Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana U kanti

Gamers.ba Counter-Strike instalacija.

3.223 pregleda · 69 odgovora · otvorena 22.05.2011. u 19:17

Ja i vLex smo dosli na ideju da napravimo Gamers.ba instalaciju CS 1.6 igre.

Naime ovaj CS je kao svi drugi,samo sto je verzija patcha v42,to jest ova vrsta patcha ce vam biti potrebna za igru na KGB-ovim serverima koji bi trebali biti uskoro prebaceni samo na protocol 48.Instaliranjem ovog CS-a dobijate vlastiti STEAM ID koji se nemoze mjenjati i ostaje vezan za hardware vaseg kompjutera.Ono sto je jos pozitivno jeste da se nemogu pokretati vecina cheatova,te i ako pokrene dobijate BAN koji je nemoguce skinuti bez admina koji ce vas unbanovati.

Download link:

http://www.megaupload.com/?d=QANI13EK

Izmjene:

-Gamers.ba GUI
-Ispravljeni mnogi bugovi
-Klikom na Internet TAB dobijate listu servera
-Promjenjena muzika prilikom pokretanja igre
-Iznad Find servers i new game imate ubacen Gamers.ba Server(sto znaci da cim kliknete ulazite na server)
-Ubaceni BOTOVI(Pored online igre,imate mogucnost igranja sa botovima)
-U favorites imate vec dodan Gamers.ba i JJJKM server
-Deafult name "Gamers.ba Player"
-Rateovi podeseni za igru na Gamers.ba Serveru
-(Admini)Prilikom pritska na "H" tipku dobijate Administratorski meni,u kojoj imate precice amxx komandi koje se najjcesce koriste na serveru.

Made by B4NN3D for Gamers.ba!
Posebno se zahvaljujem KajotY-u,vLexinho-u i jos nekim memberima koji su pruzili pomoc u izradi ovoga.

Tu smo da ucinimo server sto boljim i jacim jer ovaj portal to zasluzuje.Na vama je da nam pomognete u tome!

Sve pohvale i kritike dobrodosle!

IP Gamers.ba servera : 212.200.163.181:27010

Evo i par SS-ova kako to izgleda:

Tema odobrena od vLexinha. ♥
Muki_Seh je napisao/la:
Skino xD novi sam naforumu 
Super uzivaj na portalu 
Jucer sam se reg. na gamers.ba i ovo je prva stvar sto ce mi koristiti sa ovoga portala , SKIDAM !!! ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.