Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Trazim igrače!!

407 pregleda · 20 odgovora · otvorena 26.05.2011. u 22:49

E vako da znate u cemu je stvar.
Ja imam ne tako popularan klan bB koji broji članove od 5 igrača,e sada je nasto problem nakraju su ostala 2 100 % i 1 50% da ce igrati. Sad vako ja tražim 2-3 strasna igraca koja ce brzo reagovati i da sklopim ekipu za turnir koji se odrzava povodom doceka fanatica i ostale ekipe.Znaci zainteresovani igrači ce mi se javiti na PM ili msn [email uklonjen] .
Znaci sta je potrebno :
1.CW igrač (nista pub)
2.40 km za uplatu
3. vremena za igru od 23.06.do 28.06
4. pozeljno stariji od 18 al moze i ispod
Hvala!!
(neznam dali sam stavio u pravoj temi ali molim admine da brisu do 1 juna !)
slabo ces naci ovdje...dobijs 40 i odes
Simple as that
Strasno pa sta ti trazis sponzora il igraca da igra za tebe i da jos 40km i to za klan koji nije popularan sto si naveo u pocetku sto znaci sanse su vam 1% xD
Sleepyxx je napisao/la:
Strasno pa sta ti trazis sponzora il igraca :r da igra za tebe i da jos 40km i to za klan koji nije popularan sto si naveo u pocetku sto znaci sanse su vam 1% xD
Pare su za uplatu na turniru... :r
Kume, ti skupljas mix da igras na takvom turniru ?

Daj molim te postedi me smjeha : )

Ljudi ce doci koji zajedno vjezbaju preko 4-5 godina a ti hoces sa mix ekipom da ideS?
_MesY je napisao/la:

Ljudi ce doci koji zajedno vjezbaju preko 4-5 godina a ti hoces sa mix ekipom da ideS?
Možda čovjeku nije do osvajanja turnira, nego do zabave.
_MesY je napisao/la:

A sto ne bi dosao sa mix ekipom, ako skupe pare da igraju zasto ne bi, ne dolaze svaki dan takve ekipe :/
brate, ti trazis igraca koji mora izdvojiti vremena za igranje par dana (na njegov racun kolko sam skonto) i jos mora dati 40 KM a zna da nece osvojiti nista ? i onda na kraju kazete, pa druzenje tamo vamo... bgm brate skupo druzenje ;) a da ne spominjem to sto je vama svima 90% san da vidite uzivo nekog igraca FNATICA.. tek za to nebi dao ni 10 feninga :D
A LOL, pa bolje ici gledati, fino, nego kume ici s mix ekipom..lol
Šta napadate momka. Ja da nemam ekipe išao bih, koliko smo svi vremena izdvojili gledajući ove "potti-e" zašto ne bi neko dao 40KM i da igra protiv njih?..
Haters.

Vi sto necete ici na turnir sve nest govorite kako netreba ici na turnir sa mix ekipom. Fujj.
@topic

Sretno u nalazenju igraca. :D
Obrnuto, qme ja cu ici na turnir i sve fino gledati koliko bude trajao : ) a i za vas cu da navijam ako dodjete : )
Tesko da nadjes nekoga al vrijedi pokusat
J**o to gledanje kad ne UCESTUVJETE.

Different feeling (=

Al nemate pravo j**t pricat kako netreba ici na turnir ako je zacrtao da ide nek skupi i nek uziva.
Kako ima glupih postova, ja samo mogu reci da se mnogima vise nece pruziti prilika ovakva da igraju protiv najboljih ekipa danasnjice..
e sada 40km ko ima neka igra (boze moj recesija je neko nema 20km u dzepu), ima smijesnih ljudi na ovom portalu..
Radiš 3 dana u autopraonici i imaš te pare.
Vrijedi otici koliko smo samo zeljenli dok smo gledali markeloffa , delpana i ostale kako igraju i zamisljali ih u Sarajevu , Iskreno 40km nije nista jos tamo dobijes podlogu po zelji na`vi,sk,fnatic edition, I super ce biti gledat pr0 momke kako igraju.
StealtH je napisao/la:
Radiš 3 dana u autopraonici i imaš te pare.
Radiš 1 max. 1,5 dan kao fizicki radnik i imaš te pare.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.