Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

al qaida objavila listu ljudi za osvetu

498 pregleda · 31 odgovor · otvorena 03.05.2011. u 17:38

Evo upravo sam vidjeo da vijestima da je al qaida objavila listu ljudi za osvetu Bin Ladena .

To bi znacilo da je on onda ubijen !?

Uglavnom rekli su jos kako amerika nebi trebala da se hvali ubistvom Bin Ladena jer ga ganjali 10 godina a oni su ubili neku americku premijerku 2007 godine a to su planirali samo 3 mjeseca .

Znam da su vam dosadne ove teme ali zanima me vase misljenje o svemu ovome ?
Ma neka dignu bjelu kucu u zrak vise im nista ne treba btw gdje imaju ta imena
Mislim da ga nisu ubili , mislim da je ziv .

I ako Amerika nastavi ovako se uzdizat opet ce dozivit 11 septembar .
massiv je napisao/la:
Ma neka dignu bjelu kucu u zrak vise im nista ne treba btw gdje imaju ta imena
Breate to ne znam ja mislim da nije objavljeno u javnost .
Ma neka dignu bjelu kucu u zrak vise im nista ne treba ;) btw gdje imaju ta imena ???
massiv je napisao/la:
Ma neka dignu bjelu kucu u zrak vise im nista ne treba ;) btw gdje imaju ta imena ???
pa gdje ce imena objavit, onda bi amerika zastekala te ljude ne bi ni oni znali gdje su.....
shiikari je napisao/la:

Brate 11 septembar je bio "inside job"
Najvjerovatnije da je Amerika bila umjesana u to ali nikad se ne zna .

I da kao sto kaze ovaj dole bice belaja a i evo nesto gledam predznake sudnjeg dana po muslimaskom vjerovanju pogledajte i vi
http://www.youtube.com/watch?v=mQ50BpcTheU

Tu se moze vidjeti da se ovo sto se danas desava znalo prije hiljade godina .
Elix1 je napisao/la:
pa gdje ce imena objavit, onda bi amerika zastekala te ljude ne bi ni oni znali gdje su.....
Pa odkud ja da znam ako im treba pomoc pomoci cu im ja
shiikari je napisao/la:

Ja ipak mislim da al qaida nema veze sa 11 septembrom nego masoni
Cime se vi opterecujete, zalosno.

Boli mene neka stvar i za amerikance i Al Qaidu, zivite svoj zivot.

peace
http://www.youtube.com/watch?v=nFtMAa3SdvA
Osama Ben Laden je ubijen 2007, od strane njegovog najodanijeg covjeka, ovo sto se sada desilo je propaganda za predstojece izbore jer Obama nije napravio nista u 2.5 godine njegovog vladanja, te podsticanje mrznje prema islamsko svijetu. Ta lista Al-Qaede je vjerovatno laz, a neka moja razmisljanja nakon svega ovoga vode do toga da je Al-Qaeda samo iscenirana americka igrica. Probudite se ljudi
Ma briga me i za Kaidu i za amere, to je drugi kontinent i ako hoće neka sve dignu u zrak, moju Bosnu neka ne diraju
fruct1s je napisao/la:

peace
Ako misliš da ovo nije tvoj život onda još uvijek ne vidiš dalje od nosa.
Svijet je danas globalno selo i ono što se desi u bilo kojem dijelu tog sela brzo se pročuje i na ostale krajeve a isto tako ima uticaja na cijelo selo.
Amerika je napala Afganistan a naši vojnici su otišli tamo. Kontaš sad? Može se desiti da sutra explodira bomba i ubije 5 članova tvoje porodice ali se to tebe ne tiče, zar ne? Terorizam je globalni problem i treba da se iskorijeni ali Amerika radi to na pogrešan način i samo izaziva veći gnjev terorista.

Što se teme tiče, na toj listi se može naći svak živ jer teroristi ne biraju, njihov cilj jeste samo da zastraše narod. Ja razumijem da oni žele da se arapski svijet oslobodi Amerike i njenog uticaja ali nije uredu da se to radi na ovakav način. Oni će vjerovatno osvetiti Osamu ali nikada neće Ameriku pobijediti zato što nju niko ne može pobijediti- I kad ste u pravu, Amerika će učiniti da ste u krivu. Zbog toga ne vidim svrhu borbe protiv Amerike.
dr_house je napisao/la:
Ma samo neka ih tuku, sve talibane i arape!
mali znas li sta pricas ?
Imam i ja na tom spisku
fruct1s je napisao/la:

peace
zbog amera i al-qaede ja sam isao u rat u kabul, tako da se ove stvari sviju tice... nije svejedno sta ce se desiti...
dr_house je napisao/la:
Ma samo neka ih tuku, sve talibane i arape!
Pročitao sam dosta tvojih postova i mogu reći da si zatupljen. Vjerojatno su te mediji i zatupili, ili si od rođenja glup idk.

SAD upravo te spomenute pokušava napraviti "zlobnim", znači, oni od svakog Muslimana prave teroriste. Uglavnom, tvoja bi rečenica da si imalo razuman trebala ići:

"Ma samo neka ih tuku, sve Amerikance!"
evo rata

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.