Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Slovenija vs. BiH

1.476 pregleda · 21 odgovor · otvorena 10.12.2006. u 21:09

Demo
http://filelodge.bolt.com/anonget.php?key=6900345d346cd5d9d3b24eec2994da44

Pobjeda Slovenije 16:9 15:10. Da nije bio #$%#$ server gdje su 3 nasa igraca povremeno imali ping preko 120 mislim da bi sigurno pobjedili.

Fino se moze vidjeti na pocetku poluvremena Soble trojicu lansira bombom

GG decki uvijek je lijepo gledat nase !

Gledao sam...
Laquila dere po obicaju
soble najjaci definitivno
fifa malo ubija malo suxa
sykon po obicaju dobar
i carref0ur legenda
Soble n1 !!! jedini koji je masovno killao
super su igrali da jos malo bolje bili skoro pa nepobjedivi samo da vishe vjezbaju
Ping zeza,al' sredit ce se valjda i to jednom

gg
jbg ja nisam stigao na vrijeme, a bas sam imao taktike spremne (sala).

Ne znam kako uopste daju da igramo sa 100 pingom. katastrofa ...

slovenci slozni, kao u svemu... nasi skillaju, sve u svemu gg
Mah ... zaanima me .. zar se nije moglo igrat na nekom drugom serveru ili nesto ? Mostarcima je izgleda samo pingalo ... al eto opet i pod onakvim pingom pokazali su da mogu dosta toga da urade ^^

Sta reci .. mislio sam da cemo dobiti .. sve je mirisalo na pobjedu .. cak poveli sa 4 : 0 ... uzimaju 2 puta ec0 ... smece

Al hajde glavu gore ... uz trening i malo vise zalaganja .. moze se dosta toga uraditi .. a bez toga smo samo jedna mala drzavica sa balkana
Ama nikad bas nikad mi bosanci necemo imati uspjeha ni u jednom segmentu.
Dobicemo Slovence 100& ?

Nema sve se svodi na nerad u ovoj drzavi. Neznam samo sto se niko ne trudi da to promjeni. Dosta je ba vishe kritika na neke ljude koje iznose cinjenice onakve kakve jesu. Mislim da je vrijeme da se repka ajmo rec organizuje malo vishe, da se radi na repki, da se ne kalja ime drzave u svakom pogledu, ako igdje mozemo napredovat, onda mozemo u gejmingu. Ne trudimo se ni u kom smislu, momci ne treniraju, mi im dajemo laznu podrsku, sto vodi nicemu, pa dokle tako vishe..? Mislim da jedino nasa repka nema web, makreting, irc kanal, majce, tregere, ku**e, palce, sve su to sitnice koje i te kako znace.. Pogledajte samo Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju, Makedoniju i sve ostale, koliko samo ulazu na te nama glupe stvari.. Pa cak mi ispada smjesno, da se pred mec nezna ni ko igra u nasem sastavu, a hocemo neke rezultate.. svakim danom u svakom pogledu sve vishe nazadujemo.. Imamo potencijal, koji ocito neznamo iskoristiti na pravi nacin, dok to ne - otkrijemo - mozemo plakati i baliti po forumima.. svakim danom sve je smjesnije..

Sretno u daljem - radu - .
Amnesia100 je napisao/la:

sjedeca odbojka

najjaci smo
Amnesia100 je napisao/la:

Nije to tacno ..
Mi smo svjetski prvaci u sjedecoj odbojci

EDIT :
@ shelby 4 seconds

Zadnji edit: 10.12.06 u 21:34:19

Kakav je to sport, inavalidi...mi invalidi smo najbolji to je meni tuzno reci u cemu smo najbolji.Gle klubove: Spid, Fantomi
Closer-Rev. je napisao/la:
Nije to tacno ..
Mi smo svjetski prvaci u sjedecoj odbojci

EDIT :
@ shelby 4 seconds

sto je zalosno
TO SLOVENIJO DRZAVO MOJA.

hahahah

slo.janez sam bio ja
Ma dobro smo igrali ... Moglo je jos bolje .... Ping je malo skakao .... Soble - svaka cast - najjaci je
Ja sam to davno rekao propuhhhh
Bolje da igrate Fildzan ligu nego CLANBASE.

Zadnji edit: 10.12.06 u 22:26:18

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.