Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Najavljen novi Hitman

190 pregleda · 13 odgovora · otvorena 12.05.2011. u 22:28

Krajem prošloga mjeseca pojavila su se nagađanja da je IO Interactive počeo rad na novoj Hitman igri, a sada je iz Square Enixa stigla i službena potvrda. Ime prve Hitman igre nakon punih pet godina je 'Absolution'

Square Enix je krajem prošloga mjeseca na registraciju dao ime Hitman: Absolution što je uredno evidentirano te instantno pokrenulo doslovno lavinu glasina. One su se sada, nasreću, pokazale istinitima. Square Enix službeno je najavio izlazak nove Hitman igre, a na njoj radi IO Interactive. Jedan od razloga zašto će 'Absolution' biti prva Hitman igra od 2006. godine je i to što je ekipa iz IOI-a bila posvećena Kane & Lynch franšizi koja je gamingu donijela malo toga.

Prema službenoj najavi, Agent 47 će ovoga puta krenuti na dosad svoj najopasniji zadatak u sklopu kojega će proputovati paletu lokacija diljem svijeta kako bi došao do korjena opake zavjere. Ono što će Absolution izdvajati od ostalih igara u serijalu biti će činjenica da će Hitman ovoga puta imati osobne motive za odlazak na novu avanturu.

Mnogi zbog toga predviđaju 'reboot' serijala kao što će to biti Max Payne 3 ili kao što je bio posljednji Splinter Cell.

Više detalja zasad nije poznato, a isti će biti otkriveni sljedećega mjeseca na tradicionalnom E3 eventu

Link od official trailera
http://www.youtube.com/watch?v=7AGN5DJ7MV4&feature=player_embedded

Sta vi mislite o ovome ?
Hitman je moja najdraza igra,prekucao sam sve dijelove i ocekujem puno od novog nastavka.
jedva cekam , mislim da ce bit dobar !
Oće li biti za PC ? Volio bi da ovaj put bude malo realnija igra i naravno da ne bude toliko zahtjevna jer neam baš jak kompjuter.
vnd_ je napisao/la:
Oće li biti za PC ? Volio bi da ovaj put bude malo realnija igra i naravno da ne bude toliko zahtjevna jer neam baš jak kompjuter.
Brate ne znam tacno al nadam se da oce bit za pc jer svaki je izasao za PC dosada .

A sto se tice kompjutera to ne znam,ja imam solidan komp, 4gb ram 1024 gb graficke,2.5 dual core.

Nadam se da ce makar moci na low mada trebalo bi da dobro ide jer Crysis 2 mi je dobro isao na ovoj konfi .
Darda je napisao/la:
Brate ne znam tacno al nadam se da oce bit za pc jer svaki je izasao za PC dosada .

A sto se tice kompjutera to ne znam,ja imam solidan komp, 4gb ram 1024 gb graficke,2.5 dual core.

Nadam se da ce makar moci na low mada trebalo bi da dobro ide jer Crysis 2 mi je dobro isao na ovoj konfi .
Dobar je u mene comp. samo malo grafička j**e ono oću HD, a ako bude baš kritično jednostavno na low je**t ga... Al opet kažem daj Bože bude za PC.
Brate mogli su trailer uraditi bolje i duze ali ipak je teaser pa nema veze .

Nego nadam se da ce biti dobra igrica,nisam neki veliki ljubitelj Hitman-a tako da nemam nesto puno reci 9-)
Jedva čekam rip da skinem

Btw, jel ko gledao Fast 5 ?
ShOoRtY je napisao/la:
Brate mogli su trailer uraditi bolje i duze ali ipak je teaser pa nema veze .

Nego nadam se da ce biti dobra igrica,nisam neki veliki ljubitelj Hitman-a tako da nemam nesto puno reci 8-)
Mah dobro,ne moze se bas reci da je ovo trailer vec kao neki prvi utisci jer oni su nedavno poceli da rade na igrici .
Bit ce ovo sminka, ako je ne naprave kratku pa za dan se prekuca. Kad su izlazili prvi dijelovi Hitmana, uvijek se potrefilo da nemam dovoljno jak PC. Kad je izasao prvi dio ja sam imao PII 266MHz 128MB RAM i Ati grafu od 4MB...Kasnije sam nabavio novi PC, Athlon 1.6GHz 256MB ram i integrisanu kartu, sljedeci dio mi nije mogao...
A sad mi se nesto ne da igrati stare...
Ovaj put ce mi moci, samo da je hoce napraviti dobro optimizovanu, kao sto je Crysis 2, a ne kao CoDBO, na Dualcu stopa a zauzece jezgri 50%...
mand1 je napisao/la:
Jedva čekam rip da skinem :)

Btw, jel ko gledao Fast 5 ? 8)
gledao sam ja fast and furios 5 ma sranje ba koliko su ga najavljivali da je dobar meni i nije nesto.....
tema:aBd da i taj prekucavam...
Soviet je napisao/la:
Bit ce ovo sminka, ako je ne naprave kratku pa za dan se prekuca. Kad su izlazili prvi dijelovi Hitmana, uvijek se potrefilo da nemam dovoljno jak PC. Kad je izasao prvi dio ja sam imao PII 266MHz 128MB RAM i Ati grafu od 4MB...Kasnije sam nabavio novi PC, Athlon 1.6GHz 256MB ram i integrisanu kartu, sljedeci dio mi nije mogao...
A sad mi se nesto ne da igrati stare...
Ovaj put ce mi moci, samo da je hoce napraviti dobro optimizovanu, kao sto je Crysis 2, a ne kao CoDBO, na Dualcu stopa a zauzece jezgri 50%...
Upravo.
Vidi se da oni mogu napravit igru fino optimizovanu,crysis 2 je pravi primjeri kao i Modern Warfare 2 .
Iskreno da kažem, nisam neki naručit fan Hitmen serijala, al' po ovome što vidim, mislim da će me ipak zainteresirati da i ja probam

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.