Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Sarajevo-Zeljeznicar

678 pregleda · 58 odgovora · otvorena 07.05.2011. u 22:01

Dobra vecer.

Svjdoci smo kraju utakmice izmedju dva vjecita rivala.Zavrsio se i ovaj derbi, zelim cuti vase misljenje o njemu.Kako je bilo i da li se pravedno zavrsilo.

Iskreno moje misljenje je da je ovo cista blamaza BH fudbala:,Bakljada,Pa opet bakljada,pa toaletni papiri, pa zamalo tuca onoga nema ni u 4. ligi Somalije.

Znaci vase misljenje bez ikakvog vrijedjana klubova,navijaca,i drugih clanova foruma.Postaracu se da se posamaraju izuzeci!
Eo iskreno moje misljenje mislim da je sudija bio vise na strani zeljeznicara ..i da nije ovaj rezultat Fer i Korektan :D nisam nista vrijedao samo kazem svoje misljenje..:@
NIJE DERBI STO JE NEKAD BIO!

Sto se mene tice, slazem se upotpunosti sa tobom da je ovo izgubilo svoju draz davnih dana zbog razno-raznih desavanja u vezi naseg fudbala, saveza itd.
Zadugo necu vise otici na derbiji, igraci se valjaju citavu utakmicu, navijace ne treba komentarisat i jedni i drugi 4 pjesme citavu utakmicu, i prave se bogovi, igra sucksa, trebo sam ostat pesa igrat.
Realno, bolje Vrbanjusa igra i od jednih i od drugih, zgadilo mi se sve.
Zaista, razočaran sam derbijem.

Ne zbog bakljada, već zbog nesporstkog ponašanja između igrača, posebno na kraju, izgleda da je pala i poneka psovka čim je onakva reakcija igrača bila.

I još nešto, velika je glupost ono "Je***o vam sve" , tj. tebi rođak sad na suprotnoj tribini i komotno ispadne da sebi je**š mater, ili bilo šta, zaista psovke nisu bitne. Derbi nema sjaja kakvog je prije imao.
Iskreno nisam ni za koga navijao

a i boli me briga za rezultat
:-[
razoracan :S
sarajevo je imao par prilika al ...
Bolje da nisam ni gledao. Obadvije ekipe loše odigrali. Bolje da su plesali nego igrali. 
Sasvim svejedno. ^^
Hara_hz je napisao/la:
Eo iskreno moje misljenje mislim da je sudija bio vise na strani zeljeznicara ..i da nije ovaj rezultat Fer i Korektan  nisam nista vrijedao samo kazem svoje misljenje..:@
Pa sta si ti gledo retardirani stvore pa je sudija bio na strani Zeljeznicara. Igru nisam ni pratio toliko vise sam navijao i glas trosio, samo na kraju drotovi usrase sve, ubise momke , razvalise manijaci ogradu ... svasta je bilo na kraju.
Sta sam rekao ?
Znao sam da ce bit nerijeseno .
To nije fudbal vise nego sranje .
Ma totalno razocaran :r
Nije vise to kao prije....mlad sam i ne znam kako je to prije bilo,ali po YouTube klipovima i snimcima mogu zakljuciti da je to bilo "ostavi srce na teren", a sada hodaju kao babe od 100 god.....

Jadno ! :S
Mogu misliti koliko vas je bilo na utakmici od vas sto govorite da nevalja.... svi koji su bili uvidjet ce da je igra bila solidna na obje strane sa prosjecnim prilikama.Navijanje isto za 10 na obje strane znaci nezna se koje bio bolji.Bakljada nije bila usmjerena prema igri... znaci igra se nastavila i pored toga zato plss ne baljezgajte da vam je to smetalo,barem ste sta mogli vidjet osim igre na terenu koja i jeste bila nekako smotana.Vi previse gledate ligu prvaka i Barcelonu i dolazite na nase tekme i ocekujete isto lol ohladite malo ......

/Edit ... Bio sam na jugu znaci,odnosno za Zelju navijam i evo utiska

Mi nismo znali....oni nisu htjeli  
Nikad vise otic na derbi poslije tekme sam dobio batina :D

A tekma sranje valjaju se ko levati ;)
A sta ste mislili da ce se desiti? Svi ce normalno navijati, ruke i glas, a onda otici zajedno na rostilj?

Oh, cut the crap dumbass.

To su primati na tribina, genius.
reaveNz je napisao/la:
Bolje da nisam ni gledao. Obadvije ekipe loše odigrali. Bolje da su plesali nego igrali.
Obe ne obadvije !

@ Tema ;

U zadnje 2 godine , nisam čuo da je sada neko od ekipa dominirao na derbiju . Na sve liči samo ne na fudbal .
A kao što je momak iznad rekao , nije više derbi ono što je nekad' bio ...

cya =D .

Post dobio šamar od ash

DuckZz je napisao/la:
Mogu misliti koliko vas je bilo na utakmici od vas sto govorite da nevalja.... svi koji su bili uvidjet ce da je igra bila solidna na obje strane sa prosjecnim prilikama.Navijanje isto za 10 na obje strane znaci nezna se koje bio bolji.Bakljada nije bila usmjerena prema igri... znaci igra se nastavila i pored toga zato plss ne baljezgajte da vam je to smetalo,barem ste sta mogli vidjet osim igre na terenu koja i jeste bila nekako smotana.Vi previse gledate ligu prvaka i Barcelonu i dolazite na nase tekme i ocekujete isto lol ohladite malo ......

/Edit ... Bio sam na jugu znaci,odnosno za Zelju navijam i evo utiska

Mi nismo znali....oni nisu htjeli  :(
Sta je bolan bilo navijanje za 10 na obje strane manijaci se nemogu cut od hordi na televiziji nakon svake pjesme sute 4 minute dok se dogovore koju ce pjevat strahota

utakmica sarajevo za klasu bilo bolje osim se qrci lafo nece valjda sarajevo igrat ko real nije priso golu da su nam bogdom igraci bolji od onog kretena obuce bilo bi golova
moje misljenje je da nisam vidio goru ligu od nase igraci nemogu lopte da ubace a fol treniraju ,a amar osim je glavni u zelji ocami sve im pare uze

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.