Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gamers.ba server admini :(

331 pregled · 9 odgovora · otvorena 15.05.2011. u 23:23

Ja neznam do kada cete stavljati retardiranim ljudima admina koji nemaju veze sa zivotom a kamoli sa cs-om 

Znaci 5 puta kazem i na say i na admin say regulisite stekere po bazi oni ne j**u zive sile.Nakon toga pocnu kickat i na kraju dobijes ban za nesto za sta si u pravu  Prosto nevjerovatno 

Udjem na server da ne propada djabe da bar ima koji igrac visei popijem ban.Vi nadlezni malo razmislite kome dajete admine i koji znaju radit poso a ne nekim balavim pojedincima koji jos tata pali PC ...I naravno postoji jos milion boljih servera na kojim se igra normalno i bez tersanja napacene djece
;)
Al permanent ban zato što si rekao da se štekaju 
Rješenje je walkguard plugin... Fino ti odbrojava 20 sekundi da napustiš spawn a onda te slaya.
A iskreno ako se želi nešto napraviti od ovog servera onda treba da se zaduži neko ko će samo o tome voditi računa i kupiti jednu jaku redirekciju jer sve ostalo je čista sprdancija jer, kao što su mnogo rekli, sajt koji ima 60k+ članova a ne može napuniti server od 30 slotova ne zaslužuje ni da ima svoje servere.
Bio sam prisutan kad te momak banovao i bilo je s razlogom evo i ss.

je napisao/la:
Bio sam prisutan kad te momak banovao i bilo je s razlogom evo i ss.

A haj pogledaj predhodi chat koliko su me puta kickali za djabe 
Ja setinfo nikada nisam dobio, a javljao sam se na tsu. J**o te ovo.
FantassY je napisao/la:
A haj pogledaj predhodi chat koliko su me puta kickali za djabe 
Pa sto nisi napisao u temi da si i ti psovao..:-X
spectre je napisao/la:
Ja setinfo nikada nisam dobio, a javljao sam se na tsu. J**o te ovo.
Dobices, samo budi uporan 

A ti si prema ovom screenshotu opravdano dobio ban bez obzira na to koliko si puta bio kickan.. Da si nakon 2 kicka došao i požalio se vjerovatno bi admin bio sankcionisan, a ovako možeš jedino sam sebe sankcionisati 
reLo je napisao/la:
Al permanent ban zato što si rekao da se štekaju 
Rješenje je walkguard plugin... Fino ti odbrojava 20 sekundi da napustiš spawn a onda te slaya.
A iskreno ako se želi nešto napraviti od ovog servera onda treba da se zaduži neko ko će samo o tome voditi računa i kupiti jednu jaku redirekciju jer sve ostalo je čista sprdancija jer, kao što su mnogo rekli, sajt koji ima 60k+ članova a ne može napuniti server od 30 slotova ne zaslužuje ni da ima svoje servere.
Kriza prijatelju bogami,imam vise provedenog vremena na serveru nego 90 % admina i opet se nadje neka kamikaza koja banuje a neradi svoj poso...

Ako vec banuje neki od amina neka prvo banuje ili kikuje one koji to zasluzuju (stekere,citere...) pa tek one koji psuju.Ja nebih psovo nikom da odradi svoj poso ...
Nije bilo bez razloga,kikovo te jer si psovao pa si se vratio i opet psov'o...

ja mislim da je ovo glupost.. mp_roundtime je 2 minuta msm... znaci terori imaju 2 minuta da postave C4, ako ga ne postave vasa runda... sta imate protiv da se stekaju, ionako cete pobjedjivati. znam ja sta imate... FRAGERI STE!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.