E ovako... Trebaju mi sličice za hosting. Da biste znali o čemu se radi daću vam svoj grubi rad.

Dimenzije: 190x200
Pozadina: Bijela
Bitno je da izaberete finu sliku i font koji će se jako lijepo vidjeti bez naprezanja.
Cijenu i "Naruči" napravite u nekom fazonu da se ističu.
Napišite ovo što piše na slici (iako je nebitno sta pise) i dodajte još 1 red jer treba da bude 7 redova texta.
Takođe i naslov paket (PG 100) treba da se fino ističe i da bude na vrhu.
Kad sve to završite daćete mi .psd da mogu editovati text.
Nakon toga napravite mi još jednu sliku istih dimenzija na kojoj će samo pisati domena, a ispod cijena i "naruči". Da budem jasniji, to će biti sličica za domene.
Nadam se da sam bio jasan, ako nisam pitajte.
EDIT: Zaboravio sam da ce mi trebat i jedna slika za pakete. Nađite neku sliku koja predstavlja hosting i domenu jer će na njih ići Hosting + domena paketi. Na ovu sliku samo napišite naslov + 8 redova bez "cijena" tj. neka bude samo "naruči".

Dimenzije: 190x200
Pozadina: Bijela
Bitno je da izaberete finu sliku i font koji će se jako lijepo vidjeti bez naprezanja.
Cijenu i "Naruči" napravite u nekom fazonu da se ističu.
Napišite ovo što piše na slici (iako je nebitno sta pise) i dodajte još 1 red jer treba da bude 7 redova texta.
Takođe i naslov paket (PG 100) treba da se fino ističe i da bude na vrhu.
Kad sve to završite daćete mi .psd da mogu editovati text.
Nakon toga napravite mi još jednu sliku istih dimenzija na kojoj će samo pisati domena, a ispod cijena i "naruči". Da budem jasniji, to će biti sličica za domene.
Nadam se da sam bio jasan, ako nisam pitajte.
EDIT: Zaboravio sam da ce mi trebat i jedna slika za pakete. Nađite neku sliku koja predstavlja hosting i domenu jer će na njih ići Hosting + domena paketi. Na ovu sliku samo napišite naslov + 8 redova bez "cijena" tj. neka bude samo "naruči".