Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[A] Krypton je poslao kredit !

1.193 pregleda · 52 odgovora · otvorena 05.05.2011. u 16:35

EDIT:

Evo lik je napokon poslao kredit.Ima silnu zelju da ga pustite da igra mix veceras pa molim vlexa posto sam nenadano rijesio problem da ga unban ,kaze ono mu je brat onaj drugi acc ,a da je zaboravio da mi posalje danas

MOLIM VAS UNBAN COVJEKA ISPUNIO JE STO JE REKAO 

Pozz ljudi.
Ova tema je zalba ustvari na scammera Kryptona.
Jucer je postavio rq logo temu ,i ponudio 5 km ko uradi ,ja mu uradio i javio mi je na pm da je uzeo moju sliku i da mu napravim jos jednu sa nazivom impulse.Ja sam i to uradio nadajući se da ću dobiti kredit.Sada je to tema koja je editovana u ime "K" i sadrzi samo jedno slovo "k" radovi su ostali ispod kao dokaz.Znaci lik je uzeo logo i ispario.
-Njegov profil
Klik!

link od teme

Klik!

SLIKE PM-ova njegovih :

Nadam se da ce pravda biti zadovoljena ,tj da ovaj korisnik dobije ban ,jer je ucinio veliku nepravdu i time je urusio ugled ovog sajta a i mene prevario.To nije prvi put da to radi.
ne znam, burek možda?
vLexinho je napisao/la:
Jel hoces da budemo ? :)

sad ti faca ?

:D

To sranje i neradi baš kako bi trebalo
GaMeR_ExQ je napisao/la:
Uglavnom nisu moji profili, kad pogledate i reufik ovaj i sanel6 su identični tako da ...
To je nemoguce ,jer ne postoji ni jedna ip adresa,ili su se ti likovi registrovali i stalno dolozili na g.ba iz tvoje kuce onda nisi kriv ,a posto nije tako bilo onda si to ti ,pa tako da nema opravdanja za tebe.
de mi recite raja jel poznaje neko od vas ovog BENQ7RON-a
pito me je decko za steam na par dana da mu dam, jel to taj
Krypton-scamer ili sta vec
rason je napisao/la:
To je nemoguce ,jer ne postoji ni jedna ip adresa,ili su se ti likovi registrovali i stalno dolozili na g.ba iz tvoje kuce onda nisi kriv ,a posto nije tako bilo onda si to ti ,pa tako da nema opravdanja za tebe.
Ma ne, to sam ja napravio ta 2 profila, i ostavio ih tako, pa onda napravio još jedan jer mi je bilo strašno dosadno i njega nisam ostavio ?

Edit :

Kao prvo, na g.ba sam proveo godinu, i uopšte sam bio toliko neinformisan da nisam uopšte znao za ovaj sajt.

Kao drugo, nit' mi je ime ni reufik ni sanel, nit' sam rođen u prastarom stoljeću / kad progledaš profile skontat ćeš ...

Kako zašto i gdje su oni na istoj IP adresi kao ja to ne znam, neću da se svađam, ja sam svoje rekao ...
anystrike je napisao/la:
de mi recite raja jel poznaje neko od vas ovog BENQ7RON-a
pito me je decko za steam na par dana da mu dam, jel to taj
Krypton-scamer ili sta vec
Ja mislim da je to taj.Trebao bi biti kada su za oba accounta iste ip adrese
vLexinho je napisao/la:
evo ti pa mu skontaj pravi profil

na tom, ban od 7 dana

ciao scammerz
Oj vlex, kakav je to admin panel? Je l' to CIA pravila? Ti izgleda mo'š i matični broj naći.

Sry za offtopic.
vLexinho je napisao/la:
Komp nema veze sa ip adresom, nemojte mene farbati, a ni jedan ni drugi nisu dobili ban zbog multi accova tako da nema potrebe da mi pomazes i sugestujes kako da obavljam svoj posao. Pozz
De mene provjeri, možda mi je stara napravila acc
Sta ba mene tu stavljate ?
Emiru trebo moj acc da edituje info od klana , ja mu dao preko fb-a -.-
I Rason uopste nismo uzeli tvoj logo nego uzeli od xfly-a zato stfu i nemoj dizat glupe teme cao
inx je napisao/la:
I Rason uopste nismo uzeli tvoj logo nego uzeli od xfly-a zato stfu i nemoj dizat glupe teme cao
A zašto je KRYPTON preko PM rekao sve ono .

Dobit' ćeš kredit sutra, ofo ono ?
inx je napisao/la:
necemo sad lagat!
gamer_exq je napisao/la:
A zašto je KRYPTON preko PM rekao sve ono .

Dobit' ćeš kredit sutra, ofo ono ?
Kakve to veze ima , ja kazem hocu Messia u timu posaljem Barceloni poruku kupicu ja Messia sutra pare. Vidim kako igra Drogba 2000 puta bolje i kazem samo uzimam Drogbu.
Boli Barc'u qrc sto ja nisam uzeo Messia . ^^
Ovdje sve varalice,pocevsi od mene prvog'
rason je napisao/la:
necemo sad lagat!
Ako ja napravim ss i dokazem da sam upravo , mozel' tebi perment ?
A ako nedokazem meni perment k ?
inx je napisao/la:
Ako ja napravim ss i dokazem da sam upravo , mozel' tebi perment ?
A ako nedokazem meni perment k ?
Kao prvo, nije perment, nego permanent.
Kao drugo, lik prvo stavlja kry1337 u svoje ime, tj uzima moj nick (znam da vama boli k**** za to ali ipak je uradio), onda scammuje nekoga, srsly?!
inx je napisao/la:
Kakve to veze ima , ja kazem hocu Messia u timu posaljem Barceloni poruku kupicu ja Messia sutra pare. Vidim kako igra Drogba 2000 puta bolje i kazem samo uzimam Drogbu.
Boli Barc'u qrc sto ja nisam uzeo Messia . ^^
J**o me hljeb ako sam ista skont'o :S
KRY1337 je napisao/la:
Kao prvo, nije perment, nego permanent.
Kao drugo, lik prvo stavlja kry1337 u svoje ime, tj uzima moj nick (znam da vama boli k**** za to ali ipak je uradio), onda scammuje nekoga, srsly?!
Kao prvo, ako nadje ovaj rason negdje da se logo koristi nek se javi.
Kao drugo, tako se kaze tj. skraceno :*
Kao trece, nije nikog skam'o kontas ? XFly je radio logo za nas k ? :S
A i ovaj tbo dize temu ko da je radio logo za majkrosoft qq .
Joj multi akauntaša... ccc

Btw owned by vlex HAHAHAHAHAHAHA
<AHHAHAHAHAHHAHHAH SAD CES DOBITi BAN HAHHAHAHAHAHAHH

9-)
E haj nek se ovo fino zavrsi 8-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.