Sta ocekujete od sutrašnjeg 97 vjecitog derbija na stadionu Asim Ferhatovic Hase , vase prognoze , rezultati , navijanje...
Diskusija
Sarajevo - Željezničar
691 pregled · 55 odgovora · otvorena 06.05.2011. u 22:30
X ko kuća
Željezničar najsijaci
Bit' će neizvjesno, al' po mojem mišljenju da je to neriješeno ...
Nikad se ne zna, može nas upravo nešto iznenaditi
Nikad se ne zna, može nas upravo nešto iznenaditi
Željezničar za život cijeli!
nemoze ni barca izvuc 2 u bih ligi prema tome 1
Ne ocekujem nista .
Ovo vise nije fudbal ovo je sranje .
Kako je samo prije bilo bolje,iscekivanje derbija,znao sam i otic na tekmu da gledam,da uzivam al sad mi ne pada na pamet radi onih kretena koji sebe nazivaju navijacima .
Gledam neki dan pretukli dijete jer je nosio sal od suprotnog tima,pa mater vam je**m retardiranu nadjite sebi nekog ravnog pa se udarajte .
A i igraci nisu nista bolji,samo za pare igraju niko se i ne trudi tako da ce rezultat biti nerijeseno
Ovo vise nije fudbal ovo je sranje .
Kako je samo prije bilo bolje,iscekivanje derbija,znao sam i otic na tekmu da gledam,da uzivam al sad mi ne pada na pamet radi onih kretena koji sebe nazivaju navijacima .
Gledam neki dan pretukli dijete jer je nosio sal od suprotnog tima,pa mater vam je**m retardiranu nadjite sebi nekog ravnog pa se udarajte .
A i igraci nisu nista bolji,samo za pare igraju niko se i ne trudi tako da ce rezultat biti nerijeseno
Sarajevo ! <3
Zeljo je moj tim i ponosim se snjim 
to je sve sto imam reci TM87 <3
ocekujem barem minimalnu pobjedu Zelje

to je sve sto imam reci TM87 <3
ocekujem barem minimalnu pobjedu Zelje
Sarajevo ofc
Sarajevo <3
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI hvala ćao poz, vidjamo se na jugu
Željezničar <3 ZA ŽIVOT CIJELI !
Sve sto imam reci 
Kiše lijte hladne vode, Željeznicar ode ode

Kiše lijte hladne vode, Željeznicar ode ode
Zeljo ofc
Sarajevo 200%
SARAJEVO <3 ofc.
Željezničar <3 uvjek bio i ostao
zeba OUT !
SARAJEVO <3
SARAJEVO <3
Zeljeznicar (L)
Nadam se samo da ce biti podrske s tribina,onako kako dolikuje jednom derbiju a ne sutanje oko stadiona
Nadam se samo da ce biti podrske s tribina,onako kako dolikuje jednom derbiju a ne sutanje oko stadiona
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.