Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[CONTEST] Gamers.ba HTML Design

1.088 pregleda · 25 odgovora · otvorena 20.05.2011. u 20:50

Dobro veče ,

U cilju da oživim malo ovaj podforum, odlučih se da organizujem contest. U čemu je riječ. Radi se o web designu kao što vidite. Vi bi trebali da u HTML-u (+CSS) napravite design Gamers.ba Foruma kako bi vi voljeli da izgleda. Znači samo Forum Design, odnosno primjer neke teme, sa postovima ispod ( također sa headerom ) .

Design mora biti kreativan, lijep za oko, fino centriran.
Dakle, koristeći već postojeću kompoziciju, budite kreativni pa probajte stvoriti nešto sasvim novo.

U Headeru pokušajte napraviti novi logo, ili možda neku maskotu, to sve zavisi od vas. Dodajte neke inovacije u design, kao thumbs up, down na post (Naravno da neće imati nikakvu funkciju, nego samo rollover, radi izgleda ) .

Ne smijete koristiti samo izrezane slice-ove iz Photoshopa. To nikako.

Došli smo do najzanimljivijeg dijela

HVALA KilluminAti na još nagrada
Hvala Exizteru na doniranom premiumu Sad je 3 mjesto 150 bodova + 3 premiuma

Radovi
Meni radove šaljete na PM, sa svom dokumentacijom uploadane na megaupload, rapidshare ili bilo koji, samo da je dobar .

Contest traje 30 dana, od dana današnjeg )
jacky je napisao/la:
Evo baš kontam. Eto 30 dana, 5 da se nakanite i 25 da radite
Ovaj iznad: Ovo me sve dođe 10 KM i 550 bodova, to je od mene Jebiga, ne mogu bogatstvo trošit na contest . A znam i sa 99designsa da se i za glupost daje 150$, ali ovo je 4fun
Nek si mi ideju uzeo al' nema veze...

Učestvujem 100%, svaka čast, ja sam planirao da ovako nešto uradim da se malo oživi al' trgno ti prije

Btw. Odlično je to da se radi g.ba site, jer što kažeš bilo bi previše rippova, jer na netu ima 9999999 HTML templatea, a koliko su ovi željni pobjede iskoristili bi to

Nego, možda bi bilo dobro da si malko sačekao dok ja prezentiram ovaj moj HTML tutorial pa da može što više raje prijavit, al nema veze

Sve pohvale, i štagod zapne zovi druga starog

EDIT: Možda bi bilo dobro kad bi Vlado ili neko napravio folder na FTP-u i tu se stavili finalni radovi da se vidi fino kao "demo"
ellyx je napisao/la:
Nek si mi ideju uzeo al' nema veze...

Učestvujem 100%, svaka čast, ja sam planirao da ovako nešto uradim da se malo oživi al' trgno ti prije

Btw. Odlično je to da se radi g.ba site, jer što kažeš bilo bi previše rippova, jer na netu ima 9999999 HTML templatea, a koliko su ovi željni pobjede iskoristili bi to

Nego, možda bi bilo dobro da si malko sačekao dok ja prezentiram ovaj moj HTML tutorial pa da može što više raje prijavit, al nema veze

Sve pohvale, i štagod zapne zovi druga starog

EDIT: Možda bi bilo dobro kad bi Vlado ili neko napravio folder na FTP-u i tu se stavili finalni radovi da se vidi fino kao "demo"
Nema vlado pristup FTPu , a glupo bi bilo da stavljamo na g.ba demoe
jacky je napisao/la:
Nema veze, skontat će se nešto
jacky je napisao/la:
Imam ja neki hosting pa bi mogli napraviti poddomenu ili novi folder i tu ubacat radove.

A ima i free hostova na bacanje
jacky je napisao/la:
Imam ja dedicated masinu, gotove htmlove ces uploadovati na moju masinu, sredicu ti FTP u toku dana, javi se

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.