Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Osama Bin Laden Ubijen !

331 pregled · 22 odgovora · otvorena 02.05.2011. u 09:06

Maloprije čuo na vijestima, čuj četiri helikoptera ga napala, još Pakistanska vlada znala za ovo, al' eto šta je tu je, kako Obama kaže :

"Pravda je zadovoljena"
ubiVena osoba koja nikad nije ni postojala ? :D
ned je napisao/la:
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA .

ne vjerujem u ovo :/
ma..a bilo je u vijestima ako taknu osamu da ce okinut bombu negdje u europi... :S

ne vjerujem ;)
Davno su ga trebali ubit'
Ni obama nista nije bolji od njega.
STREBER je napisao/la:
ma..a bilo je u vijestima ako taknu osamu da ce okinut bombu negdje u europi... :S

ne vjerujem
hahaha ako ga taknu Lik ubijen ahaha

Okinut ce bombu u europi ? hoce hoce 8-) Okinut ce njega obama
- Ne vjerujem , a i da je istina teroristi bi sve poduzeli samo da im se osvete !
Pa sta? Trebam da plačem?
BR1cK je napisao/la:
Pa sta? Trebam da plačem?
:*

Ja nisam mog'o vjerovat' ....

Jadan on :*

Jazuk !
ned je napisao/la:
Dečko je upravu. On je izmišljen i rekli su da je tamo u Islamskoj zemlji da bi je rasturili i pokupili naftu.
Sam sebe ubio , mislim tako sam cito da su Obama i Ladenko iste osobe

http://www.youtube.com/watch?v=KoXWPIiQrN0
Koji je ovo već put da kažu da je ubijen.
Čovjek kojeg je američka obavještajna služba obučavala, pa čak su i priznali da je bio njihov najbolji učenik.
Čitao sam negdje na nekom portalu, da se lik šeta Bijelom kućom kad god poželi.
Pojavit će se on opet negdje na Tv-u kao i svaki put kad ga proglase mrtvim
Znate sta je interesantno ?....Ovde mi na balkanu smo prvi put neutralni... svugdje belaja ama bas svugdje... Egipat,Libija,Japan,Turska,Pakistan,Irak,Njemacka,Rusija,Haiti,Yemen,Tunis... evo ubrzo i Amerika.. znaci boli nas ona stvar nek se sad sami snalaze kao sto smo mi prije 19 godina... tada su oni bili kao najjace i najstabilnije drzave... eto im sad ackward situacije pa nek vide kako je nama bilo.. mozda jednog dana razumiju a ne smiju se i prave viceve i kojekakve prerasude u vezi nase drzave ...
>>>>NOVO<<<< - 10:08 - Objavljene fotografije mrtvog Osame bin Ladena zapravo su stara fotomontaža koju su prenijele pakistanske televizijske kuće te neke arapske i Sky News od zapadnih. Riječ je o fotomontaži objavljenoj u studenom 2010. godine.
svašta će biti, tek zagrijavanje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.