Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bin Laden

1.002 pregleda · 65 odgovora · otvorena 02.05.2011. u 12:57

Da li vjerujete da je mrtav? Ja sam 100% ubijeđen da nije ubijen jer mislim da taj čovjek nije ni postojao, a kakva je to Amerika velesila kada im je trebalo 10 godina da ga lociraju, pored silne tehnike i obavještajaca.

nema potrebe da vi tvrdite mrtav nije mrtav niko ne zna

CNN kaze da jeste i amerika , a rekonstrukcija da nije .... ja bi vise vjerovao americi !
eLight je napisao/la:
nema potrebe da vi tvrdite mrtav nije mrtav niko ne zna

CNN kaze da jeste i amerika , a rekonstrukcija da nije .... ja bi vise vjerovao americi !
Pa ti vjeruj Amerima samo ne kontam CNN : prenose govor Obame koji kaze kako je tjelo Osame kremirano tj spaljeno po Islamskoj tradici :

E sad ja sam Musliman i kod nas je tradicija da se vrsi Dzenaza!

ili se varam
eLight je napisao/la:
nema potrebe da vi tvrdite mrtav nije mrtav niko ne zna :D

Jadan je onaj koji vjeruje Americi , sry ako sam te uvrijedio.
Osamu Bin Ladena je ubio Orochimaru,isti Orochimaru koji je ubio Fourth Hokagea.

(Neki će me razumijeti a neki i ne.)
Osama ne postoji i nije ni postojao,ali ismijao sam se onoj slici na pocetku , usta samo kopirali i bojuu malo promijenili hahahhahaha,ne moze covjek citav zivot imat istu facu,i + mrtav usta i sve isto :D .mislim da je u kratkim videima osame bio obama koji se maskirao u osamu,ima na youtube video,ljudi isti original svaka kost svaka linija.osama je izmisljen lik.
Sve su to masonska posla za new world order i istrebljenje arapa i muslimana (koji se u americkim filmovima uvijek pojavljuju kao zli likovi.)zele istrijebiti muslimane da im se ne bi imao ko suprostaviti kada dodje antikrist tj. dedzal. u svetom ratu .sve to ima veze .pogledajte arrivals ,ima na dvdu ili gledajte sve epizode na youtube,sve je to istina :D,ja sve to vjerujem i imao bih zelju da istrijebim sve masone i loze masona.Predstavljaju islam kao terorizam ,a ja im garantujem da cemo ih pobijeditt kad bude pravo vrijeme , jer tako pise u Kur'anu . :@:@
Pa potvrdeno je da je umro,nasli su njegov DNK :D yes ..al opet mi je nesto sumnjivo
ovo je isti fazon kao da se fejs ukida.
Kakva njegova smrt, eno bin laden vlada amerikom :D
Bin Laden's death was announced on May 1st, 2011. Hitler's death was announced on May 1st, 1945.

A vezano za to, nešto i ne vjerujem u sve to što se priča... Po meni je to odvlačenje pažnje od Gadafija i onog ubijanja tamo, pa da malo narodu bace neku šuplju, da dignu moral. Eno tamo, svako živ se zahvaljuje HRABRIM borcima bla bla...

Smiješno mi i to što kao dokaz postoji samo jedna mala sličica (ako ima više, kačite).

Dalje, tijelo sahranjeno odmah u more? Ma daj. Boga pitaj šta su bacili u more, kladu neku.

Kao fazon da ispoštuju islamsku tradiciju. Nisam musliman ali isto tako nisam primjetio da ovdje ljude kremiraju i sahranjuju u more. Druga stvar sve i da jeste to neka tradicija, baš bi se Amerika trudila da ispadne toliko fina pa kao da ispoštuje čovjeka. Pa poznavajući njih, kad traže nekog čovjeka, naći će ga živog pa će ga zatvoriti, ispitivati, mučiti... šta već... To sve pod uslovom da dotični nije imaginarni lik :D

Ali od svega toga su mi smješniji ovi zvaničnici što izjavljuju kako je ovo pobjeda nad terorizmom, pobjeda dobrog nad zlim, kako se riješilo pitanje terorizma i sl. Pa nije on jedini terorista bio. Sad eto ubili njega pa neće više niko da se usudi terorisati ljude. Pa saće još gore biti jbt
rason je napisao/la:
Osama ne postoji i nije ni postojao,ali ismijao sam se onoj slici na pocetku , usta samo kopirali i bojuu malo promijenili hahahhahaha,ne moze covjek citav zivot imat istu facu,i + mrtav usta i sve isto :D .mislim da je u kratkim videima osame bio obama koji se maskirao u osamu,ima na youtube video,ljudi isti original svaka kost svaka linija.osama je izmisljen lik.
Sve su to masonska posla za new world order i istrebljenje arapa i muslimana (koji se u americkim filmovima uvijek pojavljuju kao zli likovi.)zele istrijebiti muslimane da im se ne bi imao ko suprostaviti kada dodje antikrist tj. dedzal. u svetom ratu .sve to ima veze .pogledajte arrivals ,ima na dvdu ili gledajte sve epizode na youtube,sve je to istina :D,ja sve to vjerujem i imao bih zelju da istrijebim sve masone i loze masona.Predstavljaju islam kao terorizam ,a ja im garantujem da cemo ih pobijeditt kad bude pravo vrijeme , jer tako pise u Kur'anu . :@:@
Pa ti znaci da tko napadne tvoju zemlju u ovom slucaju Ameriku 11.rujna 2001 netreba osvetu vrsiti.A gledao sam sad na vijestima kao govori neki lik da je On islamski sveti ratnik.Pa ako je on ratnik ja sam chuck norris..srusio 2 zgrade koji su ljudi gradili 10 godina i on ga naziva herojom i koji je ubio 100.000 neviinh zena i djeca.i kazes da zele istreijebiti arape i islam..pa pogledaj ko koga tu zeli istrijebiti.Amerikanci se sada samo osvecuju za ono sto im je bin laden uradio.I jos kaze nek mu Bog podari milost.omg kakvi su ti ljudi koji zale osamu bin ladena.!:o:@
Petar_007 je napisao/la:
Pa ti znaci da tko napadne tvoju zemlju u ovom slucaju Ameriku 11.rujna 2001 netreba osvetu vrsiti.A gledao sam sad na vijestima kao govori neki lik da je On islamski sveti ratnik.Pa ako je on ratnik ja sam chuck norris..srusio 2 zgrade koji su ljudi gradili 10 godina i on ga naziva herojom i koji je ubio 100.000 neviinh zena i djeca.i kazes da zele istreijebiti arape i islam..pa pogledaj ko koga tu zeli istrijebiti.Amerikanci se sada samo osvecuju za ono sto im je bin laden uradio.I jos kaze nek mu Bog podari milost.omg kakvi su ti ljudi koji zale osamu bin ladena.!:o:@
Vidiš, ti si sad ispao "malo" glup. Dobro, malo više. Da znaš išta o SAD-u ne bi tako prič'o, izgleda da su i tebe zatupili mediji.

@topic

Bin Laden vjerojatno postoji, i vjerojatno će jednog dana srušit SAD, ako ne on, onda njegovi sljedbenici. Razbudit će on Obamu, vjerujte. ;)
g0ran je napisao/la:
Vidiš, ti si sad ispao "malo" glup. Dobro, malo više. Da znaš išta o SAD-u ne bi tako prič'o, izgleda da su i tebe zatupili mediji.

@topic

Bin Laden vjerojatno postoji, i vjerojatno će jednog dana srušit SAD, ako ne on, onda njegovi sljedbenici. Razbudit će on Obamu, vjerujte. ;)
Dobro nitko nije savrsen..Ali i ja mislim da ce se oni osvetit Americi i Obami..Sad ce poceti sve vise teroristicki napada nego sto ih je prije i bilo,sad su razljutili njegove sljedbenike il sta vec :)
Ne vjerujte sto kazu svjetski mediji, znatel vi ko upravlja medijima, ti isti sto se bore protiv islama i Bin Ladena sl.
Znam i ja i svi vi da on nije mrtav .

Nece oni njega nikad ubit on ce otic na onaj svjet prirodnom smrcu .
Ma suplja ba,iskreno,ko vjeruje Amerikancima njemu nisu sve daske na broju.Gledao sam skoro jedan dokumentarac u kojem se dokazuje da su Amerikanci na sve spremni,te da je udar aviona u WTC takodjer laziran.

Sto se tice ove slike vidi se da je fotomontaza...i da,bacili ga u more
E može biti da je mrtav, a može biti i da nije... Uglavnom ova slika koja ga prikazuje mrtva stara je 2-3 godine i Amerikanci nisu rekli da je ona uslikana prije par dana kada je i "ubijen", već su je mediji našli na google-u i postavili.

Prije par dana Al-Qaida je izjavila da ako Osama Bin Laden bude ubijen, da će aktivirati nuklearnu bombu koju su već postavili u nekome europskom gradu...

BTW. Jeste li gledali Zeitgeist, dokumentarac koji dokazuje da su Ameri sami srušili WTC kako bi obmamili javnost i imali potporu naroda da prošire svoj imperijalizam...
rason je napisao/la:
Osama ne postoji i nije ni postojao,ali ismijao sam se onoj slici na pocetku , usta samo kopirali i bojuu malo promijenili hahahhahaha,ne moze covjek citav zivot imat istu facu,i + mrtav usta i sve isto .mislim da je u kratkim videima osame bio obama koji se maskirao u osamu,ima na youtube video,ljudi isti original svaka kost svaka linija.osama je izmisljen lik.
Sve su to masonska posla za new world order i istrebljenje arapa i muslimana (koji se u americkim filmovima uvijek pojavljuju kao zli likovi.)zele istrijebiti muslimane da im se ne bi imao ko suprostaviti kada dodje antikrist tj. dedzal. u svetom ratu .sve to ima veze .pogledajte arrivals ,ima na dvdu ili gledajte sve epizode na youtube,sve je to istina ,ja sve to vjerujem i imao bih zelju da istrijebim sve masone i loze masona.Predstavljaju islam kao terorizam ,a ja im garantujem da cemo ih pobijeditt kad bude pravo vrijeme , jer tako pise u Kur'anu . :@:@
Najpametniji post na temi .

Masonska posla,oce da uniste muslimane jer je nasa vjera cvrsta .

Inace ovo je bio jos jedan predznak sudnjeg dana .

Ali opet kazem ne treba se mjesati u to,treba imati cvrstu vjeru .
Mrtav je,zvanicno je objavljeno,"jarani" ce ga osvetiti tako sto ce baciti nuklearku na jednu od evropskih drzava......"ne do Bog da smo mi".....
edit:A samo da kazem ovi ratovi u Libiji,Amerika im samo pomaaze radi nafte,samo iz koristi,pa je*em im mater sto nama nisu pomogli u Srebrenici,sto su i Holandjani pobjegli-jer nemamo nista,ne isplati se :D
Ne znam više šta da vjerujem nakon ovog klipa :
http://www.youtube.com/watch?v=KoXWPIiQrN0
I fotografije koja je 101% fotomontaža...
Ubijen ili ne, ne vidim koliko je to zaista bitno.

US of the fu***** A ce sebi aci nekog novog "drzavnog neprijatelja broj 1" i nista se nece promjeniti.
I da nije malo previse slucajno da je ubijen bas sada kada "pomazu" u Libiji?

Ubijen Osama, pa sada mogu lijepo poslati vojske koliko treba u Libiju. Kada Libiju izmuzu kao neku staru kravu muzaru, preci ce na neku drugu drzavu. Ko zna, mozda i na nas ili neke komsije posto imamo najvise hidropotencijala u Evropi. A voda ce, ako se ovako nastavi, biti vrijednija od zlata i nafte zajedno.
elt je napisao/la:
Ne znam više šta da vjerujem nakon ovog klipa :
http://www.youtube.com/watch?v=KoXWPIiQrN0
I fotografije koja je 101% fotomontaža...
Slučajnost, pa nisu tol'ko glupi da stave Obamu da ga glumi Bin Ladena.
I zar nebi bilo logično da su našli nekoga drugoga iz Saudijske Arabije koji bar malo sliči na njega (za razliku od Obame koji je čak i druge rase).

Btw. Osama Bin Laden postoji 100%.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.