igru od 23.06.do 28.06
4. pozeljno stariji od 18 al moze i ispod
Hvala!!
(neznam dali sam stavio u pravoj temi ali molim admine da brisu do 1 juna !)
Ja imam ne tako popularan klan bB koji broji članove od 5 igrača,e sada je nasto problem nakraju su ostala 2 100 % i 1 50% da ce igrati. Sad vako ja tražim 2-3 strasna igraca koja ce brzo reagovati i da sklopim ekipu za turnir koji se odrzava povodom doceka fanatica i ostale ekipe.Znaci zainteresovani igrači ce mi se javiti na PM ili msn [email uklonjen] .
Znaci sta je potrebno :
1.CW igrač (nista pub)
2.40 km za uplatu
3. vremena za igru od 23.06.do 28.06
4. pozeljno stariji od 18 al moze i ispod
Hvala!!
(neznam dali sam stavio u pravoj temi ali molim admine da brisu do 1 juna !)
da igra za tebe i da jos 40km i to za klan koji nije popularan sto si naveo u pocetku sto znaci sanse su vam 1% xD
da igra za tebe i da jos 40km i to za klan koji nije popularan sto si naveo u pocetku sto znaci sanse su vam 1% xD
a da ne spominjem to sto je vama svima 90% san da vidite uzivo nekog igraca FNATICA.. tek za to nebi dao ni 10 feninga