Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Vasi komentari na nove moderatore ?

1.247 pregleda · 59 odgovora · otvorena 19.05.2011. u 00:41

Eto izabrali su nove moderatore kako ste zadovoljni njima ??

Iskreno nisam zadovoljan s tim sto su baned i armani dobili modove..

Baned je dobio moda ajd zna momak oko servera sta jes jes al nije uradio za g.ba niti 1% Umjesto njega po meni RAILER bi trebao imat moda jer se momak trudi dize mixove svaki dan j**e se s g.ba serverima ovo ono :*

Armani spamer jarane veci od mene i riska skupa lik 5godina uzastopno spama i dobija moda  et toliko od mene budite podzravljeni do nekog iduceg puta 
Ado je napisao/la:
Ali nisi smarao vlexa na fb-u da ti dadne moderatora ? NENENENENENENE nisi. Idiote idi guzi mani se dječijih poslova.
Cuj smarao ? jesam li fino momka pitao jel imam sanse za moda ikakve ? jel mi odg lijepo

pazi da nebi se nekom keva spominjala ne citiraj me vise hvala cao :*
Sretno momci. 
Massive, ovo ti je posljednja opomena za spam i to ovaj put javna.

Moj kratki osvrt na moderatore i to javno.

- NuteLLa, podforum Xbox (Licno sam bio za njega) !

- aTiLa, podforum Coffe Shop (Takodjer sam insistirao za njega)

- megamix, podforum Software i Konekcije (Veze nemam s njim)

- KajotY, podforum Gamers.ba FanArt (Ja sam odmah rek`o da zelim njega k`o moderatora)

- ScandaL, podforum Gamers.ba FanArt (/)

- miire, podforum Counter Strike (/)

- jacky, podforum Development & Web design (/)

- skile, podforumi Software i Konekcije & Hardware (Za njega i Kajotija sam se zalozio cim sa cuo da ce biti konkurs)

- Killuminati, podforum Coffe Shop (Bio sam za)

- B4NN3D, podforum Serveri

Za ovog momka ja nisam siguran jesam li ga ikad vidio na forumu, prvi put cujem i da postoji...

Sve u svemu, sretno novoj administraciji a gore sam naveo za koga sam se ja zalago. Nazalost bio sam sprijecen kad se odlucivalo pa sam svoje misljenje ranije rekao.
Mozel link teme nikako je nema ?
Ado je napisao/la:
Da ti ja nešto kažem

Nikad nećeš imati moderatora. Zašto ?

Je**m i tebe i railera i riska i svu tu tvoju ekipu. Railer je jedan obični usser koji d**a mixeve i on treba da ima moda ? yordo ima moda u g.ba serverima a nikakav railer ga neće dobiti. Uostalom ko si ti da se žališ. Još jednom je**m i tebe i railera
klinjo od 14 godina da prosipa se kao moderator? tu se s tobom slažem.
Ja napisao prijavu iz zafrkancije, ovi ovamo neke romane sastavljali :/
unreal je napisao/la:
Baned stavio redirekciju sa jjjkm na gba pub dobio Moda :* :*
Probaj se konektovati na jjjkm pa ako te prebaci na GAMERS.ba ja cu sam sebi obrisati status.

Ne znam sto ste to toliko primili k srcu i ovako je test period moderatora, ako neko napravi gresku leti napolje.

A B4NN3D ne moze sigurno biti balavac ili neki kreten posto vec koliko dugo vremena vodi JJJKM i sve su rega likovi na serveru.
Mislio sam da imam neke sanse, al hajde, sledeci put 

Sretno svima koji ste dobili moderatora, nadam se da cete ispuniti svoju duznost.
nera_f je napisao/la:
Massive, ovo ti je posljednja opomena za spam i to ovaj put javna.

Moj kratki osvrt na moderatore i to javno.

- NuteLLa, podforum Xbox (Licno sam bio za njega) !

- aTiLa, podforum Coffe Shop (Takodjer sam insistirao za njega)

- megamix, podforum Software i Konekcije (Veze nemam s njim)

- KajotY, podforum Gamers.ba FanArt (Ja sam odmah rek`o da zelim njega k`o moderatora)

- ScandaL, podforum Gamers.ba FanArt (/)

- miire, podforum Counter Strike (/)

- jacky, podforum Development & Web design (/)

- skile, podforumi Software i Konekcije & Hardware (Za njega i Kajotija sam se zalozio cim sa cuo da ce biti konkurs)

- Killuminati, podforum Coffe Shop (Bio sam za)

- B4NN3D, podforum Serveri

Za ovog momka ja nisam siguran jesam li ga ikad vidio na forumu, prvi put cujem i da postoji...

Sve u svemu, sretno novoj administraciji a gore sam naveo za koga sam se ja zalago. Nazalost bio sam sprijecen kad se odlucivalo pa sam svoje misljenje ranije rekao.
Znas nera brate kako me zaboli ..... za taj ban ? 
Necu da te vrijedjam jer si uz 100ku jedini pravi covjek na ovom sajtu koji je uvijek tu kad treba pomoci bilo sta....
Al brate baned pa shvati me ? 
ajd volim te laku noc odo da spavam sad  ♥
vLexinho je napisao/la:
Probaj se konektovati na jjjkm pa ako te prebaci na GAMERS.ba ja cu sam sebi obrisati status.

Ne znam sto ste to toliko primili k srcu i ovako je test period moderatora, ako neko napravi gresku leti napolje.

A B4NN3D ne moze sigurno biti balavac ili neki kreten posto vec koliko dugo vremena vodi JJJKM i sve su rega likovi na serveru.
ma zajebajem se ba beze napiso. Al fkt jest da vodi servere al nema veze kad nista ne radi za gba 
massiv je napisao/la:
Znas nera brate kako me zaboli ..... za taj ban ? 
Necu da te vrijedjam jer si uz 100ku jedini pravi covjek na ovom sajtu koji je uvijek tu kad treba pomoci bilo sta....
Al brate baned pa shvati me ? 
ajd volim te laku noc odo da spavam sad  ♥
Ja sam ti rek`o sta mislim... Eto iznad procitaj moj stav ako te zanima.

@Ado : Smiri malo strasti !
Nadam se da je ispravna odluka donesena 
vLexinho je napisao/la:

E de ti ovo zaključaj, zaratit' ćemo oko baneda.
bzvz da se ne raspravljaju.
Sretno svim Modovima, a mi što nismo njima zadovoljni bože moj .
Ala se svi nadrkaju poslije ovih conesta ... nisi dobio, nisi dobio .. ne sviđa ti se neko ko je dobio - ne mora, sviđa se nekome drugom. Iskreno, ja sam za 3-4 lika bio siguran da će dobiti modove, a ovo ostalo i ne znam kako treba ...

Kako god, sretno svima, dabogda uradili više negol' vaši prethodnici 
Sretno svima,samo mi nije jasno kako je mogo neki momak dobiti status moderatore u podforumu serveri a ja ga nisam vidje ovdje na forumu 2 puta  Ako ste vec birali mogli ste nekog strucnog koji zna oko toga pa makar to bio i gazel 
brick je napisao/la:
skile jedan jedini, jedini koji je zasluzio.
KilluminAti, StealtH, jacky, megamix, skile, yordan, Murilo, Scandal, Kayoti ...
mojne glupih komentara i praznih rijeci.

btw. Svi koji su prihvaceni imaju priliku da se dokazu, tako mojne komentarisanja sada, kako on dobi ? itd.
Taj neko je dobio priliku i do njega je kako ce je iskoristiti.

NE mora biti poznat member (tipa lud, na to se vi lozite) da ovu funkciju shvati ozbiljno, sve je do njih samih. Koliko ce se uozbijiti da svoje podforume ucine sto interesantnijim i aktivnijim.

Sto se tice membera koji su bili modovi pa ponovo hoce, premalo je vremena za druge pokusaje, imali su priliku, izgubili su je (nebitno kako, svojevoljno ili sa razlogom). Ima jos membera koji su zeljni prilike. Ovo se odnosi na ovog gore blejza i ostale neke koji su se ponovo kandidovali.

Pozdravljam nove moderatore FanArt podforuma, ja sam ovdje vec duze vremena tako da sam mnoge nove moderatore docekao =]
Ukoliko imate neke prijedloge i zelje za promjenom, kontaktirajte se za vrijeme, sve odluke FanArt podforuma moraju biti donesene po Kvorumu, odnosno vecini koja ce prihvatiti nove prijedloge, tako da ne dodje do medjusobnih konflikata. Vjerujem da kao novi imate dosta prijedloga u vezi promjene sadasnjeg podforuma.

Post dobio aplauz od 100kaa

I onda se jave nera i vlado i sjebu mi koncepciju banovanja s nekim opomenama ^_^, uglavnom dobit cete sad po samar za raspravljanje iduci post izmedju doticne gospode, a koji nije vezan za temu kaznjen banom ce bit.

Zelio bih pozdraviti nove kolege, jbg rekao bi sretno al sreca nema veze s tim, pridrzavaj te se pravila i sve ce bit 5 =) .

I da ne kontam sta imate protiv novih momaka, oni nisu ljudi, nisu clanovi portala ? Imaju priliku kao i svi ostali, kako su dobili tako mogu i izgubiti poziciju ili pak napredovati dalje.

pozdrav svima =)
Posto vidim da me neki ovdje prozivaju,red je da i napisem par rijeci na ovu temu.

Kao prvo zelim da se zahvalim na tituli koja mi je dodjeljena i tvrdim da cu u potpunosti opravdati svoju poziciju.

Posjecujem gamers.ba svaki dan,znaci prvo pregledam sta ima novo ovdje,pa onda ide sve ostalo tipa FB,svog foruma itd.Sto se tice mojih postova,imam ih malo zato sto nevolim spamati.

Sto se tice mog konkretno ovdje,spremam neke novacije u podkategoriji u kojoj sam MOD.Trenutno imam previse ideja i neznam odakle da pocnem.Pozdrav

Peace!
nera_f je napisao/la:

Ma oke je znas da uvijek tvoje savjete slusam i da sam te poslusao u vecini stvari 

Nije do tebe znam ! ♥
TRGnera_f je napisao/la:

Neću da smirim strasti.

Zašto ?

Samo se bude. Šta god uradi samo se žale. Ovaj massiv pogledaj mu postove pa mi ona reci da smirim strasti. Poštujem te to znaš, ali retarda koji se buni neću da gledam kako pametuje ovde. Railer admina koji sjedi za racunarom i dize mixeve da dobije moderatora daj ba jeste normalni Vi ?

Post dobio šamar od 100kaa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.