Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija] Raspust

431 pregled · 23 odgovora · otvorena 19.05.2011. u 11:15

Zdravo ljudi,

Svi znamo da je ostalo jos malo do nase najvece srece na svijetu, pocetku ljetnog raspusta. Ovo malo vremena sto je ostalo ce se oduziti kao godina ali nema veze...

Nego zanima me jestel' uspjeli proci ovu skolsku godinu, ja licno nisam pao ni iz jednog predmeta
Sta cete raditi preko ljetnog raspusta?
Ja, posto sam zgoljav ko nikolica s prikolicom, sam odlucio da idem malo u teretanu, mozda nadjem neku curu al' mozda

+ bilo bi fino kada bismo se mi (clanovi g.ba) okupili i zajedno otisli na bazene, igrali basketa/fudbala, cisto da se upoznamo i lijepo zabavimo. <3
A najžalosnije je što svaki od vas sa ponosom kaže da će cijeli ljetni raspust no lajfat
G4ZZ3L je napisao/la:
A najžalosnije je što svaki od vas sa ponosom kaže da će cijeli ljetni raspust no lajfat
hahahahahhah ,ja cu probat malo odustat ,hoc u da zivim o5
Nemam ništa precizno isplanirano. Što se tiče škole, nemam tu problema ... kod mene se u prva dva mjeseca naniza tona dobrih ocjena, a onda sve sjebem u aprilu i maju. Štaš, tako meni odgovara

Ono jada od juna što mi ostane ću provesti u kući, 60% spavajući a ovo 40% no lajfajući ... onda, ako vrijeme bude dobro, svakodnevno bazeni/košarka i ako mi starci htjednu nabaviti bajk, i toga malo. Onda navečer komp ofc.

Iskreno, ja se najviše radujem raspustu samo da se k'o čovjek naspavam (iz činjenice da sam vječno prva smjena ...)

I da, bilo bi špica da se nekad okupimo na basketu, bazenima ili nekom đav'lu, bilo bi dramatično

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.