Imam problem u CSu na serverima sa pwom i kad znam i kad neznam pw pise da je pw entacan nez sta je...na gba mixu kad igram moraju skinut pw da bi igrao ..zna li ko do cega je =
Diskusija
Pomoc
100 pregleda · 8 odgovora · otvorena 07.05.2011. u 16:34
setinfo _pw ""
I onda probaj kucat pw ili iz config.cfg izbriši sve što ima setinfo
I onda probaj kucat pw ili iz config.cfg izbriši sve što ima setinfo
Probaj nick promijeniti, tj. nemoj nikakve znakove stavljati u nick npr. / ( ) = : ; itd.
Kad uđeš na server slobodno promijeniš nick
Kad uđeš na server slobodno promijeniš nick
Pogresno ste shvatili...Nemam admina nije setinfo _pw nego pw obicni na srv gba cw 1 i 2 i bilo koji server koji ima pw na sebi npr na gba cw 1 pw gba i ja ukucam pw gba i svi usli a meni pise da je netacan pw
Promjeni nick i probaj vise puta retry
Hara_hz je napisao/la:
Pogresno ste shvatili...Nemam admina nije setinfo _pw nego pw obicni na srv gba cw 1 i 2 i bilo koji server koji ima pw na sebi npr na gba cw 1 pw gba i ja ukucam pw gba i svi usli a meni pise da je netacan pw
Eo rijesio sam,...moro obrisat config.cfg i mback.cfg tako nesto ..
pa probaj promijeniti nick samo slova bez ikakvih znakova i stavi rezoluciju na 800x600 ak nemooze delet cs i instaliraj durgi v48 e t
Hara_hz je napisao/la:
i join & play
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.