Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Najigranija Gamers.ba igra

759 pregleda · 70 odgovora · otvorena 16.05.2011. u 22:27

Pozdrav.
Temu sam otvorio isključivo da saznam(o) koja je to najigranija igrica gamers.ba članova. Šta najviše, najradije igrate ? Koja vam je igrica najdraža ? Da li više preferirate browser igre ?
U komentaru možete obrazložiti svoj glas.
Temu otvorio u ovom podforumu pošto je više igrica u opticaju.
'Ajmo
pa cs je definitivno najigraniji, mislim da ne postoji gamer koji nikad nije bar jednom zaigrao cs-a. Ta igra nikad izmodit nece,a dok wow i ostale su takodjer igrane al mislim da se nijedna igra nemre mjerit sa kanterom. Neigram ga vise aktivno ko nekad al i dan danas udjem da 'bacim' koju mapu iz dispeta. ;-)
Cs ofc, glup vote
MA CS brate evo neigram ga 3-4 dan nesto mi se comp pokvario i vjeruj mi da sam se osuo po tjelu sve mi nekakve bobuljice pocele iskakatpo ledima je mislim da je to od neigranaj !

I hooked up

<3 CS 1.6
cs 1.6 uvijek bio i ostace
Ma counter strike... nemoze je nitko nadmasit
DuckZz je napisao/la:
Tako je jebote :*:*:* Zalosno mi je vidjeti kako je CoD4 na zadnjem mjestu... Canter inekako razumijem jer ce ljudi u bih uvijek igrati cs 1.6 i nikad napredovati na neka regionalna osvajanja i nikad osvajati neka mjesta i nikad imati cb nagradu...

Najvise me nervira sto se no-liferske igre kao wow i recimo LOL vise igraju od CoD4.... onda mi dolaze ovde i tersaju mi kako nemam pojma kakav je wow ovo ono :* jadno..

Jbg boze moj... sta je tu je
mnogo pricas a nista pametno ne zboris
LoL -- Stvarno odlicna igra ,igrao sam i cs ali nista kao lol
I kada se smijem i placem , CS se igra. ;)
CS 1.6
Counter-Strike 1.6
Igrao bi ja i druge igrice, al' ne mogu
Najigranija igra je CS
ali ja sam ga presto igrat prije 2 godine, sad samo igram Call of Duty 4 i ponekad MW2...
Klasika counter-strike 1.6 , cod2 i war3 dota.
J**o' te CS, ne igram ništa ba

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.